Dinglederper (Twitch Star) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Dinglederper on australialaisen internetjulkkiksen Toryn salanimi. Hänet tunnetaan parhaiten videopelien suoratoistosta Twitchissä. Dinglederper suoratoistaa erilaisia ​​pelejä, mutta sen nähdään usein pelaamassa pelejä, kuten Counter-Strike: Global Offensive. Hän julkaisee myös pelisisältöä YouTubessa, joka koostuu useista Internet-julkkiksista, kuten Muselk, Crayator, BazzaGazza, Marcus, Lazarbeam ja Lachlan. Vir

Lue lisää
Shawn Johnson (voimistelija) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Vauva, Ikä, Aviomies, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Kuka on Shawn Johnson? Hän on amerikkalainen entinen taiteellinen voimistelija. Hän on taiteellinen voimistelija, joka voitti olympiakultaa vuonna 2008 naisten tasapainopuokassa sekä hopeaa joukkue-, monitoimi- ja lattiakilpailuissa. Hän voitti Tanssii tähtien kanssa -sarjan kahdeksannen kauden vuonna 2009, ja kolme vuotta myöhemmin hän sijoittui toiseksi Tanssii tähtien kanssa - All-Star -versiossa.

Lue lisää
Doja Cat (laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettoarvo, Faktat

Doja Cat oikea nimi on Amala Ratna Zandile Dlamini. Doja Cat on yhdysvaltalainen laulaja ja räppäri. Hän nousi kuuluisuuteen ja nousi viraaliksi vuonna 2018, kun hän julkaisi musiikkivideon kappaleestaan ​​"Mooo!". Tämän lisäksi hän tuli myöhemmin tunnetuksi musiikkivideoiden ja kappaleiden luomisesta, jotka saavuttavat suosiota sosiaalisen median sovelluksissa, kuten TikTok. T&#

Lue lisää
Mike Majlak (Instagram-tähti) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Mike Majlak on amerikkalainen Instagram-tähti ja sosiaalisen median persoona. Hän on markkinointipäällikkö yrityksessä nimeltä Lovesac. Tämän lisäksi hänellä on Instagram-tilillään valtava fani, jota seuraa. Hänellä on yli 1,5 miljoonaa seuraajaa henkilökohtaisella Instagram-sivullaan hänen elämäntapakuviinsa.

Lue lisää
Zolee Griggs (Youtuber) Ikä, Bio, Wiki, Pituus, Paino, Poikaystävä, Mitat, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Zolee Griggs on tunnettu kuuluisa amerikkalainen muotibloggaaja, laulaja, näyttelijä ja nyt Youtuberi, joka tunnetaan parhaiten esityksistään elokuvissa Bride Wars (2009), Wu-Tang: An American Saga (2019) ja Bit. (2019). Lisäksi hänellä on oma youtube-kanava ja hän jakoi siellä vlogeja, hiusvinkkejä, meikkirutiineja ja paljon muuta.

Lue lisää
Julia Rose (Instagram-malli) Wiki, Bio, Ikä, Poikaystävä, Pituus, Paino, Perhe, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Julia Rose (s. 30. joulukuuta 1993) on sambialais-amerikkalainen malli, Instagram-tähti, sosiaalisen median vaikuttaja ja Shagmag-nimisen digitaalisen lehden johtajien perustaja. Hän levisi World Seriesin Game 5:n aikana mallin Lauren Summerin kanssa lokakuussa 2019. Hän poseerasi alasti ja näytti rintojaan keskellä World Seriesin peliä 5 Nationals Parkissa ja sai valtavaa huomiota malli Lauren Summerin ja Kayla Laurenin rinnalla.

Lue lisää
Charly Jordan (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Charly Jordan (s. 9. maaliskuuta 1999) on tunnettu yhdysvaltalainen malli, luova johtaja, DJ, YouTube Star, Lifestyle Blogger ja Instagram Star, jonka kotipaikka on Las Vegasissa, Nevadassa. Hänet tunnetaan myös työstään sekä DJ:nä että ohjaajana, ja hän on tehnyt videoita musiikkifestivaaleille ympäri maailmaa, mukaan lukien Pal Norte, Electric Daisy Carnival ja Coachella.

