Hashinshin (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Hashinshin on American League of Legends -pelaaja. Hän mainosti tähteyttä säännöllisistä streameistaan. Hänestä on tullut katsotuin miesstriimaaja, joka ansaitsi yli 550 000 seuraajaa lyhyessä ajassa. Hänet tunnetaan myös ensisijaisesti Jaxin roolistaan ​​ja hän on viettänyt useita peräkkäisiä vuosia Challengerina. Hän on kohauttanut olkapäitään kilpailua joidenkin merkittävien miespuolisten streamereiden kanssa. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Hashinshinin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Hashinshin Pituus & Paino

Kuinka pitkä Hashinshin on? Hän seisoo 5 jalkaa 7 tuuman korkeudella tai muuten 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 60 kg tai 131 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 7,5 US.

Hashinshin ikä

Kuinka vanha Hashinshin on? Hänen syntymäpäivänsä osuu 18. marraskuuta 1990. Tällä hetkellä hän on 29-vuotias. Hänen horoskooppi on Skorpioni. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen isänsä ja äitinsä nimet eivät ole tiedossa. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Cincinbear (Twitch-tähti) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

HashinshinWiki/Bio
Oikea nimiRobert Brotz
NimimerkkiHashinshin
Kuuluisa AsTwitch Star, Youtuberi,

Sosiaalisen median tähti

Ikä29-vuotias
Syntymäpäivä18. marraskuuta 1990
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiSkorpioni
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 7 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 60 kg (131 lbs)
Kehon mitatnoin 41-29-38 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero7,5 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 300 000 dollaria (USD)

Hashinshin tyttöystävä

Kuka on Hashinshinin tyttöystävä? Tällä hetkellä hän ei ole antanut mitään näkemyksiä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa.

Lue myös: Tyler1 (Twitch Steamer) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, nettoarvo, tosiasiat

Hashinshin-ura ja nettovarallisuus

Mikä on Hashinshinin nettoarvo? Hän aloitti suoratoiston vuonna 2012 ja tuli myöhemmin tunnetuksi tehokkaasta mekaanisesti taitavasta pelaajasta. Hän harjoittaa uraa näyttelijänä ja mallina. Hashinshin suoratoistaa säännöllisesti League of Legends -sisältöä Twitch-kanavallaan, jolla on yli 550 000 seuraajaa. Hänet tunnetaan hyvin siitä, että hän käyttää Jaxia, ylivoimaista (OP) mestaria summoners-riftissä, ja hän on viettänyt useita vuosia LoL:n huipputasossa, Challengerissa. Hän yleistyi yhdellä varhaisimmista videoistaan. Hänen nettovarallisuutensa on noin 300 000 dollaria (USD).

Hashinshin tosiasiat

  1. Suositulla Twitch-streamerillä on yli 280 000 seuraajaa ja se on kerännyt lähes 32 000 000 kanavan katselukertaa.
  2. Hänet kiellettiin Twitch-suoratoistoalustalta sen jälkeen, kun häntä syytettiin alaikäisten "hoivaamisesta".
  3. Hashinshin poistettiin alustalta, eikä hän saanut ladata lisää sisältöä sen jälkeen, kun nainen väitti, että hän oli hoitanut häntä 15-vuotiaasta lähtien.
  4. Ennen kuin hänestä tuli kuuluisa streameri, hän asui Chicagossa, Illinoisissa.
  5. Hän on myös yksi Poxnoran ja Company of Heroesin parhaimmista pelaajista.

Lue myös: Joedat Esfahani (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found