M0xyy (Twitch Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Kasvot, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

M0xyy on suosittu amerikkalainen pelaaja ja Twitch-striimaaja. Hän on saavuttanut näkyvyyden Twitch-suoratoistokanavallaan, jolla hänellä on miljoonia seuraajia. M0xyy luo ensisijaisesti montaaseja Overwatch-peliin ja lähettää pelit Twitchille ja YouTube-kanavalleen. Hänet tunnetaan energisistä kommenteistaan ​​League of Legends -pelivideoissa. M0xyy on ollut meemien suosikkiaihe, koska hänen sisältönsä on yleensä myrkyllistä ja karkeaa. Häntä pidetään Pohjois-Amerikan myrkyllisimpänä pelaajana. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää M0xyyn Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, kasvoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

M0xyy Ikä

Kuinka vanha on M0xyy? Hänen syntymäpäivänsä osuu 23. elokuuta 2000. Hän on 20-vuotias. Hänen horoskooppi on Neitsyt. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

M0xyy Pituus ja paino

Kuinka pitkä on M0xyy? Hänen pituutensa arvioidaan olevan 6 jalkaa 2 tuumaa. Hän on myös ylläpitänyt lihaksikasta vartaloa, jonka keskimääräinen paino on 65 kg tai 158 lbs. Hänellä on mustat silmät ja hänen hiuksensa ovat myös mustat.

M0xyy Kasvot

M0xyy ei koskaan paljastanut kasvojaan toistaiseksi missään sosiaalisessa mediassa. Hän pitää faninsa innokkaana fysiikasta ja ulkonäöstä. Lisäksi häntä katsottuna hän näyttää komealta mieheltä. Hän syntyi ja kasvoi alun perin Yhdysvalloissa.

M0xyy perhe

Mikä on M0xyyn oikea nimi? Hänen oikeaa nimeään ei tiedetä. Lisäksi hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei myöskään tunneta. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutuksensa mukaan hän kävi paikallista lukiota.

Lue myös: Zookdook (Twitch Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

M0xyy Wiki

M0xyyWiki/Bio
Oikea nimiEi tunnettu
NimimerkkiM0xyy
Kuuluisa AsTwitch tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä20 vuotta vanha
Syntymäpäivä23. elokuuta 2000
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiVaaka
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,83 m (6 jalkaa 2 tuumaa)
Painonoin 65 kg (158 lbs)
Kehon mitatNA
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 10 000 dollaria (USD)

M0xyy Tyttöystävä

Kuka on M0xyyn tyttöystävä? Hän ei ole vielä naimisissa eikä hänellä ole toistaiseksi vaimoa. M0xyy on hyvin salaperäinen henkilökohtaisen elämänsä suhteen, eikä ole paljastanut mitään tietoa treffielämästään. Hän yleensä ohittaa tyttöystäväänsä koskevat kysymykset. Myöskään hänen aiemmasta deittailuelämästään ei ole tietoa. Koska hänen henkilökohtaisesta elämästään puuttuu avoimuus, on epäselvää, onko hän sinkku vai parisuhteessa. Vaikka hän ei ole paljastanut mitään tietoja deittailuelämästään, huhutaan, että hän seurustelee tyttöystävänsä kanssa pitkään. Lisäksi huhut ovat, että hän on jo kihloissa salaisen tyttöystävänsä kanssa. M0xyy ei kuitenkaan ole vahvistanut huhua.

Lue myös: Sodakite (Twitch Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

M0xyy Nettoarvo

Kuinka paljon on M0xyy:n nettoarvo? Hän avasi Twitch-kanavansa ensimmäisellä suoratoistollaan joulukuussa 2016. Hänellä on 600 000 seuraajaa Twitch-kanavallaan. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 10 000 dollaria (USD).

M0xyy Faktat

  1. M0xyy pitää makeisista ja nauttii ruoanlaitosta.
  2. Hän treenaa usein kuntosalilla.
  3. Hän on aina ollut pilkan ja pilkan kohteena.
  4. Jopa hänen faninsa eivät menetä ainuttakaan mahdollisuutta pilkata häntä verkossa.
  5. M0xyytä pidetään myös Twitchin tunnetuimpana Overwatch-striimaajana.
  6. Hän on nyt ansainnut yli 600 000 seuraajaa Twitchissä.
  7. M0xyyllä on Instagram-tili, mutta hän ei ole siellä aktiivinen.
  8. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Febiven (Twitch Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found