Pineapplebrat (Instagram Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Pineapplebrat eli Alice Klomp on Instagram-tähti ja ammattimainen fyysinen valmentaja. Hänen oikea nimensä on Alice Rebecca Klomp, mutta tunnetaan paremmin taiteilijanimellään "pineapplebrat". Hän on fitnessfriikki ja saavuttaa suosiota sosiaalisen median tiliensä kautta julkaisemalla säännöllisesti transformaatioharjoitteluoppaita, selfieitä ja muita kuntoiluvinkkejä. Vuonna 2014 hän aloitti ammatillisen kuntoilumatkansa. Tällä hetkellä hän työskentelee Online-brändin Womensbest (Sports Nutrition & Sportswear for Women) tiimin jäsenenä. Hän aloitti YouTube-kanavansa syyskuussa 2012. Tämän lisäksi hänellä on valtava fani, joka seuraa hänen sosiaalisen median alustoillaan. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Hyvin lyhyessä ajassa hän keräsi paljon seuraajia. Viritä elämäkerta!

Ananas Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiAlice Rebecca Klomp
NimimerkkiAnanas
Ikä22-vuotias
Syntymäpäivä22. tammikuuta 1998
AmmattiInstagram-malli, kuntourheilija
KuuluisaInstagram
SyntymäpaikkaKalifornia, Yhdysvallat
Asuu tällä hetkelläLos Angeles, Kalifornia, Yhdysvallat
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysValkoinen
Uskontokristillinen
Horoskooppi-merkkiVesimies
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäMitta: 1,72 m,

Senttimetri: 172 cm,

Jalka tuuma: 5′8″

PainoPaino: 62 kg,

Paunaa: 136 lbs

Rintakehä35 tuumaa
Vyötärö 24 tuumaa
Lonkat 40 tuumaa
Kehon mitat

(rinta-vyötärö-lantio)

33-24-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
KehotyyppiTiimalasi
KehonrakennusSopiva ja kuuma
Silmien väriVaalean ruskea
Hiusten väriVaalea Blondi
Kengännumero6 (USA)
Perhe
VanhemmatIsä: Ei tiedossa

Äiti: Ei tiedossa

SisaruksetVeli: Ei tiedossa

Sisar: Ei tiedossa

Suhteet
SiviilisäätyNaimaton
PoikaystäväAlex Bozinovski (kehonrakentaja)
Ex-poikaystävä?Ei tunnettu
AviomiesEi mitään
LapsetEi mitään
koulutus
Korkein pätevyysValmistunut
YliopistoMichigan State University
KouluPaikallinen lukio
Suosikki
LempiväriValkoinen & Purppura
Suosikki lomakohdeSveitsi
Lemmikkieläinten rakastaja?Joo
Alkoholisti?NA
HarrastuksetKuntosalilla, tanssilla ja ostoksilla
Rikkaus
NettovarallisuusNoin 50 000 dollaria vuonna 2020
Sponsorit/mainoksetEi korjaa kuluja 400–1 000 Yhdysvaltain dollarin välillä
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram, Youtube

Lue myös: Mathilde Tantot (Instagram Star) Bio, Wiki, Poikaystävä, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Faktat

Pineapplebrat Bio

Pineapplebrat syntyi 22. tammikuuta 1998 Yhdysvalloissa. Hänen oikea nimensä on Alice Rebecca Klomp. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus. Hän kuuluu valkoihoiseen etniseen alkuperään. Hänen perhetietonsa eivät ole julkisia. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän valmistui Michigan State Universitystä mainonnasta ja graafisesta suunnittelusta.

Ananas-perhe

Ananas jakaa perhetietonsa Instagram-tilillään seuraavasti: "Tiedän, etten jaa paljoakaan henkilökohtaisesta elämästäni teidän kaikkien kanssa, mutta haluaisin muuttaa sen – nyt! Olen niin siunattu saadessani olla osa perhettäni ja nähdä kuinka perheeni jäsenet tukevat toisiaan hellittämättä ja ponnistelevat aina ollakseen avoimia oppiessaan ja yrittäessään kouluttaa itseään. Minulla on kaksi (2) äitiä ja yksi (1) ei-binaarinen sisarus. Äitini ja isäni olivat naimisissa, sitten eronneet, ja sitten äitini meni naimisiin elinikäisen äitini ja uuden äitipuoleni kanssa. Aiemmin en ole postannut tästä kaikesta, koska ajattelin, että oli outoa ilmoittaa perheeni seksuaalisuudesta ja sukupuoli-identiteetistä – koska kenenkään muun ei tarvitse tehdä omaa postausta heteroseksuaalisista vanhemmistaan ​​ja sissukupuolisista sisaruksistaan. Mutta en ymmärtänyt, että nyt on loistava hetki auttaa kouluttautumaan ja osoittamaan edustusta (ja myös rakkautta ja tukea perheelleni!). Jos et tiennyt, Pride-kuukausi luotiin Stonewall-mellakoiden muistoksi, jossa monet LGBTQ+ ja liittolaiset kokoontuivat protestoimaan yhteisön asukkaiden huonoa kohtelua, syrjintää ja eriarvoisuutta vastaan. Marsha P Johnson ja Sylvia Rivera ovat kaksi tärkeää nimeä kahdesta transaktivistista, jotka auttoivat liikkeen syntymiseen. Eli pohjimmiltaan huuda äidilleni, että hän kasvatti minut hashtagiksi, ja huuda uudelle äidilleni, että hän on tukenut minua ja antanut minulle neuvoja kaikissa elämäni tärkeissä asioissa, kuten veroissa, vakuutuksissa ja aikuisten tavaroissa. Ja huuda sisarukselleni, että hän edelleen sietää kysymyksiäni asioista, joita he eivät ole velvollisia selittämään minulle tai kouluttamaan minua, mutta ovat aina valmiita. Ja kiitos LGBTQ+-yhteisölle rakkauden ja osallisuuden tilan luomisesta kaikille sukupuolille, seksuaalisuuksille, roduille ja muille. Arvostan sinua." hän sanoi.

Pineapplebratin ikä, pituus, paino ja mitat

Kuinka vanha on Fitnessfriikki ja kehonrakentaja Pine? Pineapplebratin ikä on 22 vuotta. Kuinka pitkä Pineapplebrat on? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuumaa korkealla. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Lisäksi hänellä on vaaleat vaaleat hiukset ja vaaleanruskeat silmät. Hän on myös fitnessfriikki. Hänen vartalonsa mitat ovat 33-24-40 tuumaa rintakehän, vyötärön ja lantion osalta. Hän käyttää rintaliivejä, joiden koko on 32 C.

Ananas-ura

Uransa mukaan hän on kehonrakentaja ja nousi kuuluisuuteen sosiaalisen median tileistään. Hänen Instagram-tilinsä on täynnä hänen fitnessvideoitaan. Hän jakaa säännöllisesti kuntovideonsa faneilleen ja seuraajilleen. Hän ylläpitää myös omaa YouTube-kanavaansa. Tämän lisäksi hän antaa ihmisille myös ehdotuksia ja lisäohjeita oikeasta ruokavaliosta ja ravintoaineista. Hän uskoo elämään hyvässä kunnossa, terveenä ja vahvana. Hyvin lyhyessä ajassa hän sai maanlaajuisen suosion rohkea persoonallisuutensa ja fysiikkansa ansiosta. Hänen ruumiinsa on hänen suuri voimavaransa.

Pineapplebrat Instagram

Instagram-tilillään hänellä on yli miljoona seuraajaa. Hänen Instagram-tilinsä on täynnä upeita, kuumia ja piristäviä kuvia.

Katso tämä postaus Instagramissa

ABS-treeni kotona 💪🏼 Säästä myöhemmäksi ja tägää kaveri! . • Olen pyrkinyt sisällyttämään toiminnallisempaa kehonpainoharjoittelua. Vatsalihakseni, lantion koukistajat, neloset ja vakautus paranevat jokaisen harjoituksen myötä! Tässä on joitain niittejäni, joiden avulla pääsen alkuun ennen kuin etenen vaikeampiin liikkeisiin. • 1️⃣ Avustettu riippuva L-Sit-pito – kohdistuu ensisijaisesti vatsalihaksiin, vinoihin, lantion koukistajiin, neloseihin, tricepsiin, olkapäihin, peksiin ja lattioihin. 2️⃣ Ripustuskiinnitys – tämä harjoitus vahvistaa useimpia L-istunpidossa käytettyjä lihaksia. Se on etenemistä L-sit-pitoon. 3️⃣ AB Wheel Wall Assisted Rollout – seinän käyttäminen auttaa sinua suorittamaan harjoituksen, jos et pysty tekemään sitä itse. Seinän avulla voit pitää hallinnan (tyypillisesti) liikkeen vaikeimmassa kohdassa. 4️⃣ Push Up Plank – tämä harjoitus kohdistuu ensisijaisesti ytimeen, rintakehään, hartioihin ja tricepsiin. Tätä liikettä käytetään myös auttamaan punnerruksissa. 5️⃣ Seinäkävelyt – Tämä auttaa lisäämään yleistä vakautta sekä vahvistamaan sydän- ja hartialihaksia. Näiden tiedetään auttavan tukemaan käsitelineiden lihaksia, mutta ne ovat loistava ydin- ja kokonaispainoharjoittelu. . • Kerro mitä mieltä olet tästä harjoituksesta! Teen yleensä noin 3 sarjaa kutakin vatsaharjoittelua ja teen jokaisen sarjan epäonnistumiseen asti. Näistä harjoituksista voisi myös yrittää tehdä kierroksen villiin treeniin 😁

Alice (@pineapplebrat) jakama viesti 26. toukokuuta 2020 klo 9.18 PDT

Ananaspoikaystävä

Kuka on Pineapplebratin nykyinen poikaystävä? Tällä hetkellä Instagram-tähti Pineapplebrat seurustelee 24-vuotiaan poikaystävänsä Alex Bozinovskin kanssa heinäkuusta 2017 lähtien. Itse asiassa heinäkuussa 2018 hän laittaa Instagram-tililleen kuvan, joka täyttää vuoden poikaystävänsä Alexin kanssa. Romanttinen tyttöystävä ja poikaystävä jakavat erittäin söpön siteen. He jakavat usein romanttisia kuvia ja videoita omilla Instagram-tileillään ja muilla sosiaalisen median alustoilla.

Lue myös: Alexis Clark (Instagram-malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Pineapplebrat Net Worth

Kuinka paljon Instagram-tähden Pineapplebratin nettovarallisuus on? Pinen nettovarallisuus on noin 500 000 dollaria, kuten vuonna 2020. Hänellä on myös muita tulonlähteitä YouTube-kanavaltaan. Hänen ensisijainen tulonlähde on fitnessguruna ja instagram-sponsoroidut mainokset. Hän pyörittää myös omia tuotteitaan, joissa hän myy uimapukujaan ja muita tavaroita edulliseen hintaan.

Ananasfaktoja

  • Hän nauttii kesästä suosikkisäään.
  • Hän rakastaa matkustamista ja tanssia paljon.
  • Hän rakastaa paikkoja, kuten mökkejä ja rantoja.
  • Hän on hyvin hoikka ja hänellä oli vähän lihasmassaa ennen kuntomatkansa alkua.
  • Hän hoitaa myös omaa verkkosivustoaan pineapplebrat.com, josta ihmiset voivat ostaa aloittelijan ja edistyneen harjoitusohjelman hintaan 39,99 USD.
  • Hänet on valittu naisten parhaaksi urheilijaksi, ja hänellä on poikkeuksellisen viehättävä ruumiinrakenne.
  • Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.
  • Hänen Instagram-tilinsä on ylikuormitettu hänen pirteillä ja istuvilla kuvillaan.
  • Hän on myös lemmikkieläinten ystävä.
  • Hän sisällyttää ruokavaliosuunnitelmaansa erittäin terveellisen ruoan.

Lue myös: Caitlin Fink (aikuismalli) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Lue myös: Cardi B (Räppäri) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Aviomies, Lapset, Perhe, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit