Lana Rose (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Lana Rose on kuuluisa YouTube-käyttäjä, joka julkaisee säännöllisesti meikki-, elämäntapa- ja superautovlogeja kanavalleen. Tällä hetkellä hän on kerännyt yli 785 000 tilaajaa YouTube-kanavallaan. Lisäksi hän on myös Instagram-tähti, joka ansaitsee yli 3 miljoonaa seuraajaa Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Lana Rosen Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Lana Rosen elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Lana Rose? Hän syntyi 21. syyskuuta 1989 Dubaissa, Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa. Hän on 31-vuotias. Hän on Emiratin kansalaisuus ja hänen etninen alkuperänsä on Emirates. Hänellä on myös sisaruksia. Hän on kuuluisan YouTuber Mo -vlogien sisar. Hänen koulutuksestaan ​​ei ole tietoa hänen koulutustaustastaan.

Lana Rose Pituus ja paino

Kuinka pitkä on Lana Rose? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja pitkät mustat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Äskettäin Lana ilahdutti 3 miljoonaa seuraajaansa houkuttelevalla makuuhuoneen kuvasarjalla, joka lisäsi vakavaa lämpöä hänen syötteeseensä.

Lue myös: Harvey Petito (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Lana RoseWiki/Bio
Oikea nimiLana Rose
NimimerkkiLana
Kuuluisa AsInstagram-tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä31-vuotias
Syntymäpäivä21. syyskuuta 1989
SyntymäpaikkaDubai, Yhdysvallat

Arabiemiirikunnat

SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontomuslimi
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero5,5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Lana Rose poikaystävä

Kuka on Lana Rosen poikaystävä? Kuuma ja upea Instagram-tähti Lana on näinä hetkinä sinkku ja samalla hän on myös hyvin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole myöskään puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Lue myös: Kouvr Annon (Instagram-tähti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Lana Rosen ura

Lana Rose aloitti uransa YouTuberina, kun hän loi ensimmäisen kerran kanavansa vuonna 2013. Siitä lähtien hän on julkaissut kanavallaan erilaisia ​​meikkeihin, elämäntyyliin ja superautoihin liittyviä vlogeja. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Lisäksi hän tekee myös öljyvärimaalauksia ja julkaisi myös pari videota maalauksistaan. Hänen videoillaan on esiintynyt monia julkkiksia, kuten Karim Benzema ja Logan Paul. Monet hänen videoistaan ​​ovat ylittäneet miljoonia katselukertoja. Jotkut hänen katsotuimmista videoistaan ​​ovat Swimming with Lana, Lana Rose & Mo Vlogs- Keyboard Warrior, Beach Day with Lana, Driving the Lamborghini Aventador. Lisäksi hän on myös Instagram-tähti, jolla on miljoonia seuraajia ja lähes 250 K+ seuraajaa Facebookissa.

Lana Rose Net Worth

Kuinka paljon Lana Rosen nettovarallisuus on? Koska hän on kuuluisa YouTuber ja Instagram-tähti, hän ansaitsee terveellisen määrän rahaa ammattistaan. Hän on kuitenkin tehnyt parhaansa alallaan ja hänen töitään ovat myös rakastaneet monet ihmiset ympäri maailmaa. Hänen nettovarallisuutensa on noin 1,2 miljoonaa dollaria (USD).

Lana Rose Faktat

  1. Lana Rose rokkaa usein hänen lookiaan rento kokoonpanolla kireää valokuvausta varten.
  2. Hän lataa äskettäin kuvan, jossa on liukastunut niukka lila crop toppi ohuilla spagettiolkauksilla, jotka tarjosivat kurkistaa hänen sävykkäisiin käsivarsiin ja hartioihin.
  3. Lana Rosella on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  4. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  5. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
  6. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen median alustansa kautta. Hän on epäilemättä luomassa alustaa lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!

Lue myös: Desiree Montoya (Instagram-tähti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found