Hachubby (Twitch Star) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Hachubby on korealainen Twitch-höyrylaiva ja sosiaalisen median persoona. Hän on suoratoistanut tapahtumia, kuten ystävänsä häitä, ja osallistunut haastatteluihin streameissaan olevien ihmisten kanssa. Hän alkoi vakiinnuttaa asemaansa Twitchissä vuonna 2018. Hän on noussut katsotuimmaksi naissuorittajaksi, joka ansaitsi hänelle yli 260 000 tilaajaa nopeassa ajassa. Hän on kohauttanut olkapäitään kilpailua joidenkin merkittävien naissuorapelaajien kanssa. Lisäksi hän on ansainnut yli 130 000 tilaajaa HAchubby TV:n YouTube-kanavallaan. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Hachubbyn Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Hachubby Pituus & Paino

Kuinka pitkä Hachubby on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-37 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 33 C.

Hachubby Age

Kuinka vanha Hachubby on? Hän syntyi 30. marraskuuta 1989 Yhdysvalloissa. Hän on 30-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen oikeaa nimeään ei tiedetä. Hänen syntymämerkkinsä on Jousimies. Hän syntyi Etelä-Koreassa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

HachubbyWiki/Bio
Oikea nimiHachubby
NimimerkkiHachubby
Kuuluisa AsTwitch Star, Youtuberi,

Sosiaalisen median tähti

Ikä30 vuotias
Syntymäpäivä30. marraskuuta 1989
SyntymäpaikkaEtelä-Korea
SyntymämerkkiJousimies
KansallisuusKorealainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-37 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 500 000 dollaria (USD)

Hachubby poikaystävä

Kuka on Hachubbyn poikaystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa.

Lue myös: Zoie Burgher (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Hachubby Net Worth

Mikä on Hachubbyn nettoarvo? Hän aloitti Twitch-kanavansa vuonna 2017. Hän jakaa muoti- ja elämäntapa selfieitä Instagramissa. Hänen nettovarallisuutensa on noin 500 000 dollaria (USD). Hän saa myös palkkaa kumppanuuksista ja mainoksista sponsoriltaan. Lisäksi hän saa paljon kritiikkiä kaikkialla sosiaalisessa mediassa, monet ihmiset arvostivat kulissien taakse katsottua, mitä hänen kokopäiväisen suoratoistoyrityksensä hoitaminen vaatii. Monet katsojat sanoivat saaneensa uutta arvostusta Hachubbyn tekemiseen.

Hachubby-faktoja

 1. Hachubby lähettää reaktiovideoita taitavalle YouTube-kanavalleen.
 2. Hän rakastaa matkustamista ja valokuvaamista.
 3. Kaikissa kuvissaan hän näyttää tupakoivan kuumalta.
 4. Hän välähti säännöllisesti käyriään rentoutuessaan ulkona.
 5. Hänestä on tullut ammattilainen poseeraamaan nihkeissä bikineissä, ja hän on osoittanut osaavansa rokkaaa myös punaisissa alusvaatteissa Instagramissa.
 6. Hän on ollut Twitchissä vasta hieman yli vuoden, ja hänestä on nopeasti tullut yksi suosituimmista Just Chatting -striimajista alustalla.
 7. Sen jälkeen, kun hänen vaikutelmansa tohtori Disrespectista levisivät leviämään, katsojat alkoivat virittää HaChubbyn säännöllisiä lähetyksiä.
 8. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
 9. Hänellä on kuuma, kiertelevä ja kurvikas vartalo.
 10. Hän on saavuttanut suosiota @Hachubby-nimisen Twitch-kanavansa kautta.
 11. Korealainen liittyi Twitchiin vuonna 2018 ja hänen kanavaansa, joka keskittyi suurelta osin Just Chatting -luokkaan.
 12. Hän ylläpitää myös YouTube-kanavaa nimeltä "Hachubby".

Lue myös: Trihex (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found