Michael Reeves (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Michael Reeves on amerikkalainen ohjelmistourakoitsija, joka tunnetaan teknologiaa ja ohjelmointia koskevan sisällön tuottamisesta. Hän nousi tähteen kokeilemalla uutta teknologiaa ja robotteja sisältävää sisältöä, kuten hänen omalla YouTube-kanavallaan näkyy. Hänellä on yli viisi miljoonaa tilaajaa YouTube-kanavallaan. Lisäksi hän on ollut mukana neljän hengen Offline TV:ssä, joista Pokimane on yksi suosituimmista. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Michael Reevesin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Michael Reeves Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Michael Reeves on? Hän seisoo 5 jalkaa 10 tuuman korkeudella tai muuten 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 67 kg tai 137 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja mustat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8,5 US.

Michael Reeves Ikä

Kuinka vanha on Michael Reeves? Hänen syntymäpäivänsä osuu 20. marraskuuta 1997. Hän on 23-vuotias. Hänen merkkinsä on Skorpioni, hänen syntymäkivensä on topaasi ja sitriini, ja hänen syntymäkukkansa on krysanteemi. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu valkoisiin ja filippiiniläisiin.

Lue myös: Plumbella (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Mitat, Nettovarallisuus, Faktat

Michael ReevesWiki/Bio
Oikea nimiMichael Reeves
NimimerkkiMichael
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä23 vuotta vanha
Syntymäpäivä20. marraskuuta 1997
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiSkorpioni
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 67 kg (137 lbs)
Kehon mitatnoin 39-28-35 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero8,5 (USA)
TyttöystäväLilypichu
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Michael Reevesin tyttöystävä

Kuka on Michael Reevesin tyttöystävä? Hänellä on romanttinen yhteys YouTube-toveri Lilypichuun. Hän on myös YouTubessa suosittu animaattori, jolla on miljoonia tilaajia, ja hän on myös valtavasti Twitchissä videopelien striimaajana. Lisäksi Michael ja LilyPichu osallistuivat Bad Boys for Life -elokuvan maailmanensi-iltaan 14. tammikuuta 2020.

Lue myös: Lilypichu (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Michael Reeves Net Worth

Mikä on Michael Reevesin nettovarallisuus? Michael teki ensimmäisen videonsa vuonna 2017 nimeltä The Robot That Shines a Laser in Your Eye. Verkkoura on hänen ensisijainen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Michael Reevesin perhe

Michael Reevesin isän ja äidin nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu. Hän osallistui Havaijin yliopistoon ja Northern Arizonan yliopistoon.

Michael Reevesin ura

Michael Reeves teki ensimmäisen videonsa vuonna 2017, joka räjähti valtavasti ja jonka otsikkona oli "The Robot That Shines a Laser in Your Eye". Vuoden 2018 lopulla Michael muutti yhteen komediakeksijä William Osmanin kanssa. Hän on myös erittäin aktiivinen Twitchissä ja stream-koodaa Disguised Toast -ohjelmassa, antaa hänelle haasteita ja opettaa koodaamaan.

Michael Reeves -faktoja

  1. Michael Reeves julkaisee videoita yleensä kuukaudesta neljään kuukauteen.
  2. Hän on allerginen amoksisilliinille.
  3. Hänen suosikki ohjelmointikielensä on JavaScript.
  4. Hän ilmoitti myös, ettei hän osaa C++:aa tai Assemblya.
  5. Michael aloitti virallisesti suoratoiston Twitchissä hänen kanssaan pelaten Minecraftia ja Valorantia Offline TV -jäsenten ja muiden ystävien kanssa kesäkuussa 2020.

Lue myös: Garrett Watts (Youtuber) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit