Travis Scott (Räppäri) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Travis Scott on yhdysvaltalainen räppäri, laulaja, lauluntekijä ja levytuottaja. Hän julkaisi debyytti-EP:nsä nimeltä Owl Pharaoh toukokuussa 2013. Scottin musiikkityyliä on kuvattu perinteisen hip hopin, lo-fin ja ambientin yhdistelmäksi. Vuonna 2012 Scott allekirjoitti ensimmäisen suuren levy-yhtiösopimuksensa Epic Recordsin kanssa. Viritä elämäkerta ja tutustu Travis Scottin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, tyttöystävään, nettoarvoon, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin!

Travis Scott Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Travis Scott on? Hän seisoo 5 jalkaa 10 tuuman korkeudella tai muuten 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 75 kg tai 165 paunaa. Hänellä on mustat silmät ja hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 10 US.

Travis Scottin tyttöystävä

Kuka on Travis Scottin tyttöystävä? Hänellä on romanttinen yhteys tosi-tv-tähti ja yrittäjä Kylie Jenner huhtikuussa 2017. 1. helmikuuta 2018 Jenner synnytti heidän esikoislapsensa, tyttärensä Stormi Websterin. Pari erosi syyskuussa 2019, mutta sen jälkeen heidät on havaittu yhdessä, mikä herätti huhuja heidän sovinnostaan.

Travis Scott Net Worth

Mikä on Travis Scottin nettovarallisuus? Räppäily on hänen ensisijainen tulonlähde. Hän on myynyt yli 45 miljoonaa sertifioitua levyä Yhdysvalloissa. Hän on ollut ehdolla kahdeksaan Grammy-palkintoon ja voitti Billboard Music Awardin ja Latinalaisen Grammy-palkinnon. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 25 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Fredo (Räppäri) Bio, Wiki, Tyttöystävä, Treffit, Nettovarallisuus, Pituus, Paino, Ura, Perhe, Faktat

Travis Scott Wiki

Travis ScottWiki/Bio
Oikea nimiJacques Berman

Webster II

NimimerkkiTravis
Kuuluisa AsRäppäri, sosiaalisen median tähti
Ikä29-vuotias
Syntymäpäivä30. huhtikuuta 1991
SyntymäpaikkaHouston, TX
SyntymämerkkiHärkä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 10 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 75 kg (165 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Hauislihaksen koko21 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväKylie Jenner
TytärStormi Webster
Nettovarallisuusnoin 25 miljoonaa dollaria (USD)

Travis Scottin ura

Travis Scott muodosti duon pitkäaikaisen ystävänsä Chris Hollowayn kanssa, joka tunnetaan nimellä The Graduates. Vuonna 2008 kaksikko julkaisi nimettömän ensimmäisen EP:nsä sosiaalisen verkostoitumisen sivustolla Myspace. Hän on esiintynyt lukuisia vierailevia kappaleita. Hän allekirjoitti ensimmäisen suuren levy-yhtiönsä Epic Recordsin kanssa vuonna 2012. Hän julkaisi debyytti-EP:nsä nimeltä Owl Pharaoh toukokuussa 2013.

Lue myös: XXXTentacion (Räppäri) Poika, Bio, Wiki, Kuolinsyy, Tyttöystävä, Pituus, Paino, Perhe, Ura, Faktat

Travis Scottin perhe

Travis Scottin äiti syntyi 30. huhtikuuta 1991 Houstonissa, TX:ssä. Hänen äitinsä työskenteli Applella ja hänen isänsä johti omaa yritystä. Websterin isä on myös soulmuusikko ja hänen isoisänsä oli jazzsäveltäjä. Koulutuksensa mukaan hän kävi lukion ja valmistui seitsemäntoista.

Travis Scottin faktat

  1. Travis Scott kasvatettiin kristinuskoon.
  2. Tämän seurauksena hän sisällyttää toisinaan uskonnollisia teemoja musiikkiinsa sanoen, että hän "löytää edelleen uskoa kaikkeen".
  3. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  4. Hänellä on Instagram-tilillään yli 34 miljoonaa seuraajaa.
  5. Valkoinen on yksi hänen lempiväristään.

Lue myös: Jay Critch (Räppäri) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found