Joe Rogan (koomikko) Elämäkerta, Wiki, Nettovarallisuus, Pituus, Paino, Puoliso, Perhe, Faktat

Joe Rogan on yhdysvaltalainen koomikko ja sosiaalisen median persoona. Hän nousi tähteen isännöimällä podcastia The Joe Rogan Experience, jonka hän käynnisti vuonna 2009. Hän isännöi myös TV-sarjaa Fear Factor ja näytteli Joe Garrellia NBC:n NewsRadiossa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Joe Roganin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, puolisosta, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Joe Roganin nettoarvo ja palkka

Kuinka paljon Joe Roganin nettovarallisuus on? Roganilla ei ollut aikomustakaan olla ammattimainen stand-up-koomikko. Hänen nettovarallisuutensa on noin 80 miljoonaa dollaria (USD).

Joe Rogan Pituus ja paino

Kuinka pitkä Joe Rogan on? Hän on pitkä ja komea kaveri. Tällä hetkellä Joe Roganin korkeuden arvioidaan olevan 6 jalkaa 2 tuumaa. Hän on myös ylläpitänyt lihaksikasta vartaloa, jonka keskimääräinen paino on 75 kg tai 165 lbs. Hänellä on mustat silmät ja hänen hiuksensa ovat myös mustat.

Joe Roganin puoliso

Kuka on Joe Roganin vaimo? Hän on naimisissa entisen cocktailtarjoajan Jessica Ditzelin kanssa vuonna 2009. Pariskunnalla on kaksi tytärtä; ensimmäinen syntyi vuonna 2008 ja toinen vuonna 2010. Rogan on myös isäpuoli Ditzelin tyttärelle edellisestä suhteesta.

Lue myös: Ian Somerhalder (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Lapset, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Joe Rogan Wiki/Bio

Joe RoganWiki/Bio
Oikea nimiJoe Rogan
NimimerkkiJoe
Kuuluisa AsKoomikko, podcast-juontaja,

ja sekataistelu

Ikä53-vuotias
Syntymäpäivä11. elokuuta 1967
SyntymäpaikkaNewark, New Jersey, Yhdysvallat
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,83 m (6 jalkaa 2 tuumaa)
Painonoin 75 kg (165 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Hauislihaksen koko23 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero10 (USA)
LapsetJoo
puolisoJessica Ditzel
Nettovarallisuusnoin 80 miljoonaa dollaria (USD)

Joe Roganin perhe

Joe Roganin isoisä oli muuttanut perheensä sinne 1940-luvulla. Hän on kolme neljäsosaa italialaista ja neljäsosa irlantilaista syntyperää. Hänen isänsä Joseph on entinen poliisi Newarkissa. Roganin vanhemmat erosivat hänen ollessaan viisivuotias, eikä hän ole ollut yhteydessä isäänsä 7-vuotiaana. He asettuivat Bostonin ulkopuolelle Newton Upper Fallsiin, Massachusettsiin, missä Rogan osallistui Newton South High Schooliin, josta hän valmistui vuonna 1985.

Joe Rogan Faktat

  1. Joe Rogan osallistui Massachusetts Bostonin yliopistoon, mutta piti sitä hyödyttömänä ja keskeytti opinnot aikaisin.
  2. Hän asui Bostonin alueella 24-vuotiaaksi asti ja muutti sitten New Yorkiin.
  3. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  4. Hän on valtava fani, joka seuraa hänen Instagram-tilinsä alla.
  5. Whit on hänen lempivärinsä.

Lue myös: Louis Partridge (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, etnisyys, nettovarallisuus, ura, tosiasiat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found