Lue lisää
Devin Nash (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Devin Nash on amerikkalainen sosiaalisen median tähti. Hänet tunnetaan houkuttelevasta Instagram-tilistään, jolla hän on kerännyt yli 28 K+ seuraajaa. Devin Nashia pidetään yhtenä suosituimmista vaikuttajista Yhdysvalloissa. Viritä elämäkertaan ja tutustu Devin Nashin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, vaimoon, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin!

Lue lisää
Shroud (Twitch Steamer) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, nettoarvo, tosiasiat

Shroud on tunnettu kanadalainen striimaaja, YouTuber ja entinen Counter Strike Offensive -pelaaja. Grzesiek tunnustetaan usein yhdeksi parhaista "tähtäjistä". Lisäksi hän mainostettiin tähteeksi pelattuaan ensimmäisen persoonan räiskintä- ja Battle Royale -pelejä, kuten Counter-Strike: Global Offensive, PlayerUnknown’s Battlegrounds, Apex Legends, Escape from Tarkov, Valorant ja paljon muuta. H

Lue lisää
Lyna Perez (Instagram-tähti) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Lyna Perez, yhdysvaltalainen nuori tyttö, pärjää hyvin tanssin lisäksi sosiaalisessa mediassa. Luovuudestaan ​​ja monista kyvyistään tunnettu nuori tyttö julkaisee sosiaalisen median tileilleen monenlaista ainutlaatuista sisältöä. Poikkeuksellisen musiikillisen lahjakkuutensa lisäksi Lyna Perez tekee vaikutuksen maailmaan hauskoilla ja luovilla videoillaan TikTokissa ja muilla sosiaalisen median alustoilla. H&#

Lue lisää
Tiff Villagomez (Instagram-tähti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, mitat, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Tiff Villagomez, yhdysvaltalainen nuori tyttö, pärjää hyvin tanssin lisäksi sosiaalisessa mediassa. Luovuudestaan ​​ja monista kyvyistään tunnettu nuori tyttö julkaisee sosiaalisen median tileilleen monenlaista ainutlaatuista sisältöä. Poikkeuksellisen musiikillisen kykynsä ohella Tiff Villagomez tekee vaikutuksen maailmaan mallinnus- ja luovilla videoillaan TikTokissa ja muilla sosiaalisen median alustoilla. H&#

Lue lisää
Ninja (Pelaaja) Nettovarallisuus, Puoliso, Ikä, Bio, Wiki, Pituus, Paino, Ura, Faktat

Richard Tyler Blevins (s. 5. kesäkuuta 1991), joka tunnetaan paremmin verkkoaliasnimellään Ninja, on amerikkalainen striimaaja, YouTuber, ammattipelaaja ja Internet-persoona. Blevins aloitti suoratoiston osallistumalla useisiin e-urheilujoukkueisiin Halo 3:n kilpailemiseen, mutta hänen suosionsa kasvoi, kun hän ja monet muut striimaajat alkoivat pelata Fortnite Battle Royalea lokakuussa 2017; ja kun Fortnite räjähti valtavirtaan vuoden 2018 alussa, Blevinsin suosio nousi.

Lue lisää
Ruby Rube (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Ruby Rube on brittiläinen komediavloggaaja ja sosiaalisen median tähti. Hänet tunnetaan hyvin YouTube-kanavastaan. Hyvin lyhyessä ajassa hän on kerännyt yli 3,3 miljoonaa YouTube-tilaajaa. Hänet tunnetaan parhaiten videosarjastaan ​​"At 3 AM". Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Ruby Ruben Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.Ruby

Lue lisää
Elliot Choy (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Elliot Choy on yhdysvaltalainen YouTuber, vloggaaja ja sosiaalisen median persoona. Hän sai suosiota omalla YouTube-kanavallaan. Hän esittää useita hahmoja omissa videoissaan. Suosituimmat leikkeet, kuten Why I Wake Up at 5:00 AM in Collegessa ja How I Stopped Procrastinating in College, ovat johtaneet siihen, että hän on ansainnut 750 000 tilaajaa.

