Corie Rayvon (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Faktat

Corie Rayvon on amerikkalainen YouTuber ja sosiaalisen median tähti. Hänet tunnetaan Youtuber Khalil Underwoodin rakastajana. Hän on levytaiteilija, koomikko ja Internet-sensaatio, joka tunnetaan hyvin kanavastaan ​​KhalilsWorld.

Lisäksi Coriella on kurvikas vartalo ja hänen valokuvansa ovat erittäin tykätty hänen sosiaalisen median sivuillaan. Hänen postaukset Instagramissa, Facebookissa, Snapchatissa, Linked in ja Twitterissä ovat keränneet paljon seuraajia. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Corie Rayvonin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Corie Rayvon korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Corie Rayvon on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit vaaleanruskeat silmät ja kiharat mustat hiukset. Mitkä ovat Corie Rayvonin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hän aikoo käyttää sivustoa saadakseen faneilleen pääsyn hänen valokuviinsa, videoihinsa ja muihin viihdetuotteisiinsa. Hänen faninsa voivat myös olla yhteydessä muihin sosiaalisen median vaikuttajiin verkkosivuston kautta. Se antaa heille mahdollisuuden henkilökohtaiseen kommunikointiin hänen kanssaan. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-28-42 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Corie Rayvonin ikä

Kuinka vanha on Corie Rayvon? Hänen syntymäpäivänsä osuu 2. heinäkuuta 1996. Hän on 24-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on syöpä. Hän syntyi Houstonissa, TX. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Hän valmistui Pearland High Schoolista.

Lue myös: Jenna Arend (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Corie Rayvon Wiki

Corie RayvonWiki/Bio
Oikea nimiCorie Rayvon
NimimerkkiCorie
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä24-vuotias
Syntymäpäivä2. heinäkuuta 1996
SyntymäpaikkaHouston, TX
SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 36-28-42 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriVaalean ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväKhalil Underwood
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Corie Rayvonin poikaystävä

Kuka on Corie Rayvonin poikaystävä? Kuuma ja upea Youtuberi Corie Rayvon liittyy romanttisesti Khalil Underwoodiin ja samalla hän on myös erittäin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Corie Rayvon Net Worth

Mikä on Corie Rayvonin nettovarallisuus? Hyvin nuorena Corie Rayvon tajusi sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja kykyjä kohdeyleisön kanssa. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Hänen nettovarallisuutensa on noin 200 000 dollaria (USD).

Lue myös: Alex Gronlund (Youtuber) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Corie Rayvon Faktat

  1. Corie Rayvonilla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  3. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
  4. Vuonna 2015 hän kävi sairaanhoitajakoulua.
  5. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta.
  6. Epäilemättä hän on luomassa näyttämöä lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!

Lue myös: Grace Mulgrew (Youtuber) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit