Esme Creed-Miles (näyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Esme Creed-Miles on englantilainen näyttelijä. Hänet tunnetaan hyvin pääosassa Amazon Video -sarjan Hanna nimihahmona. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Esme Creed Milesin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Esme Creed-mailin korkeus ja paino

Kuinka pitkä Esme Creed-Miles on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit vihreät silmät ja vaaleat hiukset. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki.

Esme Creed-Miles Bio, Age & Family

Kuinka vanha on Esme Creed-Miles? Hänen syntymäpäivänsä osuu 5. helmikuuta 2000. Hän on 20-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on syöpä. Hän syntyi Barnetissa, Englannissa. Hän on näyttelijöiden Charlie Creed-Milesin ja Samantha Mortonin tytär. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Hän osallistui englantilaiseen sisäoppilaitokseen Bedales.

Lue myös: Grace Helbig (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Esme Creed-MilesWiki/Bio
Oikea nimiEsme Creed-Miles
NimimerkkiEsme
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä20 vuotta vanha
Syntymäpäivä5. helmikuuta 2000
SyntymäpaikkaBarnet, Englanti
SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuusbrittiläinen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriVihreä
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,5 miljoonaa dollaria (USD)

Esme Creed-Milesin poikaystävä

Kuka on Esme Creed-Milesin poikaystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Jonain päivänä hän haluaa voittaa Oscarin näyttelijänä.

Esme Creed-Milesin nettoarvo

Mikä on Esme Creed-Milesin nettovarallisuus? Creed-Miles arvosti sitä, kuinka hänen roolinsa Hannana antoi hänelle mahdollisuuden haastaa yhteiskunnalliset sukupuoleen ja seksuaalisuuteen liittyvät normit. Hän jakaa muoti- ja elämäntapaselfieitä Instagramissa. Hänen nettovarallisuutensa on noin 1,5 miljoonaa dollaria (USD). Hän saa myös palkkaa kumppanuuksista ja mainoksista sponsoriltaan.

Lue myös: Gwyneth Paltrow (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Etnisyys, Perhe, Faktat

Esme Creed-Milesin ura

Vuonna 2007 Creed-Miles aloitti näyttelijäuransa pienenä Shirley Templenä elokuvassa Mister Lonely. Hänen seuraava elokuvaesiintyminen tapahtui kymmenen vuotta myöhemmin, kun hänet näytettiin Clio Barnardin Dark River -elokuvassa. Hän harjoitteli kamppailulajeja kuusi tuntia päivässä kuukausien ajan valmistautuakseen sarjan taistelukohtauksiinsa. Creed-Miles on saanut positiivisia arvosteluja työstään sarjassa. Hän on myös muusikko ja feministi. Hän näyttelee pääosaa Open Palm Filmsin tuottamissa vuoden 2019 elokuvissa Pond Life ja Undercliffe.

Esme Creed-Milesin tosiasiat

  1. Esme on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  2. Hän välähti säännöllisesti käyriään rentoutuessaan ulkona.
  3. Hänestä on tullut ammattilainen poseeraamaan nihkeissä bikineissä, ja hän on osoittanut osaavansa rokkaaa myös punaisissa alusvaatteissa Instagramissa.
  4. Hänen harrastuksiinsa kuuluu tanssiminen ja laulaminen.
  5. Hän on sinkku näinä hetkinä.
  6. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  7. Hänellä on kuuma, kiertelevä ja kurvikas vartalo.
  8. Sininen on hänen lempivärinsä.
  9. Hän liittyi Instagramiin viihteen vuoksi. Myöhemmin hänestä tuli yhtäkkiä virus.
  10. Kaikki Esme Creed-Milesin jakamat kuvasarjat näyttävät itsensä samoissa asuissa, joissa on pieniä eroja asennoissa.

Lue myös: Monica Ruiz (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Ura, Nettoarvo, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found