Lue lisää
Georgia Productions (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Georgia Productions on australialainen koomikko ja YouTube-persoona, joka tunnetaan parhaiten "Super Mario Bros in real life" -videostaan. Paitsi, että komedian ystävät kaikkialla maailmassa rakastavat hänen yhden naisen roolia itsekeskeisenä ja lahjakkaana Georgiana, joka laulaa ja tanssii huonosti, hänen kykynsä YouTube-käyttäjänä on myös voittanut hänelle useita palkintoja.

Lue lisää
Hayley LeBlanc (Youtuber) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Ura, Poikaystävä, Perhe, Faktat

Kuka on Hayley LeBlanc? Hän on amerikkalainen Youtuberi ja sosiaalisen median tähti. Hän mainostettiin tähdeksi Youtuberina ja ylläpitää omaa YouTube-perhevlogikanavaa Bratayley. Lisäksi hän teki sopimuksen Disneyn Maker Studiosin kanssa. Hän näyttelee Harmony-hahmoa verkkosarjassa Chicken Girls ja on esiintynyt myös verkkosarjassa Mani.

Lue lisää
Romeo Beckham (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Romeo Beckham on brittiläinen Instagram-tähti ja TikTok-tähti, joka on suosittu myös useilla muilla sosiaalisen median alustoilla. Hänet tunnetaan parhaiten jalkapallotähti David Beckhamin ja entisen poptaiteilijan Victoria Beckhamin poikana. Lontoosta, Englannista kotoisin oleva Romeo varttui pelaamalla koripalloa ja tutustui sosiaaliseen mediaan jo nuorena.

Lue lisää
Andrew Siwicki (Youtuber) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Andrew Siwicki on amerikkalainen Youtuberi ja sosiaalisen median tähti. Hän nousi tunnetuksi Internet-sisällön luojana. Hän ansaitsee hyvän summan rahaa sosiaalisen median alustoillaan. Hän nousi kuuluisuuteen Vine-sivustolla, ja hän kiinnittää myöhemmin yleisön huomion muilla sosiaalisen median alustoilla, kuten Snapchatilla ja Instagramilla.

Lue lisää
Valkyrae (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Valkyrae on amerikkalainen Youtuberi, Twitch-tähti ja sosiaalisen median persoonallisuus. Hyvin lyhyessä ajassa hän on kerännyt yli 950 000 seuraajaa streamien kautta. Hän suoratoistaa pääasiassa pelejä, kuten Bloodborne, The Walking Dead ja paljon muuta. Tämän lisäksi hän ylläpitää myös omaa YouTube-kanavaansa, jolla on yli 750 000 tilaajaa.

Lue lisää
BadKid Bam (Instagram-tähti) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, nettoarvo, tosiasiat

BadKid Bam on amerikkalainen Instagram-tähti ja sosiaalisen median persoona. Yksi pyrkivän rap-ryhmän jäsenistä sekä The Bad Kids -nimisen komediaviihderyhmän jäsenistä. Hän on kerännyt Instagram-tililleen miljoonia seuraajia. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää BadKid Bamin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Lue lisää
Brooklyn Beckham (Instagram-tähti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, nettoarvo, tosiasiat

Brooklyn Beckham on brittiläinen Instagram-tähti ja TikTok-tähti, joka on suosittu myös useilla muilla sosiaalisen median alustoilla. Häntä on esiintynyt TV-dokumenteissa The Real Beckham ja Victoria Beckham: Coming to America. Hänet tunnetaan parhaiten jalkapallotähti David Beckhamin ja entisen poptaiteilijan Victoria Beckhamin poikana.

