Hauska Mike (koomikko) Wiki, Elämäkerta, Pituus, Paino, Ikä, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Kuka on Funny Mike? Hän on amerikkalainen kuuluisa koomikko, YouTuber ja räppäri. Hänet tunnetaan myös nimellä Young 22 ja 22 Savage. Hän pyörittää FunnyMike-nimistä kanavaansa, joka sisältää monenlaista komediasisältöä, mukaan lukien kepposet ja haasteet. Hän on kerännyt kanavallaan yli 5 miljoonaa tilaajaa. Hänen oikea nimensä on MacArthur Johnson. Viritä elämäkertaan ja tiedä lisää Funny Miken Wikistä, elämäkerrasta, pituudesta, painosta, iästä, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Hauska Mike Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Funny Mike on? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,73 metrin tai 173 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 58 kg tai 130 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja mustat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8,5 US.

Hauska Mike Age

Kuinka vanha on Funny Mike? Hänen syntymäpäivänsä osuu 8. lokakuuta 1996. Tällä hetkellä hän on 23-vuotias. Hänen horoskooppi on Vaaka. Hän syntyi Baton Rougessa, LA. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Hauska MikeWiki/Bio
Oikea nimiMacArthur Johnson
NimimerkkiHauska Mike
Kuuluisa AsKoomikko, sosiaalisen median tähti
Ikä23 vuotta vanha
Syntymäpäivä8. lokakuuta 1996
SyntymäpaikkaBaton Rouge, LA
SyntymämerkkiVaaka
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa
Painonoin 58 kg (130 lbs)
Kehon mitatnoin 42-32-38 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero8,5 (USA)
TyttöystäväJaliyah Monet
Lapset(2) Lontoo
puolisoNA
NettovarallisuusNoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Hauska Miken tyttöystävä

Kuka on Funny Miken tyttöystävä? Hän oli suhteessa Jaliyah Monetin kanssa, jonka kanssa hän johti yhteistä kanavaa The MJ Family. Heidän parinsa on myös siunattu tyttärellä nimeltä Londyn helmikuussa 2019. He saivat pojan heinäkuussa 2020.

Hauska Miken ura ja nettoarvo

Mikä on Funny Miken nettoarvo? Hän on julkaissut useita kappaleita SoundCloudiin, mukaan lukien suositun kappaleen "Jumpin". Hänet on tunnettu useilla eri nimillä verkossa, mukaan lukien Mighty Mike, kun hän oli koomikko, ja girlhefunny Instagramissa ja YouTubessa. Hän hämmensi verkon luomalla Savage 22:n alter egon, koska se yksinkertaisesti täydentää räppäri 21 Savagen taiteilijanimeä. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Faktaa Funny Mikesta

  1. Wiki & Bio: Hän on kotoisin Baton Rougesta, Louisianasta.
  2. Hänen isänsä ja äitinsä tiedot eivät ole julkisia.
  3. Hänet on tunnettu useilla eri nimillä verkossa, mukaan lukien Mighty Mike, kun hän oli koomikko, ja girlhefunny Instagramissa ja YouTubessa.
  4. Hänellä on valtava fani, jota seuraa Instagram-tilinsä alla.
  5. Valkoinen on hänen lempivärinsä.

Lue myös: Taylor Tomlinson (koomikko) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo: 21 faktaa hänestä

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found