Henry Cavill (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Suhde, Treffit, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Henry Cavill on englantilainen näyttelijä, joka syntyi neljäntenä viidestä pojasta Jerseyllä Kanaalisaarilla katoliseen perheeseen. Hän mainostettiin tähteeksi roolistaan ​​DC Comicsin hahmona Supermanina. Hänet tunnetaan myös hahmostaan ​​Geralt of Rivia Netflixin fantasiasarjassa The Witcher sekä Sherlock Holmesista Netflixin alkuperäisessä Enola Holmesissa vuonna 2020. Viritä bioa ja tutustu Henry Cavillin Wikipediasta, elämästä, iästä, pituudesta, painosta. , tyttöystävä, nettoarvo, ura ja paljon muuta faktaa hänestä!

Henry Cavill Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Henry Cavill? Komea ja houkutteleva persoonallisuusmies Henry Cavill on hyvin tietoinen syömissään ja tekee säännöllisesti harjoituksia pitääkseen itsensä kunnossa ja vahvana. Hän seisoo pitkänä 6 jalkaa 6 tuuman korkeudella tai muuten 1,85 metrin tai 185 cm:n pituisena tasapainoisen ruumiinpainon ollessa 86 kg. Hänellä on erittäin viehättävä hymy, joka houkuttelee monia ihmisiä häntä kohti. Hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki.

Henry Cavill Net Worth

Mikä on Henry Cavillin nettovarallisuus? Näytteleminen on hänen ensisijainen tulonlähde. Hän sai kansainvälistä tunnustusta roolistaan ​​Supermanina DC:n laajennetussa universumissa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 50 miljoonaa dollaria (USD).

Henry Cavillin tyttöystävä ja treffit

Kuka on Henry Cavillin tyttöystävä? Hän on suhteessa Gina Caranoon vuonna 2014 ja seurusteli myöhemmin Lucy Corkin kanssa vuonna 2017. Lisäksi hän oli kihloissa englantilaisen estehyppääjän Ellen Whitakerin kanssa vuosina 2011–2012. Lisäksi hän ei paljasta hänen aikaisempaa suhdettaan ja seurusteluhistoriaansa. Hän pitää henkilökohtaisen elämänsä poissa mediasta ja parrasvaloista.

Henry Cavillin elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Henry Cavill? Hänen syntymäpäivänsä osuu 5. toukokuuta 1983. Tällä hetkellä hän on 37-vuotias. Hänen horoskooppi on Härkä. Hän syntyi Jerseyssä Englannissa. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen äitinsä on Marianne Dalgliesh, hän oli sihteeri pankissa ja hänen isänsä Colin Cavill oli pörssivälittäjä. Koulutukseltaan hän sai koulutuksen St Michael's Preparatory Schoolissa.

Lue myös: Will Brittain (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, perhe, ura, nettoarvo, tosiasiat

Henry Cavill Wiki

Henry CavillWiki/Bio
Oikea nimiHenry Cavill
NimimerkkiHenry
Kuuluisa AsNäyttelijä, sosiaalisen median tähti
Ikä37-vuotias
Syntymäpäivä5. toukokuuta 1983
SyntymäpaikkaJersey, Englanti
SyntymämerkkiHärkä
Kansallisuusbrittiläinen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 6 jalkaa 6 tuumaa (1,85 m)
Painonoin 86 kg (189 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Hauislihaksen koko19 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero10 (USA)
Tyttöystävä1. Gina Carano

2. Ellen Whitaker

puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 50 miljoonaa dollaria (USD)

Henry Cavillin ura

Vuonna 2002 Cavill aloitti uransa rooleilla Monte Criston kreivi -elokuvasovituksissa. Lisäksi osa hänen merkittävistä rooleistaan ​​useissa televisiosarjoissa, mukaan lukien BBC:n The Inspector Lynley Mysteries, ITV:n Midsomer Murders ja Showtimen The Tudors. Hänen ensimmäinen näyttelijäkokemuksensa tuli koulunäytelmistä, ja hänen ensimmäinen roolinsa kamerassa oli pääosassa Laguna-nimisessä pienessä elokuvassa. Hän näytteli Metsästäjää vuoden 2006 elokuvassa Red Riding Hood.

Lue myös: Noah Schnapp (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Henry Cavillin tosiasiat

 1. Henry Cavill kertoi äskettäin The Witcherin kauden 2 kuvaussuunnitelman.
 2. Hänestä tuli brittiläisen Dunhill-tuoksun kasvot vuonna 2008.
 3. Cavill aloitti elokuvauransa roolilla Lagunassa (2001).
 4. Hän näytteli Theseuksen pääroolia Tarsem Singhin mytologisessa elokuvassa Immortals, joka julkaistiin 11. marraskuuta 2011.
 5. Hän on Durrell Wildlife Conservation Trustin tiedottaja.
 6. Hän on ollut innokas PC-pelaaja.
 7. Hän pitää myös Warhammer 40 000 -peleistä ja fiktiosta.
 8. Hän on NFL:n Kansas City Chiefsin fani.
 9. Cavill on myös innokas rugby-fani, hän tukee Englannin rugbyjoukkuetta ja on kotikaupunkinsa Jersey Redsin kausilipun haltija.
 10. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
 11. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.
 12. Joulukuussa 2013 brittiläinen Glamour-lehti valitsi Cavillin "maailman seksikkäimmäksi mieheksi".

Lue myös: Omari Hardwick (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, vaimo, nettovarallisuus, perhe: 12 faktaa hänestä

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found