Mikhaila Peterson Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Tytär, Ura, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Mikhaila Peterson on kotoisin Kanadasta. Hänet tunnetaan parhaiten Jordan Petersonin tyttärenä, joka on kanadalainen kliininen psykologi ja psykologian professori Toronton yliopistossa. Hän on myös tunnettu kirjailija ja kliininen psykologi. Hän kirjoitti bestsellerin "12 elämän sääntöä: vastalääke kaaokseen". Alkuvuodesta 2020 Mikhaila paljasti, että hän oli kamppaillut edellisen vuoden bentsodiatsepiinirauhoiteriippuvuuden kanssa ja mennyt Venäjälle kokeelliseen hoitoon, johon sisältyi lääketieteellisesti aiheutettu kooma. Tämän lisäksi hänellä on valtava fani, joka seuraa hänen sosiaalisen median alustoillaan.

Mikhaila Peterson Ikä, pituus ja paino

Kuinka vanha on Mikhaila Peterson? Hän syntyi 4. tammikuuta 1992 ja on kotoisin Torontosta, Ontariosta, Kanadasta. Tällä hetkellä hän on 29-vuotias kuten vuonna 2020. Hän seisoo 5 jalkaa 7 tuumaa pitkä ja painaa noin 55 kg tai 121 lbs. Hänellä on siniset silmät ja vaaleat hiukset.

Mikhaila Peterson aviomies ja tytär

Mikhaila Peterson on naimisissa aviomiehensä Andrey Korikvon kanssa, joka on liikemies. Pariskuntaa on myös siunattu tyttärellä nimeltä Scarlett Korikvo.

Äitinä hän jakaa tunteensa fanien kanssa ja selitti yllä olevan kuvan seuraavasti: ”Äitinä oleminen on todella vaikeaa. ⁣ Kyse ei ole vain siitä, että olet vastuussa toisesta ihmisestä (sinulla on vauva ja elämä on sellaista, että "tällä mennään – pidä hauskaa tämä on IHMIS OLENTO, josta olet TÄYSIN VASTUULLISUUS" ja jäät miettimään sitä itse joku – jos olet onnekas – joka myös haluaa selvittää sen).⁣ Kyse ei ole vain raskaudesta, imettämisestä tai rahasta. Kyse on ihmissuhteiden ohjaamisesta. Kyse on sen selvittämisestä, milloin olet väärässä ja kuinka korjata se, jotta et siirrä huonoja tapojasi toiselle ihmiselle, joka ei ansaitse niitä. Kyse on menneisyytesi käsittelemisestä, jotta et heijasta sitä lastesi tulevaisuuteen. Kyse on neuvottelemisesta kumppanisi kanssa, jotta kotisi ei ole myrkyllistä.

Se on todella todella todella intensiivistä. Se koskee myös lapsesi ensimmäistä hymyä ja naurua ja täysin uusia tunteita, joita koet vasta lapsen syntymän jälkeen. Se tarkoittaa luopumista joistakin hedonistisen elämäsi osista, jotta voit osallistua johonkin suurempaan. En ole vieläkään tottunut siihen, mutta jos kuvittelen elämäni jollain muulla tavalla, siinä olisi aukko. Enemmän lapsia pelottaa. Vaikeudet ovat ylivoimaisia, sen vaatima fyysinen rasitus, turhautuminen, unen puute. Mutta en malta odottaa, että saan lisää, enkä muuttaisi mitään."

Mikhaila Petersonin nettoarvo

Mikhaila Petersonin nettovarallisuuden arvioidaan olevan noin 500–900 000 USD. Hänen ensisijainen tulonlähde on YouTube-kanava.

Mikhaila Petersonin perhe

Mikhaila Peterson syntyi 4. tammikuuta 1992 Kanadasta. Hänellä on Kanadan kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen isänsä nimi on Jordan Peterson ja äidin nimi on Tammy Peterson. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on veli nimeltä Julian Peterson. Koulutukseltaan Mikhaila suoritti koulutuksensa Candian Schoolista ja osallistui Queens Universityyn Kingstonissa, Ontariossa ja opiskeli mediaa.

Mikhaila Petersonin ura

Mikhaila aloitti uransa ruokavalioasiantuntijana, terveysbloggaajana ja The Lion Diet, Inc:n toimitusjohtajana. Hän aloitti uransa media-assistenttina työskentelemällä Ryersonin yliopistossa. Tammikuussa 2018 hän aloitti työskentelyn Executive Assistantina Luminanate Psychological Service Inc:ssä.

