Pinkki (laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Kuka on Pink? Hänen oikea nimensä on Alecia Beth Moore, hän on R&B- ja pop-laulaja. Hän on amerikkalainen laulaja, lauluntekijä, tanssija, näyttelijä, levytuottaja, tiedottaja ja malli. Hän sai lisää tunnustusta yhteistyösinglellä "Lady Marmalade". Lisäksi hänen soundinsa pop rockiin hänen toisella studioalbumillaan Missundaztood, joka julkaistiin vuonna 2001, myi yli 13 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. VH1 sijoitti hänet 10. sijalle musiikin 100 parhaan naisen listalla, kun taas Billboard myönsi hänelle Vuoden nainen -palkinnon vuonna 2013. Hän sai 63. vuotuisessa BMI Pop Awards -tilaisuudessa BMI President's Award -palkinnon "erinomaisesta saavutuksestaan ​​laulujen kirjoittamisessa". ja globaali vaikutus popkulttuuriin ja viihdeteollisuuteen." Viritä elämäkerta ja tiedä lisää Pinkin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, lapsista, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Pinkki Korkeus & Paino

Kuinka pitkä Pinkki on? Hän seisoo 5 jalkaa 4 korkeana tai 1,63 metrin tai 163 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit pähkinänruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

VaaleanpunainenWiki/Bio
Oikea nimiAlecia Beth Moore
NimimerkkiVaaleanpunainen
Kuuluisa AsLaulaja
Ikä41-vuotias
Syntymäpäivä8. syyskuuta 1979
SyntymäpaikkaDoylestown, PA
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 5 jalkaa 4 tuumaa
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
LapsetTytär: Willow

Poika: Jameson Moon

Puoliso/AviomiesCarey Hart
NettovarallisuusNoin 55 miljoonaa dollaria (USD)

Vaaleanpunainen mies ja lapset

Kuka on Pinkin aviomies? Hän on naimisissa Carey Hartin kanssa 7. tammikuuta 2006. Pariskunta on myös siunattu lapsilla. Hän sai ensimmäisen lapsensa, tyttären nimeltä Willow, kesäkuussa 2011. Hänen toinen lapsensa, poika nimeltä Jameson Moon, syntyi joulukuussa 2016.

Vaaleanpunainen ura ja nettoarvo

Mikä on Pinkin nettoarvo? Hän viittasi Britney Spearsiin laulussaan "Don't Let Me Get Me." Vuonna 2010 hän hämmästytti yleisöä Grammy-gaalalla laulaessaan "Glitter in the Air" korkealla yleisön yläpuolella. Ennen kuin hän sai mediamainetta ja parrasvaloihin, hän haaveili olevansa olympiaurheilija, mutta hänelle kehittyi astma, joka vaikeutti laulamista. Hän julkaisi ensimmäisen singlensä "There You Go" vuonna 2000 erottuaan yhtyeestä Choice. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 55 miljoonaa dollaria (USD). Lisäksi hän esiintyi Forbesin "High Paid Female Celebrity" -luettelossa 52 miljoonan dollarin tuloilla.

Lue lisää: Apink-jäsenet (korealainen yhtye) Wiki, profiili, elämäkerta, ikä, pituus, tosiasiat ja kaikki

Faktaa Pinkistä

  1. Wiki & Bio: Alecia Beth Moore syntyi 8. syyskuuta 1979 Doylestownissa, Pennsylvaniassa.
  2. Hän kuuluu etnisyyteen "Irlanti-saksa-Liettua-juutalainen" ja tunnistaa itsensä juutalaiseksi.
  3. Varhainen elämä ja perhe: Hänellä on myös sisaruksia. Kun Pink oli taapero, hänen vanhemmillaan alkoi olla avio-ongelmia ja he erosivat ennen kuin hän oli 10-vuotias.
  4. Pink koulutettiin kilpavoimistelijaksi 4–12-vuotiaina.
  5. Lapsuudesta lähtien hän oli erittäin intohimoinen laulamiseen.
  6. Teini-ikäisenä hän kirjoitti sanoituksia tunteidensa purkamiseksi, ja hänen äitinsä kommentoi: "Hänen alkuperäiset kirjoituksensa olivat aina hyvin introspektiivisia. Osa siitä oli hyvin mustia ja hyvin syviä, melkein huolestuttavia."
  7. Pink kosi Hartia kesäkuussa 2005 Mammoth Lakesin motocross-kilpailun aikana.
  8. Pink on kiintymysvanhemmuuden kannattaja.
  9. Hän esiintyi Forbesin "The Celebrity 100" -listalla sijalla 27 44 miljoonan dollarin tuloilla vuonna 2010.
  10. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä miljoona fania.

Lue myös: Naeun (Apink-jäsen) -profiili, Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, ura, poikaystävä, nettovarallisuus, perhe, tosiasiat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found