Chloe Morello (Youtuber) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Chloe Morello on australialainen YouTube-vloggaaja, joka on saanut vaikuttava miljoona tilaajaa samannimiselle YouTube-kanavalleen. Chloe Morello saavutti suosiota YouTube-kanavallaan julkaisemalla elämäntapavideoita. Yleensä hän julkaisee kanavallaan videoita meikistä, henkilökohtaisesta tyylistä, kauneudesta ja muotivinkeistä. Joskus hän julkaisee myös haastevideoita. Hänen kuvauksensa perustui vahvasti hänen tosielämänsä YouTube-persoonallisuuksiin ja käsitteli huhuja hänen anoreksiasta. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Chloe Morellon Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Chloe Morello Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Chloe Morello on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit pähkinänruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 33-26-38 tuumaa. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Chloe Morello Ikä

Kuinka vanha on Chloe Morello? Hänen syntymäpäivänsä osuu 1. joulukuuta 1990. Hän on 30-vuotias. Hänellä on Australian kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hän syntyi Batemans Bayssä, Australiassa. Hänet kasvatettiin nuoremman sisaren kanssa nimeltä Ellie. Hänen isänsä, italialainen, muutti Australiaan lapsena. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Cody Jones (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Lapset, Perhe, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Chloe Morello Wikipedia

Chloe MorelloWiki/Bio
Oikea nimiChloe Morello
NimimerkkiChloe
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä30 vuotias
Syntymäpäivä1. joulukuuta 1990
SyntymäpaikkaBatemans Bay, Australia
SyntymämerkkiJousimies
Kansallisuusaustralialainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 33-26-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
LapsetYksittäinen
Aviomies/puolisoSebastian Maximiliano
Nettovarallisuusnoin 30 000 dollaria (USD)

Chloe Morello aviomies

Kuka on Chloe Morellon aviomies? Hän solmi Sebastian Maximilianon kanssa tammikuussa 2018. Pariskunta ei ole vielä siunannut lapsia. Lisäksi hänen aikaisempi treffihistoriansa ei ole julkisesti tiedossa.

Chloe Morello Net Worth

Kuinka paljon Chloe Morellon nettovarallisuus on? Pian hän sai kanavallaan huomattavan fanin. Hän ei ollut kiinnostunut vain omien videoiden tekemisestä, vaan hän seurasi myös muita kuuluisia YouTube-käyttäjiä. Häneen vaikutti erityisesti kuuluisa YouTube-vlogger Michael Buckley, jonka kanavaa sekä muita sosiaalisen median profiileja hän seurasi tiiviisti. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 30 000 dollaria (USD).

Lue myös: Roman Atwood (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Lapset, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Chloe Morellon ura

Chloe Morello saa paljon kommentteja viesteihinsä. Häntä on myös arvosteltu monilta sillä perusteella, että hän ei ole kelvollinen isännöimään edes muotivideoita. Chloe kuitenkin väittää usein, ettei hän koskaan halua vaikuttaa negatiivisesti ihmisiin ja pyytää seuraajiaan olemaan katsomatta hänen videoitaan, jos he eivät pidä niistä. Kaikesta negatiivisuudesta huolimatta hän on jatkanut videoiden tekemistä viihdyttääkseen fanejaan ja on saanut heiltä paljon tukea.

Chloe Morello Faktat

  1. Chloe Morello työskenteli perheensä motellissa Australian NSW-rannikolla ja työskenteli myös krematoriossa.
  2. Hänen videonsa ovat valloittaneet ihmisiä Alankomaihin ja Saudi-Arabiaan asti.
  3. Hän on työskennellyt kampanjoissa huippubrändien, kuten L'Oreal Paris, YSL, Napoleon Perdis, Vaseline ja Simone Perele kanssa, ja työskentelee lähitulevaisuudessa Pricelinen kanssa.
  4. Punainen on hänen lempivärinsä.
  5. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Matt Sloan (Youtuber) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found