Eden Simpson (TikTok Star) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettoarvo, Faktat

Eden Simpson on yhdysvaltalainen, Tiktoker, Instagram-tähti ja sosiaalisen median persoona. Hän nousi tähteen törkeästä komediasisällöstään ja huulilla synkronoiduista komediavideoistaan, joita hän tekee TikTok-tilillään. Hän on kerännyt tililleen miljoonia seuraajia. Hän on ylittänyt sovelluksessa yli 460 000 seuraajaa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Eden Simpsonin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, seksuaalisuudesta, poikaystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Eden Simpson Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Eden Simpson? Hän seisoo 5 jalkaa 6 tuuman korkeudella tai muuten 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 7 US.

Eden Simpsonin ikä

Kuinka vanha on Eden Simpson? Hänen syntymäpäivänsä osuu 16. helmikuuta 2001. Hän on 19-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi Skotlannissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Lue myös: Jiggy Turner (TikTok Star) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Eden SimpsonWiki/Bio
Oikea nimiEden Simpson
NimimerkkiEden
Kuuluisa AsTikTok Star, sosiaalisen median tähti
Ikä19-vuotias
Syntymäpäivä16. helmikuuta 2001
SyntymäpaikkaSkotlanti
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
SeksuaalisuusBiseksuaali
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Kehon mitatNA
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero7 (USA)
PoikaystäväEric Wakeham
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 20 000 dollaria (USD)

Eden Simpsonin poikaystävä

Kuka on Eden Simpsonin poikaystävä? Hän on avoimesti biseksuaali ja seurustellut TikTok-tähti Eric Wakeham. Lisäksi hän on näinä hetkinä sinkku ja keskittyy hyvin uraansa.

Lue myös: Eric Wakeham (TikToker) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Seksuaalisuus, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Eden Simpsonin nettoarvo

Mikä on Eden Simpsonin nettovarallisuus? Ei siitä niin kauan sitten ollut sosiaalisen median vaikuttajana olemista edes käsitteenä, mutta nyt siitä on tullut huomattava tulonlähde joillekin nuorille ja yllättäville läpimurtotähdille. Verkkoura on hänen ensisijainen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 20 000 dollaria (USD).

Eden Simpsonin faktat

  1. Eden Simpson loi oman YouTube-kanavansa marraskuussa 2018.
  2. Hän aloitti lähettämisen TikTokiin huhtikuun 2018 tienoilla.
  3. Hän on aina ollut monimutkaisessa suhteessa huonoon käytökseen.
  4. Nyt kun sosiaalinen media on nousevien tähtien alusta, näemme julkkisten järkyttävän käyttäytymisen suuntauksen ulottuvan myös näihin tähtiin.
  5. TikTok-sensaatio Eden Simpson saattaa olla väkivaltaisten rikkomusten kärjessä, ja hän lisäsi listaan ​​juuri toisen raportoidun tapauksen.

Lue myös: Diego Martir (TikTok Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit