Dani Daniels (aikuisnäyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Dani Daniels on yhdysvaltalainen aikuinen näyttelijä, strippari ja kuvataiteilija. Hän aloitti riisumisen ennen pornouraansa maksaakseen vuokransa. Daniels aloitti verkkokameramallinnuksen Streamaten. Hän on nyt CamSodassa. Hän on myös bloggaaja ja taidemaalari. Hän luo taideteoksensa nimellä "Kira Lee". Viritä elämäkertaan ja tutustu Dani Danielsin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Dani Danielsin pituus ja paino

Kuinka pitkä Dani Daniels on? Hän seisoo 5 jalkaa 8 korkeana tai 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 58 kg tai 128 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 37-26-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 34 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hän kehui usein litteää vatsaansa kiinnittäessään raskaasti peitetyn katseensa kameraan.

Dani Danielsin elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Dani Daniels? Hänen syntymäpäivänsä osuu 23. syyskuuta 1989. Hän on 31-vuotias. Hän syntyi Kaliforniassa. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Vaaka. Hän on tšekkiläistä, englantilaista ja saksalaista syntyperää. Hänet kasvatti kaksi äitiä. Koulutukseltaan hän kävi taidekoulussa noin kaksi vuotta, mutta keskeytti sen.

Lue myös: Piper Perri (aikuisnäyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Dani DanielsWiki/Bio
Oikea nimiKira Lee Orsag
NimimerkkiDani Daniels
Kuuluisa AsAikuinen näyttelijä, sosiaalisen median tähti
Ikä31-vuotias
Syntymäpäivä23. syyskuuta 1989
SyntymäpaikkaKalifornia, Yhdysvallat
SyntymämerkkiVaaka
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
SeksuaalisuusBiseksuaali
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,68 m)
Painonoin 58 kg (128 lbs)
Kehon mitatnoin 37-26-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
Aviomies/puolisoVictor Cipolla
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Dani Danielsin aviomies

Kuka on Dani Danielsin aviomies? Hän on naimisissa televisiotuottaja Victor Cipollan kanssa vuonna 2017. Lisäksi hän latasi Instagramiin kuvan miehensä kanssa ja kirjoitti sen tekstiksi "3 vuotta naimisissa parhaan ystäväni ja sielunkumppanini kanssa. Aika on vierähtänyt… niin monia upeita seikkailuja kanssasi, en malta odottaa, mitä tulevaisuus tuo tullessaan! Rakastan sinua @evilgeniusvic! 💕(Ps: Olen todella, TODELLA iloinen, että menin vauvajuhliin!)”. Lisäksi Dani Daniels tunnistaa itsensä biseksuaaliksi ja pitää itseään pääasiassa "tyttö-/tyttömallina".

Lue myös: Ava Addams (aikuisnäyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Dani Danielsin nettoarvo

Mikä on Dani Danielsin nettovarallisuus? Hän jakaa muoti- ja elämäntapaselfieitä Instagramissa. Hän on usein juliste Instagramissa, jossa hänellä on miljoonia seuraajia. Hänen nettovarallisuutensa on noin 3 miljoonaa dollaria (USD). Hän saa myös palkkaa kumppanuuksista ja mainoksista sponsoriltaan. Hänen Instagram-julkaisunsa ovat usein sisältäneet valokuvia hänestä ystävien tai kuuluisien vanhempien tai isovanhempien jälkeläisten kanssa.

Dani Danielsin tosiasiat

 1. Daniels ilmoitti uudesta keskusteluohjelmastaan ​​Dinner With Dani Amazon Prime Videossa vuonna 2018.
 2. Hänet sijoitettiin CNBC:n "The Dirty Dozen: Porn's Most Popular Stars" -listalle vuosina 2014 ja 2015.
 3. Hän oli kuukauden Twistys-herkku heinäkuussa 2011.
 4. Hän on pakkomielle kuvien lataamisesta Instagram-tililleen.
 5. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
 6. Hän rakastaa matkustamista ja valokuvaamista.
 7. Hänet kasvatti äitinsä Kaliforniassa.
 8. Kaikissa kuvissaan hän näyttää tupakoivan kuumalta.
 9. Hän välähti säännöllisesti käyriään rentoutuessaan ulkona.
 10. Hänestä on tullut ammattilainen poseeraamaan nihkeissä bikineissä, ja hän on osoittanut osaavansa rokkaaa myös punaisissa alusvaatteissa Instagramissa.
 11. Hänen harrastuksiinsa kuuluu tanssiminen ja laulaminen.
 12. Hän on sinkku näinä hetkinä.
 13. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
 14. Hänellä on kuuma, kiertelevä ja kurvikas vartalo.
 15. Oranssi ja musta on hänen lempivärinsä.

Lue myös: Jia Lissa (aikuisnäyttelijä) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, mitat, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found