Gavin Magnus (Näyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Kuka on Gavin Magnus? Hän on amerikkalainen laulaja, näyttelijä ja DreamworksTV-juontaja. Hän on esiintynyt sarjoissa Nickelodeonissa ja Cartoon Networkissa. Hän on erittäin aktiivinen sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa. Hän ylläpitää myös omaa YouTubeaan, ja hänellä on siellä miljoonia tilaajia. Vuonna 2018 hän kiersi Boys of Summerin kanssa. Vuonna 2019 hän teki sopimuksen Capitol Recordsin kanssa ja julkaisi debyyttisinglensä ”Crushin”. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Gavin Magnuksen Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Gavin Magnus Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Gavin Magnus on?Hän seisoo 5 jalkaa 3 tuuman korkeudella tai muuten 1,63 metrin tai 163 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 40 kg. Hänellä on siniset silmät ja vaaleat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 9 US.

Gavin Magnus Age

Kuinka vanha on Gavin Magnus? Hänen syntymäpäivänsä osuu 26. maaliskuuta 2007. Tällä hetkellä hän on 13-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Oinas. Hän syntyi Yhdysvalloissa.

Gavin MagnusWiki/Bio
Oikea nimiGavin Magnus
NimimerkkiGavin
Kuuluisa AsPop-laulaja
Ikä13-vuotias
Syntymäpäivä26. maaliskuuta 2007
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiOinas
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 3 tuumaa (1,63 m)
Painonoin 40 kg
Silmien väriSininen
Hiusten väriVaalea
Kengännumero9 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 700 000 dollaria (USD)

Gavin Magnuksen tyttöystävä

Kuka on Gavin Magnuksen tyttöystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Edellisen seurusteluhistoriansa mukaan hän oli romanttisessa yhteydessä Coco Quinnin kanssa vuonna 2020.

Gavin Magnuksen ura

13-vuotiaana TikTokin ja YouTuben megatähti Gavin Magnuksella on miljoonia seuraajia sosiaalisessa mediassa ja uusi single, ”Hearts on a Pendant”, ilmestyy lauantaina. Mutta jopa Magnus joutui kiusatuksi koulussa. Nouseva laulaja ja esiintyjä jakoivat uuden kappaleensa merkityksen.

Gavin Magnus Net Worth

Mikä on Gavin Magnuksen nettovarallisuus? Hän aloitti postaamisen TikTokiin kesäkuussa 2019. Hän harjoittaa uraa näyttelijänä ja mallina. Hän yleistyi yhdellä varhaisimmista videoistaan. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 700 000 dollaria (USD).

Faktaa Gavin Magnuksesta

  1. Hän syntyi Yhdysvalloissa.
  2. Hänen äitinsä nimi on Theresa ja isän nimeä ei tunneta.
  3. Myöhemmin muutti Los Angelesiin, Kaliforniaan.
  4. Hänen isänsä ja äitinsä nimet eivät ole julkisesti tiedossa.
  5. Hänellä on myös sisaruksia.
  6. Hänellä on vanhemmat veljet nimeltä Jakob ja Justin.
  7. Hänen nuorempi veljensä on ilmestynyt hänen TikTok-tililleen.
  8. Hän on erittäin aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja rakastaa vuorovaikutusta fanien kanssa.
  9. Valkoinen on hänen lempivärinsä.
  10. Hän jakaa selfieitä Gavin Magnusin Instagram-tilillään.

Lue myös: Bella Poarch (TikTok Star) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, etnisyys, nettoarvo, tosiasiat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found