Mat.I (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Mat.I on amerikkalainen Instagram-tähti ja sosiaalisen median persoona. Hän on kotoisin Houstonista, TX:stä, ja hän rakasti tanssimista ja esiintymistä jo lapsena. Hän meni usein juhliin, näki ihmisten tanssivan ja omaksui heidän liikkeensä. Lisäksi tällä hetkellä hän on vakiintunut Instagram-tähti, jolla on yli 600 000 seuraajaa.

Lue lisää
Faii Orapun (Instagram-tähti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, mitat, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Faii Orapun, yhdysvaltalainen nuori tyttö, pärjää hyvin tanssin lisäksi sosiaalisessa mediassa. Luovuudestaan ​​ja monista kyvyistään tunnettu nuori tyttö julkaisee sosiaalisen median tileilleen monenlaista ainutlaatuista sisältöä. Poikkeuksellisen musiikillisen kykynsä ohella Faii Orapun tekee vaikutuksen maailmaan hauskoilla ja luovilla videoillaan TikTokissa ja muilla sosiaalisen median alustoilla. H&#

Lue lisää
Kylie Jenner (malli) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Vartalon mitat, Ikä, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Faktat

Kylie Kristen Jenner on amerikkalainen erittäin kuuluisa ja tunnettu mediapersoona. Vuodesta 2007 lähtien hän on näytellyt E! tosi-tv-sarja "Keeping Up with the Kardashians" ja on kosmetiikkayrityksen Kylie Cosmeticsin perustaja ja omistaja. Jenner varttui valokeilassa kuuluisien sisarustensa keskuudessa Keeping Up With The Kardashiansin tosi-sarjassa.

Lue lisää
CallMeCarson (Youtuber) Bio, Wiki, Tyttöystävä, Treffit, Ikä, Nettovarallisuus, Pituus, Paino, Faktat

CallMeCarsonin oikea nimi on Carson King (s. 10. toukokuuta 1999) on youtuber, joka nosti mainetta lataamalla komediakommenttivideonsa trendikkäisiin meemeihin youtube-kanavalleen. Jotkut hänen suosituimmista latauksistaan ​​ovat "Invading Discord Servers 2", "The Most Cursed Images", "The Most Cursed Images 2", "Invading Discord Servers 3", "Weird Pictures of Toilets 2" ja "Funny Yearbook Quotes" . H&#

Lue lisää
Kelsey Kreppel (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Kelsey Kreppel on tunnettu sosiaalisen median vaikuttaja, joka on suosittu tämän sukupolven keskuudessa omalla YouTube-kanavallaan, joka häikäisee kaikkea eksoottisen näköisistä kakuista hauskoihin haasteisiin. Kanava, jonka tarkoituksena oli vain valmistella Pansinoa naulaamaan hänen näytökseen ilmestyvä persoonaansa, määritteli naisen uratavoitteet uudelleen.

Lue lisää
Kristina Alice (Instagram-tähti) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Kristina Alice on australialainen Instagram-tähti ja sosiaalisen median persoona. Hän levisi Internetissä suudeltuaan Ethan Dolania Cub Sport -kappaleen Hawaiian Party -musiikkivideossa. Lisäksi hänellä on Instagram-tilillään yli 200 K+ seuraajaa. Viritä elämäkertaan ja tutustu Kristina Alicen Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, poikaystävään, kehonmittoihin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Lue lisää
Mati Marroni (Instagram-tähti) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Mati Marroni on amerikkalainen Instagram-tähti ja sosiaalisen median persoona. Hän on tunnettu Instagram-tilistään, jolle hän lataa bikinikuviaan. Hyvin lyhyessä ajassa hän on kerännyt miljoonia seuraajia henkilökohtaisella Instagram-sivullaan. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Mati Marronin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Lue lisää
Kendall Jenner (malli) Bio, Ikä, Wiki, Pituus, Paino, Vartalon mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Kendall Nicole Jenner on amerikkalainen malli ja sosiaalisen median persoona. Hän nousi kuuluisuuteen tosi-tv-ohjelmassa Keeping Up with the Kardashians. Jenner aloitti mallin työskentelyn 14-vuotiaana. Työskenneltyään kaupallisissa painettujen mainoskampanjoiden ja valokuvausten parissa Jennerillä oli purkauskausia 2014 ja 2015, ja hän kulki huippumuotisuunnittelijoiden kiitoradoilla New Yorkin, Milanon ja Pariisin muotiviikkojen aikana.

Lue lisää
Shahveer Jafry (Facebook-tähti) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Shahveer Jafry on pakistanilainen sisällöntuottaja, joka lataa pääasiassa komediavideoita henkilökohtaiselle Facebook-sivulleen. Hänet tunnetaan hyvin Facebook-sivustaan. Hänellä on yli 2,3 miljoonaa tykkäystä Facebook-sivullaan. Hänen videonsa kohdistuvat Desiin erityisesti etelä-aasialais-kanadalaiseen, perhekulttuuriin, perinteisiin ja piirteisiin.

Lue lisää
Niana Guerrero (tanssija) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Niana Guerrero on amerikkalainen tanssija ja sosiaalisen median persoona. Hänet tunnetaan puolet Ranz ja Niana -tanssiduosta veljensä Ranz Kylen rinnalla. Muuten hän on kuuluisa TikTok-tähti. Hänellä on jo 12,6 miljoonaa TikTok-seuraajaa TikTok-tilillään. Viritä elämäkerta ja tutki lisää Niana Guerreron Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, perheestä, nettoarvosta ja monista muista faktoista hänestä.

Lue lisää
Smooth Gio (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Smooth Gio on amerikkalainen Youtuberi ja sosiaalisen median vaikuttaja. Hän on kuuluisa YouTube-kanavastaan. Hänellä on kanavallaan miljoonia tilaajia. Hän liittyi YouTubeen kesäkuussa 2013. Sen jälkeen hän alkoi saada suuria faneja työllään. Hän lataa pääasiassa sketsikomediavinjetteihinsä liittyvää sisältöä, mukaan lukien kepposet, haasteet ja niin edelleen.

Lue lisää
Kelsey Impicciche (Buzzfeed) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Kelsey Impiciche on amerikkalainen Twitch-striimaaja, cosplayer YouTuber, sosiaalisen median persoonallisuus ja tuottaja Buzzfeedissa. Hänestä tuli Internet-sensaatio usein trendaavasta YouTube-sarjastaan ​​"Single Girl Tries the 100 Baby Challenge in The Sims 4", joka suoratoistaa yksinomaan BuzzFeed Multiplayer -kanavalla, ja hän isännöi myös toista ohjelmaa BuzzFeed Multiplayerin Facebook-sivulla, "In Control With" Kelsey”, ja lisäksi lataa jatkuvasti henkilökohtaiselle YouTube-kanavalleen. Virit

Lue lisää
emmymadeinjapan (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Avioero, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Emmy Cho eli emmymadeinjapan on kiinalais-amerikkalainen YouTuber, jonka kotipaikka on Rhode Island. Hänet tunnetaan YouTube-kanavastaan, jossa hän jakaa ruoanlaittovideonsa ja makutestejä eri maista. Hänellä on miljoonia tilaajia YouTube-kanavallaan. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää emmymadeinjapanin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, avioerosta, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Lue lisää
Piper Rockelle (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Poikaystävä, Pituus, Paino, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Piper Rockelle on amerikkalainen verkkotähti, joka julkaisee hauskoja videoita suositulle YouTube-kanavalleen, joka on kerännyt yli miljoona tilaajaa. Hän on myös laulaja, tanssija ja voimistelija. Hän näytteli Brat-sarjassa Mani ja todellisuussarjassa Piperazzi. Lisäksi Piperazzi on tähti Piper Rockellen mukaan nimetty todellisuussarja, joka esittelee tähtien Hollywood-seikkailujen koettelemuksia ja koettelemuksia.

Lue lisää
Vera Dijkmans (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Vera Dijkmans, hollantilainen malli ja Instagram-tähti. Hän mainosti tähteyttä omalla Instagram-tilillään. Hänen mallikuvansa tyylikkäässä suosikkimuotissaan esittelevät hänen kaarevaa vartaloaan. Luovuudestaan ​​ja monista kyvyistään tunnettu nuori tyttö julkaisee sosiaalisen median tileilleen monenlaista ainutlaatuista sisältöä. Yhd

Lue lisää
Victoria Matosa Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Victoria Matosa on brasilialainen Instagram-tähti ja sosiaalisen median vaikuttaja. Hän on Instagram-tähti ja muotivaikuttaja. Hän on ollut aktiivinen Instagramissa alle vuoden. Näin lyhyessä ajassa hän on onnistunut saamaan valtavan seuraajan. Victoria on saanut lisää mainetta julkaisemalla säännöllisesti elämäänsä liittyviä päivityksiä Instagramissa.

