Freya Allan (Näyttelijä) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Mitat, Nettovarallisuus, Faktat

Freya Allan on englantilainen näyttelijä ja sosiaalisen median vaikuttaja. Hän nousi tähteen roolistaan ​​Cintran prinsessa Cirillana Netflix-sarjassa The Witcher. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu Freya Allanin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, poikaystävään, kehonmittoihin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Freya Allan Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Freya Allan on? Hän seisoo 5 jalkaa 8 korkeana tai 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 54 kg tai 119 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 33-25-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 32 CC. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa.

Freya Allan Age

Kuinka vanha on Freya Allan? Hänen syntymäpäivänsä osuu 6. syyskuuta 2001. Hän on 19-vuotias. Hänellä on Englannin kansalainen ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Neitsyt. Hän syntyi Oxfordshiressä, Englannissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Hän osallistui kansalliseen elokuva- ja televisiokouluun Beaconsfieldissä, Buckinghamshiressä.

Lue myös: Arden Cho (näyttelijä) Nettoarvo, Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Ura, Faktat

Freya AllanWiki/Bio
Oikea nimiFreya Allan
NimimerkkiFreya
Kuuluisa AsNäyttelijä, sosiaalisen median tähti
Ikä19-vuotias
Syntymäpäivä6. syyskuuta 2001
SyntymäpaikkaOxfordshire, Englanti
SyntymämerkkiNeitsyt
KansallisuusEnglanti
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 54 kg (119 lbs)
Kehon mitatnoin 33-25-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 CC
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Freya Allanin poikaystävä

Kuka on Freya Allanin poikaystävä? Kuuma ja upea näyttelijä Freya Allan on sinkku ja myös hyvin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole myöskään puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Freya Allan Net Worth

Mikä on Freya Allanin nettovarallisuus? Hän on kerännyt yli 850 000 seuraajaa freyaallan Instagram-tilillään. Yksi hänen varhaisimmista rooleistaan ​​oli vuoden 2017 lyhytelokuvassa Bluebird. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Janel Parrish (näyttelijä) Bio, Wiki, Aviomies, Ikä, Pituus, Paino, Ura, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Freya Allanin ura

Allan näytteli pienessä roolissa vuoden 2019 BBC:n draaman The War of the Worlds ensimmäisessä jaksossa. Allan näyttelee Henry Cavillin ja Anya Chalotran rinnalla prinsessa Cirillaa Netflixin alkuperäissarjassa The Witcher. Hänet valittiin alun perin pieneen rooliin ensimmäisessä jaksossa, mutta myöhemmin hänet valittiin päärooliin Cirinä. Allan asui Budapestissa Unkarissa kahdeksan kuukautta sarjan kuvauksen aikana. Allan näyttelee The Witcherin toista tuotantokautta, joka valmistuu Lontoossa vuoden 2020 alussa ja debytoi vuonna 2021.

Freya Allan Faktat

  1. Freya Allan tajusi sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja lahjakkuuksia kohdeyleisön kanssa.
  2. Muuten kuin näyttelemisen, hän vakiinnutti itsensä menestyvänä sosiaalisen median persoonallisuutena teini-iässä.
  3. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  4. Hän on innokas lemmikkieläinten rakastaja.
  5. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.

Lue myös: Morena Baccarin (näyttelijä) Bio, Wiki, Aviomies, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit