Wantep (Twitch Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Wantep on amerikkalainen Twitch-tähti ja pelaaja. Hän on striimaaja ja pelaaja, joka saa valtavan fanikunnan ja houkuttelee tällä hetkellä paljon kohua ja hypeä sosiaalisessa mediassa. Amerikkalainen pelaaja on vasta 18-vuotias, mutta teki itselleen melkoisen nimen maailmanlaajuisessa peliyhteisössä. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Wantepin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Wantep Pituus & Paino

Kuinka pitkä Wantep on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 tuuman korkeudella tai muuten 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 7 US.

Wantep Ikä

Kuinka vanha Wantep on? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on todennäköisesti 18-vuotias. Hänen horoskooppi on Kaksoset. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Wantep tyttöystävä

Kuka on Wantepin tyttöystävä? Hän on näinä hetkinä sinkku eikä ole antanut mitään näkemyksiä treffielämästään. Hän on erittäin keskittynyt uraansa.

Lue myös: Greekgodx (Twitch Star) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, nettoarvo, tosiasiat

Wantep Wiki

WantepWiki/Bio
Oikea nimiWantep
NimimerkkiWantep
Kuuluisa AsTwitch tähti
Ikä18 vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Kehon mitatNA
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero7 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 50 000 dollaria (USD)

Wantep Net Worth

Mikä on Wantepin nettoarvo? Hän tuli Twitch.Tv:hen suoratoistaakseen erilaisia ​​ampujapelejä, kuten Apex Legends, Player’s Unknown Battlegrounds, Fortnite, Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege ja Call of Duty Modern Warfare. Tuolloin Wantep keräsi streameissaan valtavan määrän seuraajia, mikä teki hänestä yleisön suosikin ja ylsi Twitchin viikoittaisimman striimatuimman pelaajan ykköseksi. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 50 000 dollaria (USD). Hänen tulonsa Twitchin ja Mixerin työskentelystä yhdistettynä sponsorointiin ja YouTuben kumppanuusohjelmaan.

Lue myös: Novaruu (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Wantep Ura

Wantepista tuli suosittu Twitch-suoratoisto, jolla on tällä hetkellä tuhansia tilaajia ja YouTube-sisällöntuottaja. Hänen uransa alkoi paljon ennen vuotta 2014 pelaten paikallisissa CS: GO -joukkueissa, jotka kilpailivat turnauksissa, kunnes Cloud9 värväsi hänet. Hän on keskittynyt urallaan olemaan kokopäiväinen pelistriimaaja eri alustalle.

Wantep Faktat

  1. Wantep hyppäsi useilta suoratoistoalustoilta, kunnes hän palasi äskettäin Twitchiin elokuussa 2020.
  2. Mikseri sammui katsojien puutteen vuoksi, ja sen tiedetään jäävän jälkeen pelien suoratoistojättiläisistä, kuten Twitchistä, YouTubesta ja jopa Facebookin uudesta pelivälilehdestä.
  3. The Verge raportoi, että Mixer kamppaili alan jättiläisiä vastaan, koska Microsoft aloitti pelien suoratoiston myöhässä.
  4. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.
  5. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.

Lue myös: Jon Zherka (Twitch Streamer) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found