xQc (Twitch Star) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Suhde, Treffit, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Ura, Perhe, Faktat

xQc on ranskalainen kanadalainen Twitch-streameri, internet-persoonallisuus ja entinen Overwatch-ammattilainen. Hän on ammattimainen Overwatch-tankkipelaaja ja kumppanina toimiva Twitch-striimaaja, joka tunnetaan nimellä xQc ja xQcOW ja jolla on 7 miljoonaa seuraajaa suoratoistoverkostossa. Hän liittyi ammattilaistiimiin Arc 6 vuonna 2017. Lengyel on pelannut myös Overwatch World Cupissa Team Canadassa vuosina 2017, 2018 ja 2019. Nyt hän suoratoistaa kokopäiväisesti Twitchissä kanadalaisen e-urheiluorganisaation Luminosity Gamingin striimaajana. Hän pelasi Dallas Fuelissa Overwatch Leaguessa osan avauskautta, ennen kuin hänet vapautettiin toistuvien kiistojen ja pelikiellon vuoksi. Viritä biografia ja tutustu lisää xQc:n Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

xQc Korkeus ja paino

Kuinka pitkä on xQc? Hän on pitkä ja komea kaveri. Tällä hetkellä xQc:n korkeuden arvioidaan olevan 6 jalkaa 2 tuumaa. Hän on myös säilyttänyt lihaksikkaan ruumiin, jonka keskimääräinen paino on 68 kg. Hänellä on tummanruskeat silmät ja hänen hiuksensa ovat vaaleat.

xQc Treffit, suhde ja tyttöystävä

Kuka on xQc:n tyttöystävä? Hän ei ole vielä naimisissa eikä hänellä ole toistaiseksi vaimoa. xQc on hyvin salaperäinen henkilökohtaisen elämänsä suhteen, eikä ole paljastanut mitään tietoja treffielämästään. Hän yleensä ohittaa tyttöystäväänsä koskevat kysymykset. Myöskään hänen aiemmasta deittailuelämästään ei ole tietoa. Koska hänen henkilökohtaisesta elämästään puuttuu avoimuus, on epäselvää, onko hän sinkku vai parisuhteessa. Vaikka hän ei ole paljastanut mitään tietoja deittailuelämästään, huhutaan, että hän seurustelee tyttöystävänsä kanssa pitkään. Lisäksi huhut ovat, että hän on jo kihloissa salaisen tyttöystävänsä kanssa. xQc ei kuitenkaan ole vahvistanut huhua.

xQc-ikä

Lue myös: Jinnytty (Twitch Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

xQc Wiki

xQcWiki/Bio
Oikea nimiFélix Lengyel
NimimerkkixQc
Kuuluisa AsTwitch tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä25 vuotta vanha
Syntymäpäivä12. marraskuuta 1995
SyntymäpaikkaKanada
SyntymämerkkiSkorpioni
Kansallisuuskanadalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,80 m (6 jalkaa 2 tuumaa)
Painonoin 68 kg
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Hauislihaksen koko23 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuus300 000 $ – 800 000 $ (USD)

xQc Ura & Net Worth

Mikä on xQc:n nettoarvo? Hän pääsi ykkössijalle Overwatchin kaudella 2–4. 1. lokakuuta 2020 Lengyel ilmoitti streamissaan allekirjoittaneensa Luminosity Gamingin sisällöntuottajan.

xQc-net-worth

Lue myös: Jadethejaguar (Twitch Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

2. helmikuuta 2019 Los Angelesissa toimiva e-urheiluorganisaatio Sentinels allekirjoitti Lengyelin Twitch-sisällöntuottajaluetteloonsa streamerina. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 300 000 dollaria – 800 000 dollaria (USD).

xQc Bio, ikä, varhaiselämä ja perhe

xQc oikea nimi on Félix Lengyel. xQc syntyi 12. marraskuuta 1995 Kanadassa. Hän on 25-vuotias. Hänen vanhempansa erosivat hänen ollessaan 1-vuotias, ja hän varttui veljensä Nicolasin kanssa yhteishuoltajuudessa. Nuorena Lengyelille kehittyi intohimo rullalautailuun, lumilautailuun, trampoliineihin ja videopeleihin; hän latasi joitain temppujaan YouTubeen. Koulutuksensa mukaan lukion päätyttyä.

xQc Faktat

  1. xQc jatkoi humanististen tieteiden opintoja CEGEP:ssä ennen siirtymistään hallintoon.
  2. Hän lopetti opinnot 3,5 vuoden jälkeen juuri ennen valmistumistaan.
  3. Hän aloitti uransa Overwatch-pelaajana pääsäiliönä DatZit Gamingissa, puoliammattimaisessa esport-organisaatiossa, joka sijaitsee Montrealissa, Kanadassa.
  4. Hän on erittäin aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  5. 13. elokuuta 2016 Lengyel ja hänen tiiminsä voittivat Dreamhack Montreal 2016 Overwatch-turnauksen

Lue myös: MoxyMary (Twitch Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found