Maria Victoria Henao (Pablo Escobarin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Maria Victoria Henao (s. 1961) on tunnettu kirjailija, kirjailija ja yrittäjä Kolumbiasta. Hänet tunnetaan paremmin kuuluisan huumekauppiaan Pablo Escobarin vaimona. Pablo oli kolumbialainen huumeparni. Escobar, jota aikoinaan kutsuttiin "maailman suurimmaksi rikolliseksi", oli mahdollisesti kaikkien aikojen kokaiinin salakuljettaja.

Ikä, pituus, paino ja fyysiset tilastot

Tällä hetkellä Maria Victoria Henao on 59-vuotias. Hänen vartalotilastonsa ovat 34-26-35 tuumaa ja hänellä on rintaliivit, joiden koko on 32 B. Maria Victoria Henao on 5 jalkaa 7 tuumaa korkea ja painaa noin 75 kiloa. Lisäksi hänellä on lumoavan mustat silmät ja tummanruskeat hiukset.

Bio, vanhemmat ja varhainen elämä

Maria syntyi vuonna 1961 Kolumbiassa. Hänellä on syntymästään Kolumbian kansalainen. Hän syntyi pienessä Palmira Valle Del Cuecan kylässä vanhemmilleen Carlos Henao Vallejolle ja äidille Leonor Zuletalle. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Maria Victoria Henao Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiVictoria Eugenia Henao Vallejo
NimimerkkiMaria Victoria Henao
Ikä59 vuotta vanha
Syntymäaika (DOB),

Syntymäpäivä

1961
AmmattiKirjoittaja, kirjoittaja ja yrittäjä
KuuluisaKuuluisan vaimo

huumekauppias "Pablo Escobar"

SyntymäpaikkaKolumbia
Kansallisuuskolumbialainen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristillinen
SukupuoliNainen
EtnisyysValkoinen
ZodiacHärkä
Nykyinen asuinpaikkaBueno Aires, Argentiina
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5'7"

Senttimetrit: 170 cm

Mittarit: 1,70 m

PainoPaino: 75 kg

Paunaa: 165 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 B
Silmien väriMusta
Hiusten väriTumman ruskea
Vaatekoko3 (USA)
Kengännumero7 (USA)
Tatuointeja?NA
Rikkaus
NettovarallisuusNoin 554 000 Yhdysvaltain dollaria
Sponsorit/mainoksetEi tunnettu
Perhe
VanhemmatIsä: Carlos Henao Vallejo

Äiti: Leonor Zuleta

SisarusVeli: Pastora Henao Bayen,

Carlos Mario Henao Vallejo

Sisar: Ei yhtään

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyLeskeksi jäänyt
Ex-poikaystäväEi tunnettu
Nykyinen poikaystäväEi mitään
Aviomies/puolisoPablo Escobar (1976-1993)
LapsetPoika: Sebastián Marroquín

eli Juan Pablo Escobar

Tytär: Manuela Escobar

koulutus
koulutusValmistua
YliopistoEi tunnettu
KouluPaikallinen yksityinen koulu
Suosikki
LempiväriMusta
LempinäyttelijäRobert De Niro
SuosikkikeittiöItalialainen keittiö
LempielokuvaLeijonakuningas
Suosikki loma

Kohde

Las Vegas
HarrastuksetMatkustaminen, ostokset ja lukeminen
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinFacebook

Maria Victoria Henao aviomies

Tällä hetkellä Maria asuu asunnossa Bueno Airesissa poikansa ja Pablon äidin kanssa. Hänen lapsensa ovat tehneet itselleen mainetta omalla alallaan. Hänen tyttärensä Manuela varmistaa, että hänen perheensä pysyy poissa iltapäivälehdistä. Hän ei ole koskaan puhunut isästään julkisesti ja on katkaissut kaikki siteet perheeseensä. Toisaalta Sebastian on kirjoittanut kirjan nimeltä "Pablo Escobar: My Father". Hän työskentelee arkkitehtina ja luennoitsijana. Hän synnytti heidän esikoislapsensa Juan Pablo Escobarin 24. helmikuuta 1977. Heidän tyttärensä Manuela Escobar syntyi vuonna 1984.

