Cameron Boyce Wiki, Elämäkerta, Kuolinsyy, Pituus, Paino, Nettovarallisuus: 10 faktaa hänestä

Cameron Boyce on yhdysvaltalainen näyttelijä ja tanssija. Hän mainostettiin tähdeksi ensimmäisestä esiintymisestään Panic! Discon musiikkivideolla. Hän teki elokuvadebyyttinsä Mirrorsissa vuonna 2008. Vuosina 2011–2015 Boyce esiintyi Luke Rossin roolissa Disney Channelin komediasarjassa Jessie. Hän näytteli myös elokuvissa Eagle Eye, Grown Ups ja Grown Ups 2. Hänet tunnettiin myös roolistaan ​​Carlosina kolmessa Descendants-televisioelokuvassa ja pääroolistaan ​​Conorina Disney XD:n komediasarjassa Gamer's Guide to Pretty Much Everything. . Boyce näytteli myös useissa teoksissa, kuten Jake elokuvassa Jake and the Never Land Pirates ja Herman Schultz Spider-Manissa. 6. heinäkuuta 2019 Boyce kuoli 20-vuotiaana epilepsian komplikaatioihin.

Cameron Boycen ikä

Kuinka vanha on Cameron Boyce? Hän oli kuollessaan 19-vuotias. Hänen kuolemansa on 6.7.2019. Hänen syntymäpäivänsä oli 6.7.2019. Hänen syntymämerkkinsä on Kaksoset. Boyce syntyi Los Angelesissa, Kaliforniassa. Hän kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen isänsä on afrokaribialaista ja afroamerikkalaista syntyperää. Hänen äitinsä on juutalainen. Hänellä on myös sisaruksia. Boyce asui Los Angelesin alueella vanhempiensa ja nuoremman sisarensa kanssa, kunnes hän muutti asumaan entisten näyttelijöiden Karan Brarin ja Sophie Reynoldsin luo toukokuussa 2019.

Cameron Boycen pituus ja paino

Kuinka pitkä Cameron Boyce on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 tuumaa pitkällä tai muuten 1,68 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänen ruumiimittansa eivät ole julkisesti tiedossa. Hänen kengänkokonsa oli 10 US. Lisäksi hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Cameron BoyceWiki/Bio
Oikea nimiCameron Boyce
Kuolinpäivä6. heinäkuuta 2019
Kuoleman syyYhtäkkiä odottamatonta

kuolema epilepsiaan

Syntymäpäivä28. toukokuuta 1999
Korkeus5 jalkaa 6 tuumaa
Paino127 lb (57 kg)

Cameron Boyce Net Worth

Kuinka paljon oli Cameron Boycen nettovarallisuus? Hänen omaisuutensa oli noin 900 000 dollaria. Näytteleminen oli hänen ensisijainen tulonlähde.

Cameron Boycen tyttöystävä

Tyttöystävänsä ja romanttisen elämänsä mukaisesti hän seurusteli Descendants-yhtyeensä Brenna D'Amicon kanssa. Hän nousi breikimaailman riveissä X-Mob-tanssiryhmän kanssa. Vuonna 2019 hän esiintyi Zackina HBO:n rouva Fletcherissä.

Faktaa Cameron Boycesta

  1. Hänellä on myös sisaruksia, ja hän on kasvanut Los Angelesissa nuoremman sisarensa Mayan ja koiransa Ciennan kanssa.
  2. Hän teki televisiodebyyttinsä musiikkivideossa "That Green Gentleman, vuonna 2008.
  3. Kuoleman syy: 6. heinäkuuta 2019 Boyce havaittiin vastaamatta hänen kotiosoitteestaan. Viranomaiset kutsuttiin paikalle, ja Boyce julistettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla.
  4. Hänen ruumiinsa tuhkattiin ja tuhkat palautettiin perheelle.
  5. Vuonna 2017 40 päivän aikana Boyce auttoi keräämään yli 27 000 dollaria Thirst Projectiin, joka auttaa tuomaan puhdasta vettä alikehittyneisiin maihin.
  6. Hän näytteli Keithiä, Adam Sandlerin hahmon hemmoteltua poikaa komediaelokuvassa Grown Ups ja esiintyi myöhemmin samana vuonna esitellen tanssitaitojaan verkkosarjassa The Legion of Extraordinary Dancers vuonna 2010.
  7. Hän oli koulutettu break-tanssiin, hip-hopiin, moderniin tanssiin, jazziin, stepptanssiin ja balettiin.
  8. Hänen suosikkityylinsä oli break-tanssi, ja neljän ystävänsä kanssa hän kuului breikitanssivaan "X Mob" -ryhmään.
  9. Hänen sosiaalisen median tilinsä on edelleen aktiivinen.
  10. Hänen sosiaalisen median alustoillaan on edelleen miljoonia seuraajia.

Lue myös: Samantha Lewes (Näyttelijä) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Kuolinsyy, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found