Christy Canyon (näyttelijä) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Aviomies, Nettoarvo, Faktat

Christy Canyon on eläkkeellä oleva entinen näyttelijä ja amerikkalainen radiopersoona. Hän mainosti AVN:n ja XRCO Hall of Famen jäseneksi valittua henkilöä. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Christy Canyonin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Christy Canyonin korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Christy Canyon? Hän seisoo 5 jalkaa 7 pitkänä tai muuten 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 75 kg tai 165 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja mustat hiukset. Mitkä ovat Christy Canyonin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-32-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Christy Canyon Age

Kuinka vanha on Christy Canyon? Hänen syntymäpäivänsä osuu 17. kesäkuuta 1966. Hän on 54-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hän syntyi Kaliforniassa armenialais-amerikkalaiselle isälle ja italialais-amerikkalaiselle äidille. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Odessa Adlon (Näyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Christy Canyon Wiki

Christy CanyonWiki/Bio
Oikea nimiChristy Canyon
NimimerkkiChristy
Kuuluisa AsNäyttelijä, radio-ohjelman juontaja
Ikä54-vuotias
Syntymäpäivä17. kesäkuuta 1966
SyntymäpaikkaPasadena, CA
SyntymämerkkiKaksoset
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 7 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 75 kg (165 lbs)
Kehon mitatnoin 36-32-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero5 (USA)
Lapset2
Aviomies/puolisoEronnut
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Christy Canyonin aviomies

Kuka on Christy Canyonin aviomies? Hän on ollut naimisissa ja eronnut kolme kertaa ja on kahden adoptoidun lapsen äiti. Lisäksi hänen aikaisempaa seurusteluhistoriaansa ei tiedetä.

Lue myös: Xea Myers (näyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Christy Canyonin nettoarvo

Kuinka paljon Christy Canyonin nettoarvo on? Hän on esiintynyt yli 100 aikuisten elokuvassa. Hän on kertonut, että hänen ensimmäinen näytöksensä esiintyi Ron Jeremyn kanssa vuonna 1984 "Swedish Erotica 57. Hänen nettovarallisuutensa on arvioitu yli 2 miljoonaksi dollariksi (USD).

Christy Canyonin ura

Christy Canyon lopetti esiintymisen kameran edessä kolme kertaa. Vuodesta 2005 maaliskuuhun 2011 hän toimi Sirius XM Satellite Radion Playboy Radio -ohjelman Night Calls -ohjelmassa. Canyon on eläkkeellä esiintymästä aikuisten elokuvissa ja tanssimasta tien päällä, mutta hänellä on edelleen aikuisiin liittyvä ura. Vuonna 2003 hän julkaisi omaelämäkertansa nimeltä Lights, Camera, Sex. Marraskuussa 2005 hän esiintyi tuomarina Jenna's American Sex Star -sarjan ensimmäisellä kaudella.

Christy Canyonin tosiasiat

  1. Christy Canyon on voittanut useita "paras naissuoritus" -tyyppisiä palkintoja ja on sekä XRCO- että AVN Halls of Fame -jäsen.
  2. Englantilainen elektroniikkayhtye Orchestral Maneuvers in the Dark tarkisti hänet.
  3. Hän esiintyi myös Penthouse- ja Swank-lehden valokuvalevituksissa.
  4. Omaelämäkerrassaan Canyon kertoi, että pornonäyttelijä Greg Rome lähestyi häntä odottaessaan kyytiä Hollywoodissa ja kertoi hänelle, että hänestä tulisi loistava hahmomalli.
  5. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.

Lue myös: Sasha Gray (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Aviomies, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found