Gordon Farr (Hilary Farrin aviomies) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Faktat

Gordon Farr on kanadalainen televisiotähti. Hän mainostettiin tähteydelle panoksestaan ​​kameran takana, sillä hänet tunnetaan laajalti televisiodraaman ja -sarjojen tuottamisesta. Hänet tunnetaan yleisesti työstään viihteen parissa, sillä hänet oli ehdolla Primetime Emmy Awards -palkinnolla erinomaisesta komediasarjasta. Lisäksi hänet tunnetaan paremmin kuuluisan kanadalaisen televisiotähden ja suunnittelijan Hilary Farrin entisenä aviomiehenä. Hän on brittiläis-kanadalainen suunnittelija, liikenainen, televisiojuontaja ja entinen näyttelijä. Hänet tunnetaan HGTV:n ja W Networkin televisiosarjojen Love It or List It ohjaajana yhdessä David Visentinin kanssa. Hän on Torontossa ja New Yorkissa perustetun Hilary Farr's Designsin puheenjohtaja. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Gordon Farrin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Gordon Farr Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Gordon Farr? Hän seisoo 5 jalkaa 6 tuuman korkeudella tai muuten 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8 US.

Gordon Farrin elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Gordon Farr? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Tällä hetkellä hän on 32-vuotias. Hänen horoskooppi on Neitsyt. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen isänsä ja äidin nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu.

Gordon FarrWiki/Bio
Oikea nimiGordon Farr
NimimerkkiGordon
Kuuluisa As1. Näyttelijä

2. Hilary Farrin aviomies

Ikä32-vuotias
Syntymäpäivä7. elokuuta 1995
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Runkotilastotnoin 44-30-35 tuumaa
Hauislihaksen koko19 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero8 (USA)
Lapset1
Vaimo/puolisoHilary Farr
Nettovarallisuusnoin 300 000 dollaria (USD)

Gordon Farrin vaimo

Kuka on Gordon Farrin vaimo? Hän oli naimisissa Hilary Farrin kanssa. Hänet tunnetaan HGTV:n ja W Networkin televisiosarjojen Love It or List It ohjaajana yhdessä David Visentinin kanssa. Lisäksi Gordon on siunattu pojalla.

Lue myös: Jada Paul (Chris Paulin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Gordon Farrin ura ja nettoarvo

Mikä on Gordon Farrin nettovarallisuus? Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 300 000 dollaria (USD). Lisäksi hänen vaimonsa nettovarallisuus on noin miljoona dollaria (USD).

Gordon Farrin tosiasiat

  1. Wiki & Bio: Hänen vaimonsa Farr syntyi Torontossa, Ontariossa, Kanadassa ja varttui Lontoossa, Englannissa, Isossa-Britanniassa.
  2. Hän on hyvin lähellä äitiään ja jakoi usein kuvia äitinsä kanssa sosiaalisessa mediassa.
  3. Hänen isänsä ja äitinsä nimet eivät ole julkisesti tiedossa.
  4. Hänellä on myös sisaruksia.
  5. Hän pelasi jalkapalloa Shastan lukiossa.
  6. Hän on erittäin aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja rakastaa vuorovaikutusta fanien kanssa.
  7. Valkoinen on hänen lempivärinsä.
  8. Hän rakastaa koripallon pelaamista.
  9. Hänen harrastuksiaan ovat kitaransoitto ja tanssiminen.
  10. Hän rakastaa pesäpallon pelaamista vapaa-ajallaan.

Lue myös: Erika Treffit (Chris Webberin puoliso) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found