Matt Stonie (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Tyttöystävä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Kuka on Matt Stonenie? Hän on amerikkalainen kilpailusyöjä ja YouTuber. Häntä mainostettiin tähteydelle osallistumisestaan ​​Major League Eating -tapahtumiin, hän ansaitsi maailman toiseksi parhaan MLE-syöjän tittelin ja vuonna 2015 hänellä oli kahdeksan kilpailevan syömisen maailmanennätystä. Vuonna 2013 hän söi viiden kilon syntymäpäiväkakun vajaassa yhdeksässä minuutissa; vuotta myöhemmin hän söi neljäkymmentäkolme Slugburgeria kymmenessä minuutissa. Stonie on saavuttanut mainetta YouTube-kanavallaan, johon hän lataa videomateriaalia syömishaasteistaan. Viritä elämäkertaan ja tiedä lisää Matt Stonien Wikistä, elämäkerrasta, iästä, tyttöystävästä, pituudesta, painosta, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Matt Stonen tyttöystävä

Kuka on Matt Stonien tyttöystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Hänen aikaisempi seurusteluhistoriansa ei ole julkisesti tiedossa. Näinä hetkinä hän ei ole yhteydessä kenenkään kanssa.

Matt Stonie Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Matt Stonie? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,73 metrin tai 173 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 58 kg tai 130 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8,5 US.

Matt Stonenie Age

Kuinka vanha on Matt Stonye? Hänen syntymäpäivänsä osuu 24. toukokuuta 1992. Tällä hetkellä hän on 28-vuotias. Hänen horoskooppi on Kaksoset. Hän syntyi San Josessa, Kaliforniassa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Matt StonenieWiki/Bio
Oikea nimiMatt Stonenie
NimimerkkiMatta
Kuuluisa AsKilpaileva syöjä, Youtuberi
Ikä28-vuotias
Syntymäpäivä24. toukokuuta 1992
SyntymäpaikkaSan Jose, CA
SyntymämerkkiKaksoset
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,73 m)
Painonoin 58 kg (130 lbs)
Kehon mitatnoin 42-32-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero8,5 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
NettovarallisuusNoin 4 miljoonaa dollaria (USD)

Matt Stonien ura ja nettoarvo

Kuinka paljon Matt Stonien nettovarallisuus on? Hän on Major League Eatingin kilpailusyöjä sijalla kolme. Stonie voitti vuoden 2015 Nathan's Hot Dog Eating Contestin ja syrjäytti 8-kertaisen puolustavan mestarin Joey Chestnutin. Stonie on saavuttanut mainetta YouTube-kanavallaan, johon hän lataa videomateriaalia syömishaasteistaan. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 4 miljoonaa dollaria (USD).

10 faktaa Matt Stoniesta

  1. Varhainen elämä ja perhe: Hän on japanilaista, tšekkoslovakialaista ja liettualaista syntyperää.
  2. Hän valmistui Evergreen Valley High Schoolista San Josessa, Kaliforniassa.
  3. Hänellä on myös sisaruksia.
  4. Stoniella on nuorempi veli nimeltä Morgan Stonie, joka on usein mukana hänen YouTube-kanavalleen ladattujen haasteidensa tuotannossa.
  5. Stonie sijoittui toiseksi Chestnutin jälkeen syömällä 53 hot dogia Chestnutin 70 jälkeen vuonna 2016.
  6. Stonie on kerännyt yli 12 miljoonaa tilaajaa ja 2,3 miljardia katselukertaa YouTube-kanavallaan, ja hänen katsotuin videonsa on katsottu yli 80 miljoonaa kertaa.
  7. Vuonna 2017 hän sijoittui kolmanneksi syöden 48 hot dogia Carmen Cincottin 60 ja Chestnutin 72 jälkeen.
  8. Hänen lempinimensä "Megatoad" on peräisin Super Mario -sarjan Toad-hahmosta.
  9. Hän on Major League Eatingin kilpailusyöjä sijalla kolme.
  10. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.

Lue myös: Hanne Norgaard (Idris Elba entinen vaimo) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, aviomies, tytär, nettovarallisuus, tosiasiat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found