Sean Evans (Hot Ones) Wiki, Bio, Ikä, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Pituus, Paino, Ura, Perhe, Faktat

Sean Evans on yhdysvaltalainen YouTuber ja tuottaja. Hän isännöi YouTubessa suosittua Hot Ones -sarjaa, jossa hän haastattelee julkkiksia heidän syödessä asteittain mausteisempia kanansiipiä. Joka kausi kamerassa käytettyjä kastikkeita vaihdetaan ja korvataan uusilla. Jokaisen siiven jälkeen Evans kysyy vieraaltaan haastattelukysymyksen. Kun siivet kuumenevat, vieras alkaa näyttää mausteisempien siipien syömisen vaikutuksia, ja haastattelussa ei enää puhuta vieraasta ja enemmän kamppailusta siipien viimeistelemiseksi. Vieraille tarjotaan myös lasit vettä ja maitoa siipien vaikutuksen torjumiseksi.

Lisäksi Evans on haastatellut useita julkkiksia, mukaan lukien Shaquille O'Neal, Marques Brownlee, Jeff Goldblum, Kevin Hart, Charlize Theron, Guy Fieri, Gordon Ramsay, Post Malone, "Weird Al" Yankovic, Neil deGrasse Tyson, Scarlett Johansson, ja Paul Rudd. Muodissa Evans ja hänen vieraansa syövät kymmenen kanansiipiä, joista jokainen valmistetaan asteittain kuumemmalla kuumalla kastikkeella. Nykyisen lopullisen kastikkeen, The Last Dab XXX, Scoville-luokitus on 2 000 000. Tämä Sean Evansin elämäkerta tarjoaa yksityiskohtaista tietoa hänen lapsuudestaan, elämästään, saavutuksistaan, tyttöystävästään, pituudestaan, painostaan, nettovarallisuudestaan, teoksistaan ​​ja aikajanastaan.

Sean Evansin ikä

Hänen ikänsä on tällä hetkellä 34 vuotta. Lisäksi Evans aloitti freelancerina Complex Magazinessa New Orleansissa. Hän painaa noin 72 kg.

Sean Evansin tyttöystävä

34-vuotias haastattelija seurustelee parhaillaan tyttöystävänsä Natasha Martinezin kanssa. Natasha Martinez syntyi 7. syyskuuta 1991 Orange Countyssa, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa nimellä Natasha Alexis Martinez. Hän on näyttelijä, joka tunnetaan elokuvasta Movie Trivia Schmoedown (2014), American Latino TV:stä (2004) ja Complex Newsista (2013). Hän on työskennellyt isäntänä KDOC TV:ssä Los Angelesissa.

Sean Evansin elämäkerta ja perhe

Sean syntyi 26. huhtikuuta 1986 Chicagossa, Illinoisissa. Hänen vanhempiensa nimet eivät ole julkisesti tiedossa. Hänellä on myös nuorempi veli nimeltä Gavin. Koulutukseltaan hän suoritti lukion Chicagossa. Myöhemmin isäntä valmistui Illinoisin yliopistosta.

Sean Evansin ura

Puhuessaan urastaan ​​Evans aloitti freelancerina Complex Magazinessa New Orleansissa, teki haastatteluja julkaisulle ja laittoi ne heidän YouTube-kanavalleen, haastatellen kuuluisia julkkiksia, kuten 2 Chainz ja Steph Curry. Lehti tarjosi hänelle kokopäiväistä työtä New Yorkissa, ja hän lopetti nopeasti työnsä ja aloitti uran Complexissa.

Myöhemmin hän löysi mainetta Internetistä. Hän isännöi YouTube-sarjaa "Hot Ones" ja haastattelee julkkiksia heidän syödessä kanansiipiä, jotka muuttuvat asteittain mausteisemmiksi. Hänestä tuli suosittu mausteisen ruoan, kuten Carolina Reaperin, syöminen YouTubessa. Hot Onesissa hän on haastatellut julkkiksia, kuten Shaquille O’Nealia, Jeff Goldblumia, Charlize Theronia, Guy Fieriä, Gordon Ramsayta, “Weird Al” Yankovicia, Post Malonea, Scarlett Johannssonia, Neil deGrasse Tysonia, Paul Ruddia ja muita. Sean Evans ja yksi vieras syövät tyypillisesti kymmenen siipeä, joista jokaisella on progressiivinen tulinen kuuma kastike, ja lopuksi The Last Dab Reduxx saa Scovillen arvosanan kaksi miljoonaa.

Sean Evansin nettoarvo

Kuinka paljon Sean Evansin nettovarallisuus on? Hänen nettovarallisuutensa on noin 8 miljoonaa dollaria. Hän seisoo 5 jalkaa 9 tuumaa korkealla.

Sean Evans Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiSean Evans
NimimerkkiSean
Ikä34 vuotta vanha
Syntymäaika (DOB),

Syntymäpäivä

26. huhtikuuta 1986
AmmattiIsäntä, YouTuber
KuuluisaHot Ones -sarjan isäntä
SyntymäpaikkaChicago, Illinois
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysValkoinen kaukasialainen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliUros
ZodiacHärkä
Nykyinen asuinpaikkaNew York City, New York, Yhdysvallat
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5'9"

Senttimetrit: 175 cm

Mittarit: 1,75 m

PainoPaino: 70 kg

Paunaa: 154 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

44-32-46 tuumaa
Hauislihaksen koko19 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriVaalea
Kengännumero9 (USA)
Rikkaus
NettovarallisuusNoin 8 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria
Sponsorin tulot$100,000-$200,000
Perhe
VanhemmatIsä: Ei tiedossa

Äiti: Ei tiedossa

SisaruksetVeli: Gavin Evans

Sisar: Ei tiedossa

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimaton
Tyttöystävä/treffitNatasha Alexis Martinez
Edellinen treffit?Ei tunnettu
Vaimo / puolisoEi mitään
LapsetEi mitään
koulutus
Korkein pätevyysValmistua
YliopistoIllinoisin yliopisto
KouluPaikallinen lukio
Suosikki
LempinäyttelijäSawyer Sharbino
SuosikkinäyttelijäAmy Acker
LempiväriVioletti
SuosikkikeittiöItalialainen, mausteinen ruoka
Lemmikkieläinten rakastaja? Joo
Alkoholisti?NA
Suosikki lomakohdeKreikka
HarrastuksetEditointi, matkustaminen
Sosiaalisen median tili
Linkki sosiaalisen median tiliinInstagram

Sean Evansin tosiasiat

  • Wikipedia: Vakioohjelmassa Evans ja yksi vieras syö kymmenen siipeä, mutta joissakin jaksoissa, joissa on kaksi vierasta, kullekin vieraalle annetaan vain viisi siipeä.
  • Hän julkaisee säännöllisesti kuvia tyttöystävästään ja televisiojuontajatoveristaan ​​Natasha Alexis Martinezista Instagram-tililleen.
  • Lisäksi hänen tyttöystävänsä tunnetaan hyvin "American Latino TV" -ohjelman isännöimisestä vuosina 2016 ja 2018.
  • Sosiaalisen median profiilien perusteella pariskunta on seurustellut vuodesta 2018 lähtien.
  • Ohjelman luomisen jälkeen Hot Onesista (tällä hetkellä 11. tuotantokausi) on nyt tullut paikka, jossa A-listan julkkikset, kuten Margot Robbie, Zoe Kravitz, Paul Rudd ja monet muut voivat istua alas, syödä kanansiipiä ja vastata kysymyksiin.

Lue myös: Noel Miller (Youtuber) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Puoliso, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found