Cr1tikal (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Cr1TiKaLin oikea nimi on Charles Xavier. Hänet tunnetaan myös nimellä penguinz0. Hän on pelikommentaattori, Twitch-striimaaja, korttien kerääjä ja Youtuberi. Hänellä on kanavallaan yli 6 miljoonaa tilaajaa. Häntä pidetään usein yhtenä "hauskiimmista YouTube-kommentoijista", ja hänet sijoittuu ensimmäiseksi ääniprosenttien mukaan "Top Ten" -sivustolla kategoriassa "Hausimmat YouTube-kommentaattorit". Hän on kokenut näyttelijä, laulaja, shakin suurmestari, palkittu kirjailija ja Karensin asiantuntija. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Cr1tikalin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista hänestä olevista faktoista!

Cr1tikal Pituus & Paino

Kuinka pitkä Cr1tikal on? Hän seisoo 5 jalkaa 9 tuuman korkeudella tai muuten 1,80 metrin tai 180 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 75 kg tai 165 paunaa. Hänellä on mustat silmät ja hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 10 US.

Cr1tikal Bio, Age & Family

Kuinka vanha on Cr1tikal? Hänen syntymäpäivänsä osuu 2. elokuuta 1994. Tällä hetkellä hän on 26-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Leijona. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hän asuu Tampassa, Floridan pääkaupunkiseudulla tyttöystävänsä kanssa. Hän valmistui Tampan yliopistosta vuonna 2016.

Lue myös: Taylor R (YouTube-tähti) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Cr1tikalWiki/Bio
Oikea nimiCharles Xavier
NimimerkkiCr1tikal, pingviini0
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä26-vuotias
Syntymäpäivä2. elokuuta 1994
SyntymäpaikkaTampa, Florida
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 9 tuumaa (1,80 m)
Painonoin 75 kg (165 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-35 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväTiana Tracy
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Cr1tikal tyttöystävä

Kuka on Cr1tikalin tyttöystävä? Hän on suhteessa tyttöystävänsä Tiana Tracyyn ja jopa isäänsä videoissa ja streameissa vuodesta 2018 lähtien. Vuosien varrella hän on avannut romanttisesta elämästään Tianan kanssa.

Cr1tikal Net Worth

Mikä on Cr1tikalin nettoarvo? YouTube-kanava on hänen ensisijainen tulonlähde. Vuodesta 2018 lähtien hän aloitti lähetykset Twitchissä. Hän suoratoistaa pelejä ja katselee chat-ehdotuksia. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Grace Mulgrew (Youtuber) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Cr1tikal-ura

Charlie liittyi YouTubeen ensimmäisen kerran nimellä Penguinz0 7. toukokuuta 2007. Hän striimatoi aiemmin YouTubessa, mutta pelkäsi sivuston moderointia ja hänen ja YouTuben tukitiimin välisen viestinnän puutetta. Vuonna 2020, kun InnerSloth-pelin ”Among Us” suosio kasvoi valtavasti, Charlie alkoi osallistua suuriin verkkostriimiin yhteistyössä muiden suurten YouTube-käyttäjien kanssa, mukaan lukien PewDiePie, jacksepticeye ja striimaajat, kuten Pokimane.

Cr1tikal Faktat

  1. Charlie oli lisänä The Hunger Games: Mockingjay Part 1:ssä, jota hän käsitteli videossa.
  2. Charlien suosikkialbumi on Linkin Parkin Hybrid Theory.
  3. Charlie äänesti Kessleriä Killer Bean -sarjan jaksossa 1.
  4. Hänellä on Twitch nimellä moistcr1tikal.
  5. 5. maaliskuuta 2017 Charlie latasi ensimmäisen videon kasvoistaan ​​videossa "10 Years on YouTube".

Lue myös: Savannah LaBrant (Youtuber) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found