Maria Victoria Henaon nettoarvo

Maria Victoria Henaon arvoa on kuitenkin vaikea arvioida nettovarallisuus tällä hetkellä. Mutta yksi asia, josta voimme kaikki olla samaa mieltä, on se, että hänen suosionsa kasvaa päivien kuluessa, ja tällä arvioidaan olevan merkittävä vaikutus sekä hänen palkkaansa että nettovarallisuus. Vielä kiehtovampaa on Maria Victoria Henaon intohimo tehdä siitä näyttelijän ura. Tästä johtuen ei ole mikään yllätys, että Maria Victoria Henao on vähitellen nousemassa tähteen tullakseen yhdeksi alan parhaista näyttelijöistä. Kuten vuonna 2020, Maria Victoria Henaon nettovarallisuuden arvioidaan olevan noin 554 000 Yhdysvaltain dollaria.

Maria Victoria Henaon ura

Puhuessaan urasta Marian perhe vastusti liittoa vetoamalla Pablon alhaisempaan sosiaaliseen asemaan. Pablo oli häiden aikaan 27-vuotias, kun taas Maria oli vain 15-vuotias. Vaikka Maria ja Pablo olivat onnellisesti naimisissa, tuolloin orastava rikollinen oli sekaantunut lukuisiin asioihin ja hänellä oli monia rakastajattaria. Hänen suhteensa toimittajaan nimeltä Virginia Vallejo on tunnettu ja myös hyvin dokumentoitu.

Maria oli naimisissa Pablon kanssa 17 pitkää vuotta ennen kuin poliisi ampui hänet kuoliaaksi vuonna 1993.

Vuonna 2000 Maria pidätettiin sen jälkeen, kun televisio-ohjelma paljasti hänen olinpaikkansa. Hänet pidätettiin yhdessä poikansa kanssa useiden syytteiden perusteella, mukaan lukien rahanpesu. Tutkinta viittasi siihen, että Maria oli sekaantunut huumekauppaan ja että hänellä oli Pablon liiketoiminnan yksityiskohdat. Maria kiisti kaikki syytökset ja totesi olevansa vain Pablon vaimo ja ettei hänellä ollut mitään tekemistä tämän laittomien yritysten kanssa. Hänet vapautettiin myöhemmin, koska mitään häntä vastaan ​​esitettyjä syytteitä ei voitu todistaa.

Sitten vuonna 2015 Netflix julkaisi sarjan, joka perustuu kokaiinikuningas Pablo Escobarin elämään. Narcosiksi nimetyn Marian hahmoa näytteli sarjassa meksikolainen näyttelijä Paulina Gaitan. Esityksessä Marian hahmo kuvattiin vahvatahtoisena naisena. Joissakin jaksoissa hänen näytettiin neuvovan Pabloa tämän liikesopimuksissa.

Lue myös: Neilia Hunter (Joe Bidenin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Kuolema, Ikä, Pituus, Aviomies, Tytär, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Maria Victoria Henaon tosiasiat

  • Vaikka monet väittävät, että hänen ehdoton rakkautensa Pabloa kohtaan sai hänet sietämään kaikkia hänen irstailujaan, Virginia on kirjassaan "Loving Pablo, Hating Escobar" ehdottanut, että Maria oli riippuvainen Pablon kanssa elämästä ylenpalttisesta elämäntyylistä.
  • Maria tiesi myös, että hänen olisi lähes mahdotonta huolehtia itsestään ja lapsistaan ​​ilman miehensä tukea.
  • Hän oli katkaissut kaikki siteet perheeseensä mennäkseen naimisiin Pablon kanssa, eikä hän voinut edes pyytää perheensä apua.
  • Hän ei ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Beckett Cypher (Melissa Etheridge Son) Wiki, Bio, Kuolema, Pituus, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found