Lisäksi hän on aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Hänen Facebook-biografiaan kuuluu: "Ruokapyramidi on valhe, rasva on hyväksi sinulle, ja monet (elleivät useimmat) terveysongelmat ovat hoidettavissa pelkällä ruokavaliolla. Minulla on vakava niveltulehdus remissiosta (useita niveliä vaihdettu), krooninen väsymys, masennus ja muut oireet, jotka ovat muuttaneet ruokailutapojani. Tämä sivu liittyy blogiani, joka kertoo kuinka perheeni ja vanhempani söivät ja mitä se on meille tehnyt. Siirry verkkosivustolleni saadaksesi lisätietoja Jordan Petersonin ruokavaliosta (Isäni).

Hänet tunnetaan myös eliminaatiodieetin suunnittelusta, jonka hän väittää parantaneen täysin hänen terveysvaivojaan ja muuttaneen hänen elämänsä.

Nuorena 7-vuotiaana hänellä diagnosoitiin virallisesti erittäin vakava nuorten nivelreuma, ja lääkärit laskivat 37 niveltä, jotka olivat aktiivisesti tulehtuneet. Hän pisti itselleen näitä lääkkeitä kotona kahdesti viikossa 8-vuotiaana.

Kun hän tuli teini-iässä 17-vuotiaana, suuret leikkaukset alkoivat, ja hänelle vaihdettiin lonkka- ja nilkkaniveleni. Tämän jälkeen hän vietti vuoden suurella annoksella OxyContinia odottaen ja hankkimassa näitä nivelleikkauksia. Vuonna 2015 hän teki muutoksen ruokavaliosuunnitelmaansa ja alkoi syödä ravitsevia ja terveellisiä ruokia.

Lue myös: Mikayla Saravia (KKVSH) Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Kieli, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Mikhaila Peterson Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiMihaila Peterson
NimimerkkiMihaila
Ikä29 vuotta vanha
Syntymäaika (DOB),

Syntymäpäivä

4. tammikuuta 1992
AmmattiTerveysbloggaaja, ruokavalion asiantuntija
KuuluisaKoska tytär

Jordan Peterson

SyntymäpaikkaToronto, Ontario, Kanada
Kansallisuuskanadalainen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliNainen
EtnisyysMonirotuinen
ZodiacKauris
Nykyinen asuinpaikkaToronto, Ontario, Kanada
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5'7"

Senttimetrit: 170 cm

Mittarit: 1,70 m

PainoPaino: 55 kg

Paunaa: 121 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

36-26-36 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 B
Silmien väriSininen
Hiusten väriVaalea
Vaatekoko3 (USA)
Kengännumero6 (USA)
Tatuointeja?NA
Perhe
VanhemmatIsä: Jordan Bernt Peterson

Äiti: Tammy Roberts

SisaruksetVeli: Julian Peterson

Sisar: Ei tiedossa

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimisissa
Ex-poikaystävä Ei tunnettu
Nykyinen poikaystäväEi mitään
Aviomies/puolisoAndrei Korikvo
LapsetScarlett Korikvo
koulutus
koulutusValmistua
YliopistoQueensin yliopisto
KouluCandian koulu
Suosikki
LempiväriMusta
LempinäyttelijäKit Harrington
SuosikkikeittiöItalialainen keittiö
LempielokuvaHobitti, La La Land
Suosikki loma

Kohde

Las Vegas
HarrastuksetMatkustaminen, ostokset ja lukeminen
Rikkaus
NettovarallisuusNoin 500–900 000 Yhdysvaltain dollaria
Sponsorit/mainoksetEi tunnettu
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram, Facebook

Mikhaila Peterson Faktat

  • Hänellä on oma YouTube-kanava, jolla on tuhansia tilaajia.
  • Hän avasi kanavansa 2. marraskuuta 2018.
  • Hänen ensimmäinen videonsa nimeltään "Mihaila Petersonin leijonaruokavalion (kaikki naudanliha) esittely".
  • Hän päivittää säännöllisesti henkilökohtaista elämäntapaansa, vlogeja siellä.
  • Hänen tunnetuin videonsa kanavallaan on "Peterson Family Update – September 2019", joka julkaistiin 20. syyskuuta 2019.
  • Tämän lisäksi hänellä on Instagram-tilillään myös kunnollinen fani.
  • Hän ylläpitää myös omaa terveyssivustoa.
  • Aikaisemmin Mikhailasta tuli media-assistentti Ryersonin yliopistossa.
  • Peterson aloitti työskentelyn johtoassistenttina Luminate Psychological Services, Inc:ssä tammikuussa 2018.
  • Hänen Instagram-biografiansa lukee: "Blogi "Älä syö sitä, älä aliarvioi ruokavalion vaikutusta."

Lue myös: Newsha Syeh (Instagram-malli) Ikä, Wiki, Bio, Pituus, Paino, Mitat, Puoliso, Suhde, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Lue myös: Marilyn Melo (Instagram-tähti) Nettovarallisuus, Poikaystävä, Treffit, Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found