Bryce Hall (TikTok Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Bryce Hall on amerikkalainen TikTok-tähti ja sosiaalisen median persoona. Lisäksi nuoret ovat hulluina Bryce Hallsiin hänen kuumuutensa vuoksi. Fanit kutsuvat häntä usein kuumaksi ja seksikkääksi silputun vartalon vuoksi. Hänen sosiaalinen mediansa, erityisesti TikTok ja Instagram, ovat täynnä tällaisia ​​kommentteja. Hänen fanit pitävät eniten hänen huulisynkronointivideoistaan ​​ja tanssiliikkeistä. Hän on hyvin johdonmukainen sosiaalisessa mediassa lataamalla muodikkaan ulkonäkönsä, mikä tekee hänestä erilaisen ja erottuu joukosta. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää TikTok-tähti Bryce Hallin Wikipediasta, elämästä, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettovarallisuudesta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Bryce Hall Age

Kuinka vanha on Bryce Hall? Hän syntyi 14. elokuuta 1999 Marylandissa. Vuodesta 2021 lähtien hän on 21-vuotias.

Bryce Hallin pituus ja paino

Kuinka pitkä Bryce Hall on? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuumaa korkealla. Hän painaa noin 54 kg. Hän on myös fitnessfriikki. Hän rakastaa treenaamista ja kuntosalia vapaa-ajallaan.

Bryce Hallin kehon statiikka

Mikä on Bryce Hallin kehon statiikka? Hänen ruumiinsa mitat ovat 40-28-36 tuumaa. Hänen hauislihaksen koko on 17 tuumaa. Hänellä on ruskeat silmät ja kiharat mustat hiukset. Hän käyttää kenkäkokoa 9 US.

Bryce Hall Wiki/Bio

Bio/Wiki
Oikea nimiBryce Hall
NimimerkkiBryce
Syntynyt14. elokuuta 1999
Ikä20 vuotta vanha (vuodesta 2020)
AmmattiTik Tok tähti
TunnettuTik Tok
SyntymäpaikkaEllicott City, Maryland, Yhdysvallat
Kansallisuusamerikkalainen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliUros
EtnisyysValkoinen
ZodiacLeo
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalkoina - 5 jalkaa 8 tuumaa
Paino54 kg
Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

40-28-36 tuumaa
Hauislihaksen koko17 tuumaa
Silmien väriRuskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero9 (USA)
Perhe
VanhemmatIsä: Ei tiedossa

Äiti: Lisa Hall

SisaruksetVeli: Ei tiedossa

Sisar: Amelia Hall

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimaton
Edellinen treffit?Elle Danjean
Tyttöystävä/treffitYksittäinen
Puoliso / vaimoEi mitään
LapsetEi mitään
Pätevyys
koulutusColumbia University School
Suosikki
SuosikkiväriKeltainen
Suosikkikeittiökiinalainen ja thaimaalainen
Suosikki peliSuper Mario
Suosikki loma

Kohde

Amsterdam
HarrastuksetPelien pelaaminen, näytteleminen, kuntoilu
Sosiaalinen media
Linkit sosiaaliseen mediaanInstagram, TikTok

Lue myös: Alina Mour (Tik-Tok Star) Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vartalonmittaus, Poikaystävä, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Bryce Hallin tyttöystävä

Kuka on Bryce Hallin tyttöystävä? Vuodesta 2021 lähtien Bryce Hall on suhteessa Addison Raeen. Pariskunta vahvisti romanttisen suhteensa lokakuussa 2020.

Lue myös: Addison Rae (TikTok Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Bryce Hall TikTok

Bryce Hall on ansainnut paljon mainetta ja suosiota. Hänellä on miljoonia seuraajia TikTok-tilillään. Hän rakastaa ladata tanssivideoita ja viihdyttää faniaan. Hall, jolla on 5,3 miljoonaa TikTok-seuraajaa, sanoo, että julkisessa seurustelussa on varmasti huonoja puolia.

Bryce Hallin perhe

Bryce Hall syntyi 14. elokuuta 1999 Ellicott Cityssä, Marylandissa, Yhdysvalloissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus. Hän kuuluu valkoiseen etniseen alkuperään. Lapsuudesta lähtien hän oli intohimoinen ja kiinnostunut muodista. näytteleminen, tanssiminen. Hänen isänsä nimeä ei tiedetä. Hänen äitinsä nimi on Lisa Hall. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on nuorempi sisko nimeltä Amelia Hall. Hänen vanhempansa olivat todella välittäviä ja tukivat hänen intohimoaan. Koulutuksensa mukaan hän suoritti koulunsa Maryland High Schoolista. Hän opiskeli College of Columbia University School of General Studiesissa.

Lue myös: Dixie D'Amelio (TikTok Star) Nettovarallisuus, Bio, Poikaystävä, Pituus, Paino, Ura, Faktat

Bryce Hallin ura

Uransa mukaan hän sai mainetta ja paljon suosiota aloitettuaan tilinsä TikTokissa. Hän on ylittänyt yli miljoonan seuraajan rajan TikTokissa. Hän kirjoittaa säännöllisesti huulten synkronointialustalle. Suurin osa hänen videoistaan ​​näyttää hänen synkronoivan huulten suosittujen kappaleiden kanssa. Hän lataa myös hauskoja videoita. Bryce Hall näkyy usein ystäviensä ja siskonsa kanssa hänen Instagram-tilillään. Omien soolokuvien ja selfien julkaisemisen lisäksi hän lataa satunnaisia ​​kuvia, joissa hän viettää aikaa ystäviensä kanssa. Hän rakastaa valokuvaamista ja matkustamista.

Monet videot perustuvat hänen arkielämänsä rutiineihin. Hän luo videoita "tarinakertovalla tavalla" faneilleen. Yhdessä hänen videoistaan ​​näkyy hänen reagoivan siihen, että äiti pyysi häntä käynnistämään uunin. Jokaisen hänen videonsa taustalla soi suosittuja hip-hop-kappaleita, joista on tullut hänen videoidensa pääteema. Hän ei käytä videoissaan monia suodattimia tai muokkaustyökaluja. Hän käyttää videoissa värikästä perusvalaistusta taustalla. Hänellä on myös valtava fani, jota seuraa hänen Instagram-tilillään. Hänen persoonallisuutensa on niin rohkea ja tyylikäs.

Bryce Hallin nettovarallisuus on 2 miljoonaa dollaria

Kuinka paljon Bryce Hallin nettoarvo on? Vuodesta 2021 lähtien hänen nettovarallisuutensa on 2 miljoonaa dollaria (USD).

NettovarallisuusNoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

(Vuodesta 2021)

Ensisijainen lähde

tuloista

Sosiaalinen media

Ura

HyväksynnätNoin 150-200 dollaria

Hänen pääasiallinen tulonlähde on sosiaalisen median ura. Hänen mainostajansa maksavat tietyn summan hänen tekemästään viestistä. Hän veloittaa sponsoroinnista 2 187–3 645 dollaria. Hän pyörittää myös omaa tuotelinjaa, jossa hän myy omia tuotteitaan, kuten T-paitoja, huppareita ja muita asusteita, joissa on erilaisia ​​tarroja ja printtejä partyanimal.shopista. Hän ansaitsee arviolta 5,6 000 dollaria – 89,5 000 dollaria myös YouTube-kanavaltaan. Hän veloittaa noin 5 711,25 - 9 518,75 dollaria Instagram-tililtään.

Lue myös: Charli D'Amelio (TikTok Star) Nettovarallisuus, Bio, Poikaystävä, Pituus, Paino, Ura, Faktat

Faktat Bryce Hallista

 1. Hall ja Blake Gray, jotka ovat molemmat Sway Housen sisältökollektiivin jäseniä, joutuivat myös syytteeseen valtavasta 21. syntymäpäiväjuhlasta, johon osallistui noin 60 vaikuttajaa.
 2. Los Angelesin pormestari katkaisi Hallin ja Grayn Sway Housen sähköt "liiallisen juhlimisen" vuoksi pandemian aikana.
 3. Hänellä on paljon huhuja seksuaalisuudestaan ​​ja suhteestaan.
 4. Myöhemmin Bryce vahvisti, että hän on suora.
 5. Hän rakastaa tanssia ja kuntoilua.
 6. Oranssi on yksi hänen suosikkiväristään.
 7. Tammikuussa 2020 Brycen huhuttiin seurustelevan TikTok-tähti Easterlingin ja Hype House -jäsenen kanssa.
 8. Vuonna 2019 Addison Easterling kielsi seurustelevansa TikToker Bryce Hallin kanssa, ja jotkut fanit spekuloivat, että hän todella seurustelee Vlog Squad -tähden David Dobrikin kanssa.
 9. TikTok-tähti, jolla on alustalla 14 miljoonaa seuraajaa, julkaisi juuri uuden taloudellisen podcastin nimeltä "Capital University".
 10. Tällä hetkellä hän on sosiaalinen etäisyys Los Angelesin luovassa kollektiivissa, joka tunnetaan nimellä Sway House käynnissä olevan koronavirusepidemian keskellä.
 11. Hänen Instagram-biolukunsa kuuluu: "Teen videoita Internetissä ha"!
 12. Hän rakastaa Super Mario -pelin pelaamista.
 13. Talo koostuu kuudesta sosiaalisen median tähdestä nimeltä Hall, Josh Richards, Anthony Reeves, Jaden Hossler, Kio Cyr ja Griffin Johnson, jotka elävät yhdessä tuottaen viraalisia hetkiä TikTokissa ja YouTubessa.
 14. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
 15. Hänellä on koira nimeltä Cici.

Lue myös: Joe Albanese (TikTok Star) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found