Shinmin Li (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettoarvo, Faktat

Shinmin Li on amerikkalainen tv-näyttelijä ja kondiittori. Hän mainostettiin tähteydeksi "Halloween Wars" -elokuvan (2011-tähden) tuomarina. Hän on myös "I Dream of Caken" omistaja San Franciscossa. Muuten hän ei ole niin aktiivinen sosiaalisen median alustoilla. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Shinmin Li:n Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Shinmin Li korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Shinmin Li on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Shinmin Li:n kehon mitat? Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-38 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Shinmin Li Age

Kuinka vanha on Shinmin Li? Hänen syntymäpäivänsä osuu 1985. Hän on 35-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Shinmin Li Wiki

Shinmin LiWiki/Bio
Oikea nimiShinmin Li
NimimerkkiShinmin
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä35-vuotias
Syntymäpäivä1985
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 600 000 dollaria (USD)

Shinmin Li -poikaystävä

Kuka on Shinmin Lin poikaystävä? Kuuma ja upea näyttelijä Shinmin Li on sinkku ja samalla hän on myös erittäin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole myöskään puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Shinmin Li Net Worth

Kuinka paljon Shinmin Li:n nettovarallisuus on? Näytteleminen on hänen pääasiallinen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 600 000 dollaria (USD).

Shinmin Li tosiasiat

  1. Shinmin Li:llä on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  3. Hänellä on Instagramissa tuhansia seuraajia.
  4. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
  5. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta.
  6. Epäilemättä hän on luomassa näyttämöä lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found