Roger Mcnamee (muusikko) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, vaimo, nettovarallisuus, urafaktoja

Albanyssa New Yorkissa syntynyt Roger Mcnamee on liikemies ja muusikko. Hänet tunnetaan paremmin pääomasijoitusyhtiö Elevation Partnersin perustajakumppanina. ja pääomasijoitusyhtiö Silver Lake Partners ja johti T. Rowe Price Science and Technology Fundia. Tämän lisäksi hän on myös kiertuemuusikko ja arvioi, että hän oli soittanut 800 keikkaa vuoteen 2009 asti. Viritä biografia ja tutki lisää Roger Mcnameen Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, nettoarvosta, urasta ja monista lisää faktoja hänestä!

Roger Mcnameen pituus ja paino

Kuinka pitkä on Roger Mcnamee? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 60 kg tai 131 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja harmaat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8 US.

Roger Mcnameen ikä

Kuinka vanha on Roger Mcnamee? Hänen syntymäpäivänsä osuu 2. toukokuuta 1956. Tällä hetkellä hän on 64-vuotias. Hänen horoskooppi on Neitsyt. Hän syntyi Albanyssa, New Yorkissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Roger Mcnameen vaimo

Kuka on Roger Mcnameen vaimo? Hän on ollut naimisissa musiikkiteoreetikon ja laulaja Ann McNameen kanssa vuodesta 1983. Pariskunta perusti norsusuojelualueen Tehaman piirikuntaan Pohjois-Kaliforniaan, joka tunnetaan nykyään nimellä Tembo Preserve.

Lue myös: Grant Cardone (yrittäjä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, vaimo, ura, nettoarvo, tosiasiat

Roger Mcnameen elämäkerta

Roger McnameeWiki/Bio
Oikea nimiRoger Mcnamee
NimimerkkiRoger
Kuuluisa AsLiikemies, sijoittaja,

pääomasijoittaja

ja muusikko

Ikä64-vuotias
Syntymäpäivä2. toukokuuta 1956
SyntymäpaikkaAlbany, New York
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 60 kg (131 lbs)
Kehon mitatNA
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriHarmaa
Kengännumero8 (USA)
LapsetYksittäinen
Vaimo/puolisoAnn McNamee
Nettovarallisuusnoin 1 miljardi dollaria (USD)

Roger Mcnamee Net Worth

Mikä on Roger Mcnameen nettovarallisuus? Varhainen Facebookin sijoittaja McNamee suhtautui erittäin kriittisesti sen vaikutuksiin yhteiskuntaan ja Yhdysvaltain demokratiaan. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli miljardi dollaria (USD).

Lue myös: Jeffree Star (yrittäjä) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Seksuaalisuus, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Perhe, Faktat

Roger Mcnameen ura

Roger Mcnamee perusti Integral Capital Partnersin yhdessä John Powellin ja riskipääomayhtiö Kleiner Perkinsin kanssa vuonna 1991. Vuonna 1999 McNamee oli yksi vipuvaikutteisen ostoyrityksen Silver Lake Partnersin perustajakumppaneista. Vuonna 2004 McNamee perusti Elevation Partnersin yhdessä useiden muiden sijoittajien kanssa, mukaan lukien U2:n keulahahmo Bono. Lisäksi hän toimii tällä hetkellä sen toimitusjohtajana.

Roger Mcnameen tosiasiat

  1. Wiki & Bio: Roger Mcnameen isän nimi on Daniel, oli investointipankkiiri.
  2. Hän oli Urban Leaguen Albanyn osaston puheenjohtaja.
  3. Hänen äitinsä on Barbara, joka oli feministi 60-luvulla.
  4. Kun McNamee oli 12-vuotias, hän protestoi Vietnamin sotaa vastaan ​​ja osallistui vapaaehtoisena Eugene McCarthyn presidenttikampanjaan.
  5. Koulutukseltaan hänellä on historian BA-tutkinto Yalen yliopistosta ja MBA-tutkinto Tuck School of Businessista Dartmouth Collegessa.

Lue myös: Dean Graziosi (yrittäjä) Wiki, Elämäkerta, Vaimo, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found