Anjelica Bette Fellini (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Anjelica Bette Fellini on yhdysvaltalainen näyttelijä. Hän mainostettiin tähteeksi roolistaan ​​Rebecca Hooverina elokuvassa The Gifted (2018) ja Blair Wesleynä Netflixin teini-komedia-draamatelevisiosarjassa Teenage Bounty Hunters vuonna 2020. Tämän lisäksi hän on aktiivinen myös sosiaalisen median alustoilla. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Anjelica Bette Fellinin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Anjelica Bette Fellinin ikä

Kuinka vanha on Anjelica Bette Fellini? Hänen syntymäpäivänsä osuu 26. marraskuuta 1994. Hän on 26-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Jousimies. Fellini on juutalainen. Hän syntyi ja kasvoi New Yorkissa, NY. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on sisko nimeltä Julia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Anjelica Bette Fellini Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Anjelica Bette Fellini on? Hän seisoo 5 jalkaa 8 korkeana tai 1,75 metrin tai 175 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 32 C. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuvansa Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa.

Lue myös: Emmie Nagata (Näyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Perhe, Ura, Faktat

Anjelica Bette Fellini Wikipedia

Anjelica Bette FelliniWiki/Bio
Oikea nimiAnjelica Bette Fellini
NimimerkkiAnjelica
Kuuluisa AsNäyttelijä, sosiaalisen median tähti
Ikä26-vuotias
Syntymäpäivä26. marraskuuta 1994
SyntymäpaikkaNew York City, NY
SyntymämerkkiJousimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontojuutalainen
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,75 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 500 000 dollaria (USD)

Anjelica Bette Fellinin poikaystävä

Kuka on Anjelica Bette Fellinin poikaystävä? Kuuma ja upea näyttelijä Anjelica Bette Fellini on sinkku ja samalla hän on myös erittäin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole myöskään puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Anjelica Bette Fellini Net Worth

Mikä on Anjelica Bette Fellinin nettovarallisuus? Hänet valittiin vuoden 2013 Phantom of the Operan kiertueelävyyden kuoroon. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 500 000 dollaria (USD).

Lue myös: Lexi Underwood (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Ura, Faktat

Anjelica Bette Fellinin ura

Anjelica Bette Fellini esiintyi vuoden 2017 lyhytelokuvassa #BestWebSeriesEver. Hän oli myös osa Yhdysvaltain kansallista Dirty Dancing -kiertuetta vuonna 2014. Hän aloitti uransa tanssijana Broadwaylla. Hänen tanssinopettajansa ehdotti ensin, että hänen pitäisi ryhtyä näyttelemään, ja hän pani merkille hänen eloisan ja ilmaisuvoimaisen luonteensa; 20-vuotiaana Fellini esiintyi lavalla The Phantom of the Opera -elokuvassa. Vuonna 2018 Fellini sai ensimmäisen säännöllisen televisioroolinsa Fox's The Gifted -elokuvassa. Vuonna 2020 Fellini valittiin päärooliin Blair Wesleynä Netflixin teinikomedia-draamatelevisiosarjassa Teenage Bounty Hunters. Hän näytteli Wes Andersonin elokuvassa The French Dispatch.

Anjelica Bette Fellinin tosiasiat

  1. Anjelica Bette Fellini on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  2. Hän on innokas rakastaja.
  3. Hänen ensimmäinen säännöllinen televisioroolinsa Fox's The Gifted -elokuvassa Rebecca Hooverina, joka tunnetaan myös nimellä Twist, entinen mielisairausmutantti, jonka Inner Circle vapautti.
  4. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä.
  5. Fellini tajusi sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja lahjakkuuksia kohdeyleisön kanssa.

Lue myös: Addison Riecke (Näyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found