Whitney Simmons (Youtuber) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Whitney Simmons on amerikkalainen Youtuberi, Instagram-tähti, terveysvloggaaja ja urheilija Fresnosta, Kaliforniasta. Hän mainostettiin tähdeksi omalla YouTube-kanavallaan. Hän on saavuttanut suosiota lataamalla kuntomatkansa kanavalleen. Hänellä on kanavallaan miljoonia tilaajia. Tämän lisäksi hänellä on Instagram-tilillään valtava fani, jota seuraa. Hänen ruumiinsa on hänen suurin voimavaransa.

Whitney Simmonsin ikä

Kuinka vanha on Whitney Simmons? Hän on 27-vuotias. Hänen syntymäpäivänsä osuu 27. helmikuuta 1993. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus.

Whitney Simmons Pituus ja Paino

Kuinka pitkä youtuber Whitney Simmons on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 tuumaa korkealla tai muuten 1,6 metrin korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hän kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-24-37 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän käyttää kenkäkokoa 6 US.

Whitney Simmonsin poikaystävä

Kuka on Whitney Simmonsin nykyinen poikaystävä? Hän on kihloissa Jordan Vothin kanssa ja jakoi tämän uuden Instagram-tilinsä kautta. Hän lataa myös "The Proposal" -sovelluksen YouTube-kanavalleen.

Lisäksi hän ei ole antanut minkäänlaista näkemystä aiemmasta seurustelustaan ​​ja romanttisesta elämästään. Hän pitää menneen elämänsä erossa mediasta. Hänen aikaisempaa seurusteluhistoriaansa ei tunneta häpytasolla.

Whitney Simmons Bio

Instagram-tähti Whitney syntyi Fresnossa Kaliforniassa ja kasvoi sekä Arizonassa että Cincinnatissa Ohiossa. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään. Hän oli lapsuudesta asti erittäin aktiivinen urheilija ja kuntoilija. Hänen isänsä ja äitinsä harrastivat myös kuntoilua. Varhaisesta iästä lähtien Whitney rohkaisi harjoittelemaan. Hän harjoitteli kuntosalilla noin 11 vuotta. Hänen joustava ja ehjä vartalonsa motivoi häntä ryhtymään cheerleaderiksi yliopistossa. Koulutukseltaan hän valmistui Utahista. Toisena yliopistovuotensa aikana hän oli hyvin masentunut ja vetäytyi cheer-johtajatiimistä. Lisäksi hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on viisi sisarusta. Hän on toiseksi vanhin viidestä. Hänellä on veljet Austin, Slade ja Deacon sekä sisar nimeltä E Claire.

Whitney Simmons Wiki

Oikea nimiWhitney Simmons
Ikä27-vuotias
Syntymäpäivä27. helmikuuta 1993
Korkeus5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Paino121 lb (55 kg)
AmmattiYoutuberi
PoikaystäväYksittäinen
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Nettovarallisuus$200,000
SyntymäpaikkaFresno, CA
SyntymämerkkiKalat

Whitney Simmonsin ura

Uran aikajana: Hän oli kilpavoimistelija 2. luokalta lukioon. Hän oli myös cheerleader ja kannusti ensimmäistä vuottaan Utahin osavaltion yliopistossa. Hän on ylittänyt yli 3 miljoonan seuraajan Instagram-tilillään.

Whitney Simmons Net Worth

Mikä on Whitney Simmonsin nettovarallisuus? Hänen omaisuutensa on noin 200 000 dollaria. Hän ansaitsee myös kohtuullisen määrän rahaa mainostajilta ja sponsoreilta.

Faktaa Whitney Simmonsista

  1. Hän on erittäin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  2. Hänellä on miljoonia käyttäjiä Instagram- ja YouTube-kanavallaan.
  3. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  4. Hän on fitnessfriikki.
  5. Hänen YouTube-kanavansa auttaa paljon hänen kuuluisuuran rakentamisessa.
  6. Hän alkoi jakaa päivittäistä elämäänsä sosiaalisessa mediassa.
  7. Aluksi hän aloitti Instagramissa, jonka jälkeen hän siirtyi YouTubeen.
  8. Pinkki on hänen lempivärinsä.
  9. Hän käyttää paljon aikaa naisten harjoitussisällön suunnitteluun YouTube-kanavansa alla.
  10. Hän rakastaa vatsalihasten työstämistä kovasti ja syömistä oikein säilyttääkseen lihasten näkyvyyden.

Lue myös: Abby Roberts (Instagram-tähti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, perhe, ura, nettoarvo, tosiasiat

Uusimmat viestit