Lue lisää
Jessie Paege (Youtuber) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Seksuaalisuus, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Kuka on Jessie Paege? Hän on amerikkalainen YouTube-tähti ja sosiaalisen median alusta. Hän nousi tunnetuksi sen jälkeen, kun hän avasi YouTube-kanavansa. Myöhemmin hän alkoi ladata sisältöä elämäntyyli-, muoti-, musiikki-, ruoka- ja tee-se-itse-videoiden luojaa, jotka löytyvät hänen omalta kanavaltaan, aiemmin nimeltään glamwithjessie.

Lue lisää
Jem Wolfie (Instagram-tähti) Ikä, Elämäkerta, Pituus, Paino, Vartalon mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Jem Wolfie on australialainen tunnettu kuntoguru, valmentaja, kokki, urheilija, lahjakas liikenainen ja kuuluisa Instagram-tähti Perthistä, Australiasta. Hän on kuuluisa siitä, että hän on yksi seuratuimmista naispuolisista Instagram-persoonallisuuksista. Itse asiassa, lukuun ottamatta kaikkia näitä, Wolfie on myös "Good Eatsin" perustaja ja kokki.

Lue lisää
Elina Karimova (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Elina Karimova, eräänlainen nimi, jonka olet tuntenut, on amerikkalainen sensaatio, joka on kuuluisa sosiaalisen median persoona. Suhteellisen uusi sosiaalisen median kentällä, tämä nuori 22-vuotias tyttö on pärjännyt ammatissaan törkeän hyvin. Hän on muodissa toiminnastaan ​​YouTubessa ja Twitterissä, ja hänet tunnetaan parhaiten tunnetuimmasta Instagram-sovelluksesta, jonka hän latasi ensimmäisen kerran vuonna 2015. Ja

Lue lisää
Danielle Cohn (TikTok Star) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Suhde, Treffit, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Danielle Cohn (s. 7. maaliskuuta 2004) on yhdysvaltalainen TikTok-tähti, Youtuberi ja sosiaalisen median vaikuttaja. Hän nosti mainetta voittamalla Miss Florida Jr. Preteen Queenin kauneuskilpailujen tittelin vuonna 2015. Hän aloitti myös mallitehtävien tekemisen joidenkin johtavien merkkien kanssa, jotka on suunnattu teini-ikäisille Yhdysvalloissa.

Lue lisää
Matt D’Avella (YouTuber) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Matt D’Avella on yhdysvaltalainen ohjaaja, elokuvantekijä, podcaster ja YouTube-videoiden tekijä. Hän mainostettiin tähteeksi Netflix-dokumentissaan Minimalism: A Documentary About Important Things. Tämän lisäksi hän isännöi podcasteja ja luo jatkuvasti videoita, joissa jaetaan minimalistinen lähestymistapa elämään henkilökohtaisesta taloudesta, aamurutiineista ja digitaalisesta minimalismista. T

Lue lisää
Ester Dobrik (David Dobrik Sister) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Ester Dobrik on julkkissisarus ja persoonallisuus. Hänet tunnetaan paremmin David Dobrikin sisarena. Hän on slovakialainen YouTube-persoona. Hän saavutti varhaisen menestyksen videonjakoalustalla Vine, ennen kuin aloitti vloginsa YouTube-kanavallaan vuonna 2015. Kuuntele bioa ja tutustu lisää Ester Dobrikin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mittauksista, nettoarvosta, perheestä.

Lue lisää
Jimmy Lewin (Instagram-tähti) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Vaimo, Nettovarallisuus, Faktat

Jimmy Lewin on fitnessguru ja kehonrakentaja. Hän saa yleisön huomion Michele Lewinin aviomiehenä. Hän on myös kuuluisa kuntovalmentaja ja guru. Hän ja hänen vaimonsa ovat erittäin suosittuja Instagramissa kuntovinkkiensä ja kuntosaliohjeidensa vuoksi. Lisäksi Jimmyn vaimo Michelle paljasti, että Jimmy oli sairaalassa kriittisessä tilassa.

