Amber Heard (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Amber Heard on yhdysvaltalainen näyttelijä. Vuonna 2004 hän teki elokuvadebyyttinsä pienessä sivuroolissa urheiludraamassa Friday Night Lights. Hän sai enemmän valtavirran tunnustusta vuonna 2008, kun hän esiintyi sivurooleissa Judd Apatowissa. Lisäksi vuonna 2018 hänet valittiin Meran rooliin Aquamanissa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Amber Heardin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, aviomiehestä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Amber Heardin korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Amber Heard on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,74 metrin tai 174 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit pähkinänruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-25-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 34 C. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa.

Amber Heard Age

Kuinka vanha on Amber Heard? Hänen syntymäpäivänsä osuu 22. huhtikuuta 1986. Hän on 34-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Härkä. Hän syntyi Austinissa, TX. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on nuorempi sisko nimeltä Whitney. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. 17-vuotiaana hän ei enää viihtynyt Texasissa ja jätti katolisen lukionsa kesken muuttaakseen New Yorkiin. Hän puhuu sujuvasti amerikkalaista viittomakieltä ja espanjaa.

Amber Heard -poikaystävä

Kuka on Amber Heardin poikaystävä? Heard oli suhteessa valokuvaaja Tasya van Reeen vuosina 2008–2012. Myöhemmin hän sidoi näyttelijä Johnny Deppin kanssa. Heard tapasi Deppin rommipäiväkirjaa kuvattaessa vuonna 2009, ja he aloittivat asumisen seuraavana vuonna. He menivät naimisiin yksityisessä siviiliseremoniassa heidän kotonaan Los Angelesissa 3. helmikuuta 2015. Eron jälkeen näyttelijä Johnny Deppistä Heard seurusteli teknologiayrittäjä Elon Muskin kanssa vuoden 2018 alkuun asti. Vuoden 2019 lopulla hän alkoi seurustella Biancan kanssa. Butti. Hän esiintyi biseksuaalina 25-vuotispäivän GLAAD-tapahtumassa.

Lue myös: Gwyneth Paltrow (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Etnisyys, Perhe, Faktat

Amber HeardWiki/Bio
Oikea nimiAmber Laura Heard
NimimerkkiAmber Heard
Kuuluisa AsNäyttelijä, sosiaalisen median tähti
Ikä34-vuotias
SyntymäpäiväAustin, TX
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiHärkä
Kansallisuusamerikkalainen
SeksuaalisuusBiseksuaali
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,74 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 36-25-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväBianca Butti
Aviomies/puolisoJohnny Depp
Nettovarallisuusnoin 6,5 miljoonaa dollaria (USD)

Amber Heard Net Worth

Mikä on Amber Heardin nettovarallisuus? Näytteleminen on hänen ensisijainen tulonlähde. Lopulta hän ansaitsi diplomin kotiopintojen kautta. Hänen nettovarallisuutensa arvioitiin yli 6,5 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Nina Dobrev (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Amber Heardin ura

Amber Heard näytteli lyhytikäisessä tv-sarjassa The Playboy Club. NYC:ssä hän elätti itsensä mallintyöllä, mutta muutti pian Los Angelesiin jatkaakseen näyttelijänuraa. Heardin ensimmäinen päärooli oli näytellä päähenkilön rakkautta CW:n teinidraamassa Hidden Palms.

Amber Heard Facts

  1. Amber Heard näytteli rooleja kriittisesti panostetussa kauhuelokuvassa The Stepfather ja kolmessa komediassa vuonna 2009.
  2. Hänellä oli näkyvä rooli neljässä vuonna 2015 julkaistussa elokuvassa.
  3. Hän palasi rooliin seuraavana vuonna Aquamanissa vuonna 2018.
  4. Aquamanista tuli vuoden 2018 viidenneksi kannattavin julkaisu ja tuottoisin DCEU-osuus siihen asti.
  5. Heard on lisännyt tietoisuutta perhe- ja seksuaalisesta väkivallasta.
  6. Heard oli suhteessa valokuvaaja Tasya van Reeen vuosina 2008–2012.

Lue myös: Amy Jackson (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found