Prinssi Harry (Sussexin herttua) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Vaimo, Perhe, Faktat

Kuka on prinssi Harry? Hän on Englannin prinssi Charlesin ja prinsessa Dianan amerikkalainen nuorempi poika, joka on kuudentena kansainyhteisön valtakuntien hallitsijajonossa. Hän on Britannian kuninkaallisen perheen jäsen. Hän käynnisti Invictus Gamesin vuonna 2014 ja lahjoittaa useille muille organisaatioille.

Harryn vanhemmat erosivat vuonna 1996. Hänen äitinsä kuoli auto-onnettomuudessa Pariisissa seuraavana vuonna. Harry ja William olivat tuolloin isänsä luona Balmoralissa, ja Walesin prinssi kertoi pojilleen heidän äitinsä kuolemasta.

Harry aloitti Royal Military Academyn Sandhurstin 8. toukokuuta 2005. Harry nauttii monista urheilulajeista, mukaan lukien kilpaileva poolo, hiihto ja motocross. Hän on Arsenal Football Clubin kannattaja. Harry ansaitsi maineen kapinallisena, ja iltapäivälehdistö kutsui hänet "villiksi lapseksi". Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää prinssi Harryn Wikistä, elämäkerrasta, pituudesta, painosta, nettovarallisuudesta, vaimosta, perheestä ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Prinssi Harry Pituus ja paino

Kuinka pitkä on prinssi Harry? Hän seisoo 6 jalkaa 1 tuuman korkeudella tai muuten 1,86 metrin tai 186 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 72 kg tai 158 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 10 US.

Prinssi HarryWiki/Bio
Oikea nimiPrinssi Harry
NimimerkkiPrinssi
Kuuluisa AsPrinssi
Ikä36-vuotias
Syntymäpäivä15. syyskuuta 1984
SyntymäpaikkaLontoo, Englanti
SyntymämerkkiNeitsyt
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 1,86 m (6 jalkaa 1 tuumaa)
Painonoin 72 kg (158 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero10 (USA)
IsäCharles, Walesin prinssi
ÄitiLady Diana Spencer
Vaimo / puolisoMeghan Markle
NettovarallisuusNoin 30 miljoonaa puntaa

Prinssi Harry Net Worth

Mikä on prinssi Harryn nettovarallisuus? Harry ja hänen veljensä William perivät suurimman osan 12,9 miljoonasta punnasta. The Daily Telegraph arvioi Harryn henkilökohtaisen varallisuuden olevan 30 miljoonaa puntaa vuonna 2020. Äskettäin Harry ja hänen vaimonsa Meghan Markle allekirjoittivat sopimuksen Netflixin kanssa.

Faktaa prinssi Harrystä

  1. Kuinka vanha prinssi Harry on? Hänen syntymäpäivänsä osuu 15. syyskuuta 1984. Tällä hetkellä hän on 36-vuotias. Hänen horoskooppi on Neitsyt.
  2. Perhe ja varhainen elämä: Hän syntyi Lontoossa, Englannissa. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin.
  3. Hän erosi Cressida Bonasista vuonna 2014.
  4. Hän aloitti suhteen Meghan Marklen kanssa vuonna 2016.
  5. Kaksikko meni naimisiin 19. toukokuuta 2018. Toukokuussa 2019 he saivat poikavauvan nimeltä Archie.
  6. Huhtikuussa 2020 Harry käynnisti uuden HeadFIT-nimisen aloitteen, alustan, joka on suunniteltu antamaan henkistä tukea armeijan jäsenille.
  7. Harry ja hänen vaimonsa ovat sopineet, etteivät käytä kuninkaallisen korkeuden tyylejä, mutta brittiprinssinä häneltä ei oteta pois tyyliään ja titteleitä.
  8. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  9. Valkoinen on hänen lempivärinsä.
  10. Hän uskoo: ”Monien kuukausien pohdinnan ja sisäisten keskustelujen jälkeen olemme päättäneet tehdä tänä vuonna siirtymäkauden alkaessamme luoda edistyksellistä uutta roolia tässä toimielimessä. Aiomme vetäytyä takaisin kuninkaallisen perheen "vanhempina" jäseninä ja pyrkiä tulemaan taloudellisesti itsenäisiksi, samalla kun jatkamme hänen majesteettinsa kuningattaren täyden tukemista. Olemme varsinkin viime vuosien kannustuksestanne valmiita tekemään tämän mukautuksen. Aiomme nyt tasapainottaa aikamme Yhdistyneen kuningaskunnan ja Pohjois-Amerikan välillä, kunnioittaen edelleen velvollisuuttamme kuningatarta, Kansainyhteisöä ja suojelijoitamme kohtaan. Tämä maantieteellinen tasapaino antaa meille mahdollisuuden kasvattaa poikamme arvostaen sitä kuninkaallista perinnettä, johon hän syntyi, ja samalla antaa perheellemme tilaa keskittyä seuraavaan lukuun, mukaan lukien uuden hyväntekeväisyysjärjestömme perustamiseen. Odotamme innolla, että pääsemme jakamaan tämän jännittävän seuraavan vaiheen yksityiskohdat aikanaan, kun jatkamme yhteistyötä Hänen Majesteettinsa kuningattaren, Walesin prinssin, Cambridgen herttuan ja kaikkien asiaan liittyvien osapuolten kanssa. Siihen asti ota vastaan ​​syvimmät kiitoksemme jatkuvasta tuestanne." – Sussexin herttua ja herttuatar

Lue myös: Meghan Markle (Sussexin herttuatar) Bio, Wiki, Aviomies, Treffit, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found