Lue lisää
Lena Paul (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Kuka on lena paul? Hän on aikuinen näyttelijä, joka tunnetaan kuumasta, seksikkäästä ja kurvikkaasta vartalostaan. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tiedä lisää Lena Paulin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, nettoarvosta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Lue lisää
Doublelift (League of Legends) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Doublelift on tunnettu amerikkalainen League of Legends -ammattilainen, joka on Team SoloMidin AD-kuljettaja. Hän pelasi aiemmin Counter Logic Gamingissa ja Team Liquidissä. Hänen oikea nimensä on Yiliang Peter Peng. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Doubleliftin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Lue lisää
CrankGameplays (Youtuber) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

CrankGameplaysin oikea nimi on Ethan Mark Nestor-Darling. Hän on amerikkalainen pelikommentaattori, vloggaaja ja Youtuberi. Hän aloitti YouTuben 29. elokuuta 2012 ystävänsä Andrew Harringtonin kanssa. Hän oli aiemmin yksi Markiplierin videoeditoreista. Hän esiintyi säännöllisesti Markin kanavalla Tyler Scheidin rinnalla.

Lue lisää
sahlt (Instagram-tähti) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettoarvo, Faktat

sahlt eli Alycia Tyre, yhdysvaltalainen nuori tyttö, pärjää hyvin tanssin lisäksi sosiaalisessa mediassa. Luovuudestaan ​​ja monista kyvyistään tunnettu nuori tyttö julkaisee sosiaalisen median tileilleen monenlaista ainutlaatuista sisältöä. Poikkeuksellisen musiikillisen kykynsä ohella sahlt tekee vaikutuksen maailmaan hauskoilla ja luovilla videoillaan TikTokissa ja muilla sosiaalisen median alustoilla. H&#

Lue lisää
Imallexx (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Imallexx on amerikkalainen YouTuber- ja Twitch-tähti. Hän pyörittää YouTube-kanavaansa, jolla hän pelaa FIFA:ta, Call of Dutya ja tekee komediavideoita muista YouTube-käyttäjistä. Imallexx aloitti suoratoiston osallistumalla useisiin esports-joukkueisiin kilpailevaan Halo 3:n peliin, ja hän alkoi kerätä mainetta vähitellen nopeutumalla, kun hän aloitti pelaamisen Fortnite Battle Royalea vuoden 2014 lopulla.

Lue lisää
Havanna Winter (TikTok Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Havanna Winter näyttelijä, laulaja ja sosiaalisen median persoona. Hän on amerikkalainen sosiaalisen median tähti, jonka suosio kasvaa sellaisilla alustoilla kuin TikTok ja Instagram. Havanna, joka tunnetaan hauskoista klipeistä ja tanssivideoista, joita hän julkaisee virallisella TikTok-tilillään, on kerännyt alustalla yli 3,3 miljoonaa seuraajaa.

Lue lisää
Pete Wicks (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Pete Wicks on amerikkalainen reality-tähti. Hänet tunnetaan parhaiten sarjasta 15 BAFTA-palkitun brittiläisen todellisuussarjan The Only Way Is Essex näyttelijöihin. Hän on myös aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Pete Wicksin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Lue lisää
Zach Hadel (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Zach Hadel on yhdysvaltalainen taiteilija, animaattori ja YouTube-käyttäjä. Hän mainosti tähteyttä PsychicPebblesin kahvasta. Hän oli osa viihdesivustoa Sleepy Cabin, ja on tunnettu kirjoittamisesta ja animoinnista sarjan Hellbenders, jossa näytteli OneyNG. Vaikka hänellä on melko värikäs sosiaalinen elämä, hän työskentelee tällä hetkellä tarjoilijana ja lataa videoita kollegoidensa kanssa tililleen.

Lue lisää
Igotthejoos (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

iGotTheJoos on amerikkalainen sosiaalisen median persoonallisuus ja Twitch-tähti. Hän kiinnittää yleisön katseet Twitch-kanavansa kautta. Hän on noussut katsotuimmaksi naissuorittajaksi, joka ansaitsi yli 260 000 tilaajaa lyhyessä ajassa. Hän on kohauttanut olkapäitään kilpailua joidenkin merkittävien naissuorapelaajien kanssa.

Lue lisää