Esme Creed-Miles (näyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Esme Creed-Miles on englantilainen näyttelijä. Hänet tunnetaan hyvin pääosassa Amazon Video -sarjan Hanna nimihahmona. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Esme Creed Milesin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Lue lisää
Bella Hadid (malli) Bio, Ikä, Wiki, Pituus, Paino, Suhde, Nettovarallisuus, Faktat

Isabella Khair Hadid eli Bella Hadid on tunnettu amerikkalainen malli. Alan ammattilaiset äänestivät hänet "Vuoden malliksi" Model.comin Vuoden Model Awards -palkinnossa vuonna 2016. Hadid aloitti mallintyön 16-vuotiaana Flynn Skyen kaupallisessa projektissa. Hadid näytteli myös Lesa Amooren "Swan Sittings" -elokuvassa näyttelijä Ben Barnesin rinnalla ennen kuin hän esiintyi Holly Copelandin elokuvassa "Smoking Hot".

Lue lisää
Shawn Mendes (laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Nettoarvo, Faktat

Shawn Peter Raul Mendes on kanadalainen laulaja, lauluntekijä ja malli. Vuonna 2013 hän nousi parrasvaloihin julkaissut kappaleiden cover-versiot videonjakosovelluksessa Vine. Hänestä tuli laajalti suosittu artistijohtaja Andrew Gertlerin ja Island Records A&R Ziggy Charetonin huomion jälkeen, mikä johti siihen, että hän allekirjoitti sopimuksen levy-yhtiön kanssa.

Lue lisää
Naomi Burton-Crews Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Naomi Burton-Crews on näyttelijän ja America Got Talent -juontajan Terry Crewsin tytärpuoli. Hän on tosi-tv-tähti. Tähti on elänyt erittäin mukavaa elämää julkkisisäpuolensa ansiosta. Viritä elämäkertaan ja tutustu Naomi Burton-Crewsin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, poikaystävään, nettoarvoon, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Lue lisää
Angela White (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Angela White on australialainen elokuvanäyttelijä ja ohjaaja. White on valittu AVN Hall of Fameen, ja vuonna 2020 hänestä tuli AVN:n ensimmäinen kolminkertainen Vuoden naisartisti -voittaja. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Angela Whiten Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Lue lisää
Henry Cavill (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Suhde, Treffit, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Henry Cavill on englantilainen näyttelijä, joka syntyi neljäntenä viidestä pojasta Jerseyllä Kanaalisaarilla katoliseen perheeseen. Hän mainostettiin tähteeksi roolistaan ​​DC Comicsin hahmona Supermanina. Hänet tunnetaan myös hahmostaan ​​Geralt of Rivia Netflixin fantasiasarjassa The Witcher sekä Sherlock Holmesista Netflixin alkuperäisessä Enola Holmesissa vuonna 2020. Virit&#

Lue lisää
Roger Mcnamee (muusikko) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, vaimo, nettovarallisuus, urafaktoja

Albanyssa New Yorkissa syntynyt Roger Mcnamee on liikemies ja muusikko. Hänet tunnetaan paremmin pääomasijoitusyhtiö Elevation Partnersin perustajakumppanina. ja pääomasijoitusyhtiö Silver Lake Partners ja johti T. Rowe Price Science and Technology Fundia. Tämän lisäksi hän on myös kiertuemuusikko ja arvioi, että hän oli soittanut 800 keikkaa vuoteen 2009 asti.

Lue lisää
Christy Canyon (näyttelijä) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Aviomies, Nettoarvo, Faktat

Christy Canyon on eläkkeellä oleva entinen näyttelijä ja amerikkalainen radiopersoona. Hän mainosti AVN:n ja XRCO Hall of Famen jäseneksi valittua henkilöä. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Christy Canyonin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Lue lisää
Josh Brueckner (MMA Fighter) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Josh Brueckner on amerikkalainen ilmiömäinen keskisarjan MMA-taistelija ja sosiaalisen median persoona. Hänet tunnetaan myös lempinimellä G.I. Josh Brueckner. Hän mainostettiin tähdeksi toisena puolena suositusta pariskuntavlogista Jatie Vlogs YouTubessa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Josh Bruecknerin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Lue lisää
Elsa Jean (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Elsa Jean on aikuisten elokuvien näyttelijä, ja hän aloitti esiintymisen explicit hardcore -esiintymisessä kahdeksantoistavuotiaana kesäkuussa 2015. Elsa on esiintynyt X-rated -elokuvissa sarjoissa 3rd Degree, Evil Angel, Digital Sin, Blacked ja Airerose Entertainment. Lisäksi Jean on työskennellyt myös sellaisilla aikuisille suunnatuilla verkkosivuilla kuin Zefporn, Team Skeet, Ero Curves ja New Sensations.

Lue lisää
Ebony Rainford Brent (kommentaattori) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Ebony Rainford Brent on englantilainen kriketin kommentaattori ja entinen kriketinpelaaja. Hän oli ensimmäinen musta nainen, joka pelasi Englannin maajoukkueessa. Pelaajauransa aikana hän toimi myös Surreyn naisten joukkueen kapteenina. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Ebony Rainford Brentin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Lue lisää
Freya Allan (Näyttelijä) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Mitat, Nettovarallisuus, Faktat

Freya Allan on englantilainen näyttelijä ja sosiaalisen median vaikuttaja. Hän nousi tähteen roolistaan ​​Cintran prinsessa Cirillana Netflix-sarjassa The Witcher. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu Freya Allanin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, poikaystävään, kehonmittoihin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.Frey

Lue lisää
Kelsi Monroe (Näyttelijä) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Kelsi Monroe on yhdysvaltalainen aikuisten elokuvanäyttelijä. Hän on tunnettu esiintymisestä parissa sarjassa, mukaan lukien In the VIP vuosina 2014–2015. Hän ei ole niin aktiivinen sosiaalisen median alustoilla nykyään. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Kelsi Monroen Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.Ke

Lue lisää
Emily Compagno (Reportteri) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Emily Compagno on amerikkalainen asianajaja, TV-juontaja ja entinen National Football Leaguen (NFL) cheerleader. Hän valmistui B.A. valtiotieteiden maisteri Washingtonin yliopistosta. Tällä hetkellä hän esiintyy avustajana Fox News Channelissa (FNC). Vaikka hän esiintyy lukuisissa FNC-ohjelmissa, hän esiintyy useimmiten puoliksi vakituisena isäntänä The Fivessa.

Lue lisää
Jaden Newman (koripalloilija) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Jaden Newman on yhdysvaltalainen koripalloilija. Hänet tunnetaan paremmin Julian Newmanin sisarena. Sekä hän että hänen veljensä tunnetaan nuorimmista pojista ja tytöistä, jotka ovat ylittäneet 1 000 urapistettä yliopiston valmistautumistasolla. Lisäksi hänen veljensä on amerikkalainen amatöörikoripalloilija, joka osallistuu Prodigy Prepiin Orlandossa, Floridassa.

Lue lisää
Rahul Subramanian (koomikko) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, nettoarvo, tosiasiat

Rahul Subramanian on intialainen Standup-koomikko ja viihdyttäjä. Hän mainostettiin tähdeksi YouTube-komediakanavan Random Chikibum jäsenenä. Hän loi Amazon Prime -komediaerikoiskuvan Kal Main Udega. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Rahul Subramanianin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Lue lisää
Miley Cyrus (laulaja) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Miley Cyrus on yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä, näyttelijä ja levytuottaja. Hän mainostettiin tähteeksi sen jälkeen, kun hänestä tuli teini-idoli, kun hän näytteli Disney Channel -televisiosarjan nimihenkilöä Hannah Montanaa. Näyttelijänä Cyrus on esiintynyt animaatioelokuvassa Bolt vuonna 2008 ja elokuvissa Hannah Montana: The Movie ja The Last Song vuonna 2010.

