Kendra Sunderland (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Kendra Sunderland on äskettäin julkistettu amerikkalainen Brazzersin eksklusiivinen malli ja sosiaalisen median persoona. Hän mainostettiin tähteydelle surullisen kuuluisan kirjastovideonsa leviämisen vuoksi, minkä ansiosta hän sai ammatin aikuiselokuvien alalla. Lisäksi hänen Instagram-tilinsä on täynnä hänen kuumia, kaarevia ja piristäviä kuvia. Hän lataa pääasiassa bikinikuviaan tililleen. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Suosittu tähtipoika voitti Nicest Tits -palkinnon vuoden 2018 Pornhub Awards -gaalassa, ja hänen kuvansa ikuistettiin Kanye Westin suunnittelemaan paitaan. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Kendra Sunderlandin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Kendra Sunderland Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Kendra Sunderland? Hän seisoo 5 jalan 7 korkeudella tai 1,75 metrin tai 175 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 58 kg tai 127 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Kendra Sunderlandin kehon mitat

Kendra SunderlandKehon mitat: Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-27-42 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 34 CC. Hän on myös fitnessfriikki. Hän kehui usein litteää vatsaansa kiinnittäessään raskaasti peitetyn katseensa kameraan.

Kendra Sunderlandin elämä, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Kendra Sunderland? Hänen syntymäpäivänsä osuu 16. kesäkuuta 1995. Hän on 25-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Kaksoset. Hän syntyi Salemissa, OR. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Abigail Ratchford (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Kendra SunderlandWiki/Bio
Oikea nimiKendra Sunderland
NimimerkkiKendra
Kuuluisa AsAikuinen näyttelijä, Instagram-tähti

Sosiaalisen median tähti

Ikä25 vuotta vanha
Syntymäpäivä16. kesäkuuta 1995
SyntymäpaikkaSalem, TAI
SyntymämerkkiKaksoset
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 36-27-42 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 CC
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,5 miljoonaa dollaria (USD)

Kendra Sunderlandin poikaystävä

Kuka on Kendra Sunderlandin poikaystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Jonain päivänä hän haluaa voittaa Oscarin näyttelijänä.

Kendra Sunderlandin nettoarvo

Mikä on Kendra Sunderlandin nettovarallisuus? Hän jakaa muoti- ja elämäntapaselfieitä Instagramissa. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 1,5 miljoonaa dollaria (USD). Hän saa myös palkkaa kumppanuuksista ja mainoksista sponsoriltaan.

Lue myös: Pamela Anderson (malli) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Nettovarallisuus, Aviomies, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Kendra Sunderlandin ura

Kendra Sunderland on sosiaalisen median tähti. Hän aloitti uransa aikuisten elokuvateollisuudessa mahdollisimman nuorina 18-vuotiaana vuonna 2013. Lisäksi vuoden 2018 alussa hän jää eläkkeelle aikuisten elokuvateollisuudesta. Hän on myös kuntovalmentaja. Hän esitteli säännöllisesti tappavia käyriään, kun hän esitti kameraa kiihkeästi. Tällä hetkellä hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Hän on näyttelijä, joka tunnetaan Ratkaise mysteeri! (2016), Liitukausikaupunki ja Paras tulipalo-parodia (2015).

Kendra Sunderlandin tosiasiat

 1. Hän on esiintynyt suositulla naissivustolla Vixen.com.
 2. Hän on pakkomielle kuvien lataamisesta Instagram-tililleen.
 3. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
 4. Kaikissa kuvissaan hän näyttää tupakoivan kuumalta.
 5. Hän välähti säännöllisesti käyriään rentoutuessaan ulkona.
 6. Hän on itse julistautunut "stoner-poika". Hän pukeutui nunnaksi Halloweeniksi 2019.
 7. Hänestä on tullut ammattilainen poseeraamaan nihkeissä bikineissä, ja hän on osoittanut osaavansa rokkaaa myös punaisissa alusvaatteissa Instagramissa.
 8. Hänen harrastuksiinsa kuuluu tanssiminen ja laulaminen.
 9. Hänen vaaleat hiuksensa lakaistiin ylös ja vasemmalle puolelle niin, että ne peittivät hänen silmänsä.
 10. Hän liittyi Instagramiin viihteen vuoksi. Myöhemmin hänestä tuli yhtäkkiä virus.
 11. Kaikki Kendra Sunderlandin jakamat kuvasarjat näyttävät itsensä samoissa asuissa, joissa on pieniä eroja asennoissa.
 12. Kendra teki kuvista upeampia antamalla vaaleat housut pudota kasvojensa oikealle puolelle.

Lue myös: Violet Summers (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit