Iliza Shlesinger (koomikko) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Iliza Shlesinger on ilmiömäinen amerikkalainen koomikko, näyttelijä ja televisiojuontaja. Hänet tunnetaan parhaiten NBC:n Last Comic Standingin kuudennen kauden voittamisesta. Hänen ensimmäinen komediaerikoissarja War Paint julkaistiin Netflixissä vuonna 2013, jota seurasi hänen toinen komediaerikoissarjansa, Freezing Hot, vuonna 2015. Vuonna 2017 hän isännöi omaa myöhäisillan keskusteluohjelmaa nimeltä Truth & Iliza Freeformissa. Hän on julkaissut viisi komediaerikoista Netflixissä vuonna 2020. Hänen sketsikomediasarjansa The Iliza Shlesinger Sketch Show sai ensi-iltansa Netflixissä 1. huhtikuuta 2020. Tämän lisäksi hänellä on valtava fani, jota seuraa Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Iliza Shlesingerin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, lapsista, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Iliza Shlesinger pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Iliza Shlesinger on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Lisäksi häntä siunattiin poikkeuksellisella kauneudella, ja hän vangitsi kaikkien huomion. Ei haitannut ollenkaan, että hän oli harjoitusten ja kovan työn kautta saavuttanut vartalon, joka pystyi kilpailemaan minkä tahansa supermallin kanssa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 33 C.

Iliza Shlesingerin ikä

Kuinka vanha on Iliza Shlesinger? Hänen syntymäpäivänsä osuu 22. helmikuuta 1984. Hän on 36-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Kalat. Hän syntyi New Yorkissa, NY.

Iliza Shlesingerin perhe

Iliza Shlesinger syntyi juutalaiseen perheeseen ja varttui Dallasissa, Texasissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on nuorempi veli nimeltä Ben, velipuoli nimeltä Brad ja sisarpuoli nimeltä Emily. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Hän osallistui yksityiseen Greenhill Schooliin Addisonissa Teksasissa, jossa hän opiskeli espanjaa ja mandariinikiinaa.

Lue myös: Nikki Glaser (koomikko) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Iliza ShlesingerWiki/Bio
Oikea nimiIliza Vie Shlesinger
NimimerkkiIliza Shlesinger
Kuuluisa AsKoomikko
Ikä36-vuotias
Syntymäpäivä22. helmikuuta 1984
SyntymäpaikkaNew York City, NY
SyntymämerkkiKalat
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
LapsetJoo
Aviomies/puolisoNoah Galuten
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Iliza Shlesinger aviomies

Kuka on Iliza Shlesingerin aviomies? 12. toukokuuta 2018 Shlesinger meni naimisiin kokki Noah Galutenin kanssa. Hänellä on myös mäyräkoira nimeltä Blanch. Lisäksi hänen aikaisempi treffihistoriansa ei ole julkisesti tiedossa.

Iliza Shlesingerin nettoarvo

Kuinka paljon Iliza Shlesingerin nettovarallisuus on? Shlesingerin ensimmäinen komediaalbumi ja -video War Paint nauhoitettiin 1. joulukuuta 2012 Lakewood Theaterissä Dallasissa, Texasissa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Aaron Yonda (koomikko) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Iliza Shlesingerin ura

Valmistuttuaan Iliza Shlesinger muutti Los Angelesiin harjoittamaan stand-up-komediaa. Hän oli yksi suosituimmista jäsenistä Whiteboy Comedy -ryhmässä standup-koomikkoja Los Angelesissa, joka toi hänet lavalle The Improvissa Hollywoodissa. Hänen ensimmäinen komediaerikoissarjansa War Paint julkaistiin Netflixissä vuonna 2013, ja sen jälkeen hänen toinen komediaerikoissarjansa, Freezing Hot, vuonna 2015.

Iliza Shlesingerin faktat

  1. Iliza Shlesinger voitti Myspacen So You Think You're Funny -kilpailun, ja hänet valittiin G4-verkoston viikon Myspace Girl of the Week -tytöksi vuonna 2007.
  2. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  3. Hän julkaisi on-demand-komediavideon, Man Up and Act Like a Lady, ja on-demand-komediaalbumin, iliza LIVE, verkkosivuillaan The ConneXtionin kautta vuonna 2010.
  4. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  5. Hänen faninsa alkoi todella räjähtää, kun hän alkoi julkaista komediavideoita.

Lue myös: Hauska Mike (koomikko) Wiki, Elämäkerta, Pituus, Paino, Ikä, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit