Lauren Schaefer (Amiel Stanekin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Lauren Schaefer on amerikkalaisen ruoan tyylikäs ja kulinaarinen asiantuntija. Hänet tunnetaan hyvin ruokatoverinsa Amiel Stanekin aviomiehenä. Lisäksi hän työskentelee kuuluisalla verkkokanavalla Buzzfeed kokina. Hänen työnsä liittyy enimmäkseen Bon Appetitiin. Hän aloitti työskentelyn ravintoloissa 14-vuotiaasta lähtien. Lisäksi hän on ollut vapaaehtoisena erilaisissa ruokaohjelmissa pienestä pitäen. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Lauren Schaeferin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, lapsista, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Lauren Schaefer korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Lauren Schaefer? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Lauren Schaeferin kehon mitat? Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-36 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 33 C.

Lauren Schaeferin ikä

Kuinka vanha on Lauren Schaefer? Hän on todennäköisesti 40-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Steve Greener (Tamron Hall Aviomies) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Faktat

Lauren Schaefer Wiki

Lauren SchäferWiki/Bio
Oikea nimiLauren Schäfer
NimimerkkiLauren
Kuuluisa AsAmiel Stanekin vaimo
Ikä40-vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiNA
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-36 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
LapsetNA
Aviomies/puolisoAmiel Stanek
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Lauren Schaefer aviomies

Kuka on Lauren Schaeferin aviomies? Hän on naimisissa Amiel Stanekin kanssa. Pari tapasi toisensa vuonna 2014 ja solmi solmun lokakuussa 2018. Lisäksi pariskunta on siunattu lapsilla. Hänen aikaisempaa seurusteluhistoriaansa ei tiedetä.

Lue myös: Jacqueline Titone (Adam Sandlerin vaimo) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Lauren Schaeferin nettoarvo

Mikä on Lauren Schäferin nettovarallisuus? Hän aloitti työskentelyn kahviloissa 14-vuotiaana. Lisäksi hänellä oli tapana osallistua erilaisiin ruokaohjelmiin. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 1,2 miljoonaa dollaria (USD).

Lauren Schaefer Faktat

  1. Lauren Schaefer asuu Yhdysvalloissa amerikkalaisen identiteetin kanssa.
  2. Hän ei ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  3. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  4. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  5. Muutaman vuoden seurustelun jälkeen hänestä tuli lopulta Amiel Stanekin vaimo 6. lokakuuta 2018.

Lue myös: Alexandra Lorex (Mike Holmesin vaimo) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found