Skeppy (YouTuber) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Uskonto, Faktat

Skeppy on amerikkalainen YouTube-käyttäjä ja sosiaalisen median vaikuttaja. Hän mainostettiin tähteydeksi Skeppy-kanavallaan. Hän on ansainnut siellä suosiota Minecraft-pelivlogeistaan ​​omilla röyhkeillä ja kerroksellisilla kommenteilla. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Skeppyn Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Skeppy Ikä

Kuinka vanha Skeppy on? Hänen syntymäpäivänsä osuu 17. tammikuuta 2000. Hän on 21-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Kauris. Hän syntyi Columbuksessa, OH. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Skeppy Pituus & Paino

Kuinka pitkä Skeppy on? Hän on pitkä ja komea kaveri. Tällä hetkellä Skeppyn korkeuden arvioidaan olevan 6 jalkaa 2 tuumaa. Hän on myös säilyttänyt lihaksikkaan ruumiin, jonka keskimääräinen paino on 58 kg tai 128 lbs. Hänellä on mustat silmät ja hänen hiuksensa ovat myös mustat.

Lue myös: Mia Stammer (Youtuber) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Etnisyys, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Skeppy Wiki

SkeppyWiki/Bio
Oikea nimiZak Ahmed
NimimerkkiSkeppy
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä21 vuotias
Syntymäpäivä17. tammikuuta 2000
SyntymäpaikkaColumbus, OH
SyntymämerkkiKauris
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontomuslimi
Korkeusnoin 1,80 m (6 jalkaa 2 tuumaa)
Painonoin 58 kg (128 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Hauislihaksen koko24 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero10 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Skeppy tyttöystävä

Kuka on Skeppyn tyttöystävä? Hän ei ole vielä naimisissa eikä hänellä ole toistaiseksi vaimoa. Skeppy on hyvin salaperäinen henkilökohtaisen elämänsä suhteen, eikä ole paljastanut mitään tietoa treffielämästään. Hän yleensä ohittaa tyttöystäväänsä koskevat kysymykset. Myöskään hänen aiemmasta deittailuelämästään ei ole tietoa. Koska hänen henkilökohtaisesta elämästään puuttuu avoimuus, on epäselvää, onko hän sinkku vai parisuhteessa. Vaikka hän ei ole paljastanut mitään tietoja deittielämästään.

Skeppy Net Worth

Kuinka paljon Skeppyn nettoarvo on? Hänen pelikanavansa on kerännyt yli 4,1 miljoonaa tilaajaa sekä 1 miljardi yhteenlaskettua katselukertaa ja lisää. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 200 000 dollaria (USD).

Epämiellyttäviä faktoja

  1. Skeppy aloitti YouTube-kanavansa tammikuussa 2015.
  2. Hänen oikea nimensä on Zak Ahmed.
  3. Hänen isänsä ja äitinsä nimet eivät ole tiedossa.
  4. Valkoinen on hänen lempivärinsä.
  5. Hän rakastaa matkustamista.

Lue myös: Alaïa McBroom (Youtuber) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found