Yungblud (laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Nettoarvo, Faktat

Yungblud on yhdysvaltalainen laulaja ja kitaristi. Hänet tunnetaan hyvin debyytti-EP:stään Yungblud, joka julkaistiin 19. tammikuuta 2018, ja debyyttialbumistaan ​​21st Century Liability, joka julkaistiin 6. heinäkuuta 2018. Lisäksi hän julkaisi erittäin odotetun uuden singlensä "Strawberry Lipstick" yhdessä räjähtävä video. Viritä biossa!

Yungbludin elämä, ikä ja perhe

Kuinka vanha Yungblud on? Hän syntyi 5. elokuuta 1997 Doncasterissa Englannissa. Hän on 23-vuotias. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymänimensä on Dominic Richard Harrison. Hänen äitinsä nimi on Samantha Harrison ja isänsä nimeltä Justin Harrison. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on kaksi nuorempaa sisarusta Jemima Harrison ja Isabella Harrison. Koulutukseltaan hän opiskeli Arts Educational Schoolsissa Lontoossa ja näytteli elokuvissa "Emmerdale" ja "The Lodge" ennen kuin aloitti musiikkiuransa.

Yungblud Pituus & Paino

Kuinka pitkä Yungblud on? Hän seisoo 5 jalkaa 9 korkeana. Hän painaa noin 68 kg tai 149 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 42-32-35 tuumaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset.

YungbludWiki/Bio
Oikea nimiDominic Richard Harrison
NimimerkkiYungblud
Kuuluisa AsLaulaja
Ikä23 vuotta vanha
Syntymäpäivä5. elokuuta 1997
SyntymäpaikkaDoncaster, Englanti
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusbrittiläinen
EtnisyysSekoitettu
Korkeus5 jalkaa 9 tuumaa
Paino68 kg (149 lbs)
Runkotilastot42-32-35 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväHalsey
puolisoNA
NettovarallisuusNoin miljoona dollaria

Yungblud