Madison Beer (Laulaja) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Madison Beer on tunnettu amerikkalainen laulaja ja sosiaalisen median tähti. Hän aloitti Beerin musiikkiuransa 13-vuotiaana, kun Justin Bieber twiittasi linkin YouTubessa esittämäänsä coveriin. Hän teki sopimuksen Island Recordsin kanssa ja vuonna 2017 hän julkaisi hittikappaleen "Dead". Helmikuussa 2018 hän julkaisi debyytti-EP:nsä As She Pleases. Seuraavana vuonna Beer teki sopimuksen Epic Recordsin kanssa aikeissaan julkaista albuminsa Life Support vuonna 2020. Viritä bioa ja tutustu Madison Beerin Wikipediaan, biografiaan, ikään, pituuteen, painoon, poikaystävään, nettoarvoon, perheeseen, uraan ja paljon muuta faktaa hänestä.

Madison-oluen korkeus ja paino

Kuinka pitkä on Madison Beer? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Madisonin olutkausi

Kuinka vanha on Madison Beer? Hänen syntymäpäivänsä osuu 5. maaliskuuta 1999. Hän on 21-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Kalat. Hän syntyi Jericho, NY.

Madisonin olutWiki/Bio
Oikea nimiMadison Elle Beer
NimimerkkiMadisonin olut
Kuuluisa AsPoplaulaja, sosiaalisen median tähti
Ikä21 vuotias
Syntymäpäivä5. maaliskuuta 1999
SyntymäpaikkaJeriko, NY
SyntymämerkkiKalat
KansallisuusJeriko, NY
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
Poikaystävä1. Zack Bia

2. Jack Gilinsky

puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Madison Beer Boyfriend

Kuka on Madison Beerin poikaystävä? Vuonna 2015 Beer oli suhteessa Jack Gilinskyyn amerikkalaisesta duosta Jack & Jack. Myöhemmin hän aloitti seurustelun Zack Bian kanssa vuoden 2019 alkuun asti. Lisäksi vuonna 2018 Beer aloitti uudelleen suhteen Zack Bian kanssa. Pari erosi maaliskuussa 2019. Hän ei ole antanut mitään näkemyksiä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Jonain päivänä hän haluaa voittaa Oscarin näyttelijänä.

Madison Beer Net Worth

Mikä on Madison Beerin nettoarvo? Hän jakoi muoti- ja elämäntyyliselfieitä Instagramissa. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 2 miljoonaa dollaria (USD). Hän saa myös palkkaa kumppanuuksista ja mainoksista sponsoriltaan.

Madisonin oluen ura

Beer aloitti YouTubeen videoiden julkaisemisen suosittujen kappaleiden cover-lauluistaan ​​vuoden 2012 alussa. 24. syyskuuta 2015 Beer julkaisi "All For Love" -kappaleen, jossa mukana amerikkalainen duo Jack & Jack. Hän lauloi tunnuskappaleen muotinukke-franchising-sarjalle, Monster High, nimeltään "We Are Monster High".

Lue myös: Lil Peep (laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Kuolinsyy, Tatuointi, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Madisonin olutperhe

Madison Elle Beer syntyi Jerichossa, New Yorkissa, 5. maaliskuuta 1999 juutalaiseen perheeseen. Hänen isänsä on Robert Beer, joka on luksuskodin rakentaja, ja hänen äitinsä Tracie on sisustussuunnittelija. Hänen vanhempansa erosivat hänen ollessaan nuorempi. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on nuorempi veli nimeltä Ryder, ja hän juhli bat mitzvaansa vuonna 2012. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu.

Madisonin oluen tosiasiat

 1. Beer aloitti työskentelyn debyyttialbuminsa parissa, jolla oli tarkoitus olla pop- ja R&B-vaikutteita.
 2. Hän välähti säännöllisesti käyriään rentoutuessaan ulkona.
 3. Hän jakaa usein muoti- ja elämäntapa-selfiensä sosiaalisessa mediassa.
 4. Hänen harrastuksiinsa kuuluu tanssiminen ja laulaminen.
 5. Hän on sinkku näinä hetkinä.
 6. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
 7. Hänellä on kuuma, kiertelevä ja kurvikas vartalo.
 8. Toukokuussa 2020 Beer kohtasi vastareaktion sen jälkeen, kun hän meni TikTok-lähetykseen kiistääkseen väitteet, että hän olisi saanut plastiikkaleikkauksen.
 9. ”Unbreakable” oli Beerin toinen single.
 10. Elokuussa 2018 kappale nousi Billboard Mainstream Top 40 -listalla sijalle 21, mikä teki hänestä ainoan naissooloartistin listoilla ilman suurta levy-yhtiötä.
 11. Hän teki virallisen festivaalidebyyttinsä Lollapaloozassa 2. elokuuta 2018 Chicagossa.
 12. DJ:t Jax Jones ja Martin Solveig esittelivät olutta kappaleessa ”All Day and Night” aliasnimellään Europa.

Lue myös: Zhavia Ward (laulaja) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, figuuritilastot, poikaystävä, nettoarvo: 12 faktaa hänestä

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found