Lue lisää
Tom Holland (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Kuka on Tom Holland? Hän on englantilainen näyttelijä. Hänet tunnetaan parhaiten Spider-Manin roolista Marvel Cinematic Universe -maailmankaikkeudessa, mukaan lukien hänen debyyttipääosan roolinsa supersankarina vuoden 2017 elokuvassa Spider-Man: Homecoming. Aiemmin näyttelijäuransa aikana hän näytteli nimihenkilöä Billy Elliot: The Musicalissa Lontoossa ja näytteli vuoden 2012 elokuvassa The Impossible.

Lue lisää
Kerryn Feehan (Näyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Mitat, Nettovarallisuus, Faktat

Kerryn Feehan on näyttelijä ja kirjailija, joka asuu Yhdysvalloissa. Hän mainostettiin tähteeksi elokuvissa Shitfaced (2016), How to Score Your Life (2012) ja Straighten Up and Fly Right. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Kerryn Feehanin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Lue lisää
Kim Kardashian (malli) Wiki, Bio, Nettovarallisuus, Sisarukset, Pituus, Paino, Vartalon mitat, Aviomies, Faktat

Kim Kardashian (s. 21. lokakuuta 1980) on yhdysvaltalainen mediapersoona, malli, liikenainen, seuralainen ja näyttelijä. Hän sai ensi kertaa huomiota tiedotusvälineissä Paris Hiltonin ystävänä ja stylistina, mutta sai laajempaa huomiota sen jälkeen, kun vuonna 2002 julkaistu seksinauha Kim Kardashian, Superstar, silloisen poikaystävänsä Ray J:n kanssa julkaistiin vuonna 2007.

Lue lisää
Mackenzie Ziegler (tanssija) Wiki, Bio, Ikä, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Pituus, Paino, Perhe, Ura, Faktat

Mackenzie Ziegler on amerikkalainen tanssija, joka sai huomiota Lifetime's Dance Moms -elokuvassa. Hän oli ryhmän nuorin tanssija ja erikoistunut jazztanssiin ja akrobatiaan. Vuonna 2018 hän aloitti roolin Cassien roolissa Brat-verkkosarjassa "Total Eclipse". Total Eclipse on alkuperäinen verkkosarja, jonka keskiössä on unenomainen teini-ikäinen, jonka lapsuuden ystävät hylkäsivät, ja "nuotainen" tulokas kaupungissa.

Lue lisää
Jentzen Ramirez (Näyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Kuka on Jentzen Ramirez? Hän on amerikkalainen lapsinäyttelijä. Hänet nähdään Luken roolissa vuoden 2016 Star Wars: Generations -lyhytelokuvassa sekä Beauna vuoden 2017 kokoelokuvassa The Lurking Man. Hän on mustan vyön kamppailulaji. Viritä elämäkertaan ja tiedä lisää Jentzen Ramirezin (näyttelijä) Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettovarallisuudesta, urasta, perheestä ja monista muista faktoista hänestä.

Lue lisää
Leah Remini (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, nettovarallisuus, perhe: 10 faktaa hänestä

Kuka on Leah Remini? Hän on amerikkalainen näyttelijä, kirjailija ja aktivisti. Hänet mainostettiin Carrie Heffernanin roolista televisiosarjassa The King of Queens. Hän näytteli myös Lara Campbellia vuoden 2003 elokuvassa Old School. Hän oli osatuottaja ja isännöi A&E-dokumenttisarjaa Leah Remini: Scientology and the Aftermath (2016–2019). V

Lue lisää
Brad Mondo (hiusmuotoilija) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Brad Mondo on amerikkalainen stylisti ja muotisuunnittelija. Hän mainostettiin tähteeksi työstään hiusten parissa useille eri julkkisasiakkaille. Lisäksi hän on myös tunnustettu malli, joka on esiintynyt erilaisissa kuvauksissa ja mainoksissa. Brad Mondo kertoo, kuinka isänsä salongissa työskentely johti hänestä yhdeksi YouTuben suosituimmista kampaajista.

Lue lisää