Sisarentytär Waidhofer (Instagram-tähti) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Faktat

Sisarentytär Waidhofer on amerikkalainen malli, näyttelijä ja sosiaalisen median persoona. Hänet tunnetaan siitä, että hän jakaa mallikuvansa usein mustissa alusvaatteissa tai muissa tyylikkäissä uima-asuissa. Hän on myös useiden vaatemerkkien, kuten Yandyn ja Rannkan, lähettiläs. Hän astui alalle hyvin varhaisessa iässä. Hänen Instagram-tilinsä on täynnä hänen kuumia, kaarevia ja piristäviä kuvia. Hän lataa pääasiassa bikinikuviaan tililleen. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää veljentytär Waidhoferin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Sisarentytär Waidhofer Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on veljentytär Waidhofer? Hän seisoo 1,75 metrin korkeudessa, eli 5 jalkaa ja 7 tuumaa pitkä. Hänen ruumiinpainonsa on kg. Hänellä on hoikka ruumiinrakenne. Hänen ruumiinsa mitat ovat 35-26-37 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hän kehui usein litteää vatsaansa kiinnittäessään raskaasti peitetyn katseensa kameraan. Hänen silmiensä väri on tummanruskea ja hänen hiuksensa vaaleat. Hänen seksuaalinen suuntautumisensa on suora.

Sisarentytär Waidhofer Bio, ikä ja perhe

Kuinka vanha on veljentytär Waidhofer? Hänen syntymäpäivänsä osuu 27. elokuuta 1990. Hän on 30-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Neitsyt. Hän syntyi ja kasvoi Texasissa ja jakoi isänsä muistokuvan Instagramiin maaliskuussa 2019. Hänen isänsä ja äidin nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Harvey Petito (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Sisarentytär WaidhoferWiki/Bio
Oikea nimiSisarentytär Waidhofer
NimimerkkiVeljentytär
Kuuluisa AsInstagram-tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä30 vuotias
Syntymäpäivä27. elokuuta 1990
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 7 tuumaa (1,75 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 35-26-37 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 500 000 dollaria (USD)

Veljentytär Waidhoferin poikaystävä

Kuka on veljentytär Waidhoferin poikaystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Jonain päivänä hän haluaa voittaa Oscarin näyttelijänä.

Lue myös: Brandon Rowland (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Sisarentytär Waidhofer Net Worth

Mikä on veljentytär Waidhoferin nettovarallisuus? Hän jakaa muoti- ja elämäntapaselfieitä Instagramissa. Hänen nettovarallisuutensa on noin 500 000 dollaria (USD). Hän saa myös palkkaa kumppanuuksista ja mainoksista sponsoriltaan.

Sisarentytär Waidhofer Faktat

  1. Hänestä on tullut ammattilainen poseeraamaan nihkeissä bikineissä, ja hän on osoittanut osaavansa rokkaaa myös punaisissa alusvaatteissa Instagramissa.
  2. Hänen harrastuksiinsa kuuluu tanssiminen ja laulaminen.
  3. Hän on sinkku näinä hetkinä.
  4. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  5. Hänellä on kuuma, kiertelevä ja kurvikas vartalo.
  6. Sininen on hänen lempivärinsä.
  7. Hän alkoi ensimmäisen kerran jakaa mallinnukseen perustuvia valokuviaan ja sisältöään Instagramin kautta lokakuussa 2014.
  8. Hän liittyi Instagramiin viihteen vuoksi. Myöhemmin hänestä tuli yhtäkkiä virus.
  9. Hän sai lisähuomiota vuonna 2016, kun hän loi oman verkkosivustonsa, jolla hän jakaa lisää mallikuvia ja muuta eksklusiivista sisältöä faneilleen.
  10. Kaikki veljentytär Waidhoferin jakamat kuvasarjat näyttävät itsensä samoissa asuissa, joissa on pieniä eroja asennoissa.

Lue myös: Corinna Kopf (Instagram-tähti) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found