Lue lisää
Justin Blake (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Justin Blake on amerikkalainen Instagram-tähti ja sosiaalisen median persoona. Hän nousi tähteen YouNow'n live-lähetysten ansiosta. Hän on kerännyt Instagram-tililleen miljoonia seuraajia. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Justin Blaken Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Lue lisää
Lexi Rivera (Instagram-tähti) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettoarvo, Faktat

Lexi Rivera, yhdysvaltalainen nuori tyttö, pärjää hyvin tanssin lisäksi sosiaalisen median maailmassa. Luovuudestaan ​​ja monista kyvyistään tunnettu nuori tyttö julkaisee sosiaalisen median tileilleen monenlaista ainutlaatuista sisältöä. Hänet tunnetaan myös paremmin Brent Riveran sisarena, joka on oma sosiaalisen median sensaatio. H&#

Lue lisää
Thomas Petrou (TikTok Star) Bio, Wiki, Tyttöystävä, Treffit, Ikä, Pituus, Paino, Ura, Perhe, Faktat

Thomas Petrou (s. 2. syyskuuta 1998) on tunnettu amerikkalainen TikToker, Youtuber ja sosiaalisen median persoonallisuus. Petrou on yksi harvoista jäsenistä, joilla oli seuraajia ennen TikTokia. Hän oli osa Jake Paulin kuuluisaa painajaismaista yhteistyötaloa Team 10 vuonna 2017. Aluksi hän oli viinitähti, jonka jälkeen hänestä tuli vloggaaja, joka haluaisi rakentaa oman talonsa.

Lue lisää
Eva Cudmore (TikTok Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Eva Cudmore, yhdysvaltalainen nuori tyttö, pärjää hyvin tanssin lisäksi sosiaalisessa mediassa. Luovuudestaan ​​ja monista kyvyistään tunnettu nuori tyttö julkaisee sosiaalisen median tileilleen monenlaista ainutlaatuista sisältöä. Poikkeuksellisen musiikillisen kykynsä ohella Eva Cudmore tekee vaikutuksen maailmaan hauskoilla ja luovilla videoillaan TikTokissa ja muilla sosiaalisen median alustoilla. H&#

Lue lisää
Dina Denoire (Instagram-malli) Ikä, Bio, Pituus, Paino, Vartalonmittaus, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Dina Denoire on saksalainen Instagram-tähti, joka on laajalti suosittu Instagramin videoiden, kuvien ja selfie-kuvien jakamissovelluksensa ansiosta. Hän on kerännyt yli 800 K+ seuraajaa instagram-tilillään käyttäjätunnuksella "dinadenoire". Hänet tunnetaan myös toiminnastaan ​​Snapchatissa käyttäjätunnuksella "Yellowdinchen". Ins

Lue lisää
Lizzy Yu (Gaten Matarazzo Lover) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Lizzy Yu on amerikkalainen musiikkiteatterin esiintyjä ja Instagram-sensaatio. Hän nousi tunnetuksi Stranger Things -tähden Gaten Matarazzon tyttöystävänä. Lisäksi Gaten tunnetaan paremmin Dustin Hendersonina Netflixin hittisarjassa Stranger Things, ja hänet on nähty myös Broadwayn lavalla Les Misérables- ja Priscillassa.

Lue lisää
Lilypichu (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Kuka on Lilypichu? Hän on amerikkalainen animaattori, YouTuber ja sosiaalisen median persoona. Hänellä on miljoonia tilaajia YouTube-kanavallaan. Hän on myös Twitch-tähti. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Lilypichun Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, nettoarvosta ja monista muista faktoista hänestä!

Lue lisää
Hannah Barron (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Hannah Barron on amerikkalainen Instagram-tähti ja sosiaalisen median vaikuttaja. Hänet tunnetaan parhaiten @hannahbarron96 Instagram-sivustaan, jolla hän on kerännyt yli 813 000 seuraajaa elämäntapansa, muodin, kauneuden mallin ja valokuvablogien kautta. Hän on toiminut alustalla vuodesta 2016, joten hän on yksi alkuperäisistä malleista siellä.

Lue lisää