Beatrice Gove (TikTok Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Beatrice Gove on suosittu amerikkalainen TikToker. Hän joutui äskettäin hypetykseen, kun hän julkaisi videoita, joissa oli kuvateksti "perheeni ei edes puhu minulle nyt ennen kuin minulla on kaikki koronaoireet" ja "Sidenote, minulla on korona, enkä edes lopeta". Tämän lisäksi julkaisemalla huultensynkronointi- ja tanssivideoita sekä komediaskettejä, hän on kerännyt tuhansia seuraajia ja yli 550 tuhatta tykkäystä hänen be@420bandobabyllaan. Hänellä on kuumia, kaarevia ja kierteleviä kuvia. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Beatrice Goven Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Beatrice Gove Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Beatrice Gove on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 32-26-36 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 32 B.

Beatrice Gove Ikä

Kuinka vanha on Beatrice Gove? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on todennäköisesti 20-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hän syntyi Yhdysvalloissa.

Lue myös: Dom Brack (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Beatrice Gove Wiki

Beatrice GoveWiki/Bio
Oikea nimiBeatrice Gove
NimimerkkiBeatrice
Kuuluisa AsTikTok Star,

Sosiaalisen median tähti

Ikä20 vuotta vanha
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 32-26-36 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 B
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 40 000 dollaria (USD)

Beatrice Goven perhe

Beatrice Goves on Michael Goven ja Sarah Vinen tytär. Hänen isänsä on poliitikko, joka on Lancasterin herttuakunnan liittokansleri, ja hänen äitinsä on toimittaja. Koulutuksensa perusteella hän käy lukioa.

Lue myös: Chloe Calandra (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Beatrice Gove -poikaystävä

Kuka on Beatrice Goven poikaystävä? Virus- ja internetsensaatio Beatrice Gove on sinkku ja samalla hän on myös erittäin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Beatrice Gove Net Worth

Kuinka paljon Beatrice Goven nettovarallisuus on? Sosiaalisen median tilit ovat hänen tärkein tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 40 000 dollaria (USD).

Faktoja Beatrice Govesta

  1. Beatrice Govella on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  3. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
  4. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta.
  5. Epäilemättä hän on luomassa näyttämöä lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!

Lue myös: Emma Norton (TikTok Star) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found