Josh Brueckner (MMA Fighter) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Josh Brueckner on amerikkalainen ilmiömäinen keskisarjan MMA-taistelija ja sosiaalisen median persoona. Hänet tunnetaan myös lempinimellä G.I. Josh Brueckner. Hän mainostettiin tähdeksi toisena puolena suositusta pariskuntavlogista Jatie Vlogs YouTubessa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Josh Bruecknerin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Josh Bruecknerin ikä

Kuinka vanha on Josh Brueckner? Hänen syntymäpäivänsä osuu 11. huhtikuuta 1995. Hän on 25-vuotias. Hänen horoskooppi on Oinas. Hän syntyi Michiganissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Josh Brueckner Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Josh Brueckner on? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 67 kg tai 142 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 9 US.

Lue lisää Starsgabista: Mike Tyson (Boxer) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Vaimo, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Josh Brueckner Wiki

Josh BruecknerWiki/Bio
Oikea nimiJosh Brueckner
NimimerkkiJosh
Kuuluisa AsMMA Fighter, sosiaalisen median tähti
Ikä25 vuotta vanha
Syntymäpäivä11. huhtikuuta 1995
SyntymäpaikkaMichigan, Yhdysvallat
SyntymämerkkiOinas
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 67 kg (142 lbs)
Kehon mitatnoin 39-30-38 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero9 (USA)
TyttöystäväKatie Betzing (morsian)
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Josh Bruecknerin tyttöystävä

Kuka on Josh Bruecknerin tyttöystävä? Hän meni kihloihin Katie Betzingin kanssa marraskuussa 2019. Pariskunta pyörittää myös Jatie Vlogeja yhdessä. Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa.

Josh-Brueckner-tyttöystävänsä-tähtien kanssa

Josh Bruecknerin nettoarvo

Kuinka paljon Josh Bruecknerin nettovarallisuus on? Hän on 9. sijalla 26 aktiivisesta Michigan Pro -keskisarjasta, ja hän on myös työskennellyt tittelin nyrkkeilyohjaajana ja henkilökohtaisena valmentajana. Hän on kotoisin Michiganista, ja hänet on liitetty Michigan Top Team -kuntosaliin Dearbornissa, Michiganissa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 200 000 dollaria (USD).

Josh Bruecknerin perhe

Josh Bruecknerin isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänellä on myös sisaruksia. Hänen veljensä on YouTube-käyttäjä Alex Brueckner. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu.

Josh Brueckner Faktat

  1. Josh Brueckner ei vaikuta sellaiselta tyypiltä, ​​joka suunnittelee uransa huolellisesti, ja tämä "miellyttävä slacker" -kuva on ollut yksi hänen suosionsa avaintekijöistä.
  2. Hänen kielteiset twiittinsä, ihastuttavan epäkunnioittava huumorintaju ja hyvä ulkonäkö ovat pitäneet häntä hyvänä, sillä nämä ovat teini-ikäisiä eniten kiinnostavia asioita.
  3. Tässä on kapinallinen, joka ilmaisee avoimesti halveksunnan syrjäytynyttä, tavanomaista polkua kohtaan ja on silti onnistunut nousemaan suureksi maailmassa.
  4. Joshista löydät sananlaskun luopion, josta jokainen nuori haaveilee.
  5. Ja se itse on X-tekijä, joka tekee hänestä erityisen.

Lue myös Starsgabista: Dustin Poirier (MMA) Wiki, Bio, Ikä, Vaimo, Pituus, Paino, Mitat, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found