Miley Cyrus (laulaja) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Miley Cyrus on yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä, näyttelijä ja levytuottaja. Hän mainostettiin tähteeksi sen jälkeen, kun hänestä tuli teini-idoli, kun hän näytteli Disney Channel -televisiosarjan nimihenkilöä Hannah Montanaa. Näyttelijänä Cyrus on esiintynyt animaatioelokuvassa Bolt vuonna 2008 ja elokuvissa Hannah Montana: The Movie ja The Last Song vuonna 2010. Hänet mainitaan usein yhtenä harvoista esimerkeistä menestyneistä lapsinäyttelijöistä, joista tuli laulaja. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Miley Cyrusin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, kehon mitoista, poikaystävästä, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Miley Cyrus Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Miley Cyrus? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Miley Cyrusin kehon mittaukset

Miley Cyrus on kaunis ja upea näyttelijä, joka säilyttää kaarevan ja ylellisen vartalonsa täysillä. Hänen ruumiinsa mitat ovat noin 34-26-37 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 33 C.

Lue myös: Samantha Lewes (näyttelijä) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Kuolinsyy, Nettovarallisuus, Faktat

FlightReactsWiki/Bio
Oikea nimiMiley Ray Cyrus
NimimerkkiMiley Cyrus
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä27-vuotias
Syntymäpäivä23. marraskuuta 1992
SyntymäpaikkaFranklin, TN
SyntymämerkkiJousimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-37 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
Poikaystävälistat1. Kaitlynn Carter

2. Cody Simpson

3. Patrick Schwarzenegger

Aviomies/puolisoLiam Hemsworth
Nettovarallisuusnoin 700 000 dollaria

Miley Cyrusin perhe

Kuinka vanha on Miley Cyrus? Hänen syntymäpäivänsä osuu 23. marraskuuta 1992. Hän on 27-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Jousimies. Hän syntyi Franklinissa, TN. Hänen äitinsä nimi on Leticia “Tish” Jean Finley ja isä nimeltä Billy Ray Cyrus. Cyrusin kummiäiti on viihdyttäjä Dolly Parton. Koulutukseltaan hän osallistui Heritage Elementary Schooliin Williamsonin piirikunnassa.

Lue myös: Billy Ray Cyrus Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino: 10 faktaa hänestä

Miley Cyrusin poikaystävä

Kuka on Miley Cyrusin poikaystävä? Cyrus tuli panseksuaaliksi äidilleen 14-vuotiaana. Hän oli suhteessa näyttelijä Liam Hemsworthin kanssa vuonna 2012, mutta pari erosi vuonna 2013 ennen kuin kihlautuivat uudelleen vuonna 2016. Vuonna 2018 he solmivat solmunsa, mutta lopulta erosivat. Vuonna 2019. Edellisen seurusteluhistoriansa mukaan hän seurusteli Kaitlynn Carterin, sitten Cody Simpsonin ja sitten Patrick Schwarzeneggerin kanssa noin vuoden ajan, kun hän ja Hemsworth olivat erossa.

Miley Cyrus Net Worth

Mikä on Miley Cyrusin nettovarallisuus? Cyrus on esiintynyt animaatioelokuvassa Bolt. Hänet sisällytettiin Time-lehden 100 vaikutusvaltaisimman ihmisen listalle sekä vuonna 2008 että 2014. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 250 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Lori Loughlin (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Pituus, Paino, Ikä, Nettovarallisuus, Skandaali, Perhe, Aviomies, Tyttäret, Faktat

Miley Cyrusin ura

Cyrus on esiintynyt näyttelijänä animaatioelokuvassa Bolt (2008) ja elokuvissa Hannah Montana: The Movie (2009) ja The Last Song (2010). Televisiossa Cyrus toimi valmentajana laulukilpailusarjassa The Voice kahden kauden ajan ja näytteli eräässä Netflix-sarjan Black Mirror (2019) jaksossa. Cyrus on eläinten oikeuksien puolestapuhuja ja omaksui vegaanisen elämäntavan vuonna 2014; hän perusti voittoa tavoittelemattoman Happy Hippie Foundationin vuonna 2014, joka keskittyy nuorten kodittomuuteen ja LGBT-yhteisöön.

Miley Cyrus -faktoja

 1. Cyrus ja ystävä Mandy Jiroux alkoivat lähettää videoita suositulle YouTube-sivustolle helmikuussa 2008 viitaten leikkeisiin "The Miley and Mandy Showna"; videot keräsivät suuren online-seuraajan.
 2. Hän välähti säännöllisesti käyriään rentoutuessaan ulkona.
 3. Hän jakaa usein muoti- ja elämäntapa-selfiensä sosiaalisessa mediassa.
 4. Hänen harrastuksiinsa kuuluu tanssiminen ja laulaminen.
 5. Hän on sinkku näinä hetkinä.
 6. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
 7. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
 8. Hän adoptoi hylätyn bulldogin elokuussa 2020.
 9. Hän rakastaa matkustamista ja valokuvaamista.
 10. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
 11. Hänellä on kuuma, kiertelevä ja kurvikas vartalo.
 12. Cyrus teki sopimuksen Mitchell Gossetin, Cunningham Escott Slevin Dohertyn nuorisoosaston johtajan, kanssa.
 13. Cyrus sijoittui sijalle 17 Forbesin tehokkaimpien julkkisten listalla vuonna 2014.
 14. Cyrus on LGBT-yhteisön kannattaja.
 15. Hänet kasvatettiin kristittynä ja hän tunnisti itsensä sellaiseksi lapsuudessaan ja varhaisessa aikuisiässään.
 16. Cyrus sisältää viittauksia Tiibetin buddhalaisuuteen "Milky Milky Milkin" sanoituksissa.
 17. Hän noudatti tiukkaa vegaaniruokavaliota.

Lue myös: Emma Roberts (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Pituus, Paino, Vauva, Ikä, Poikaystävä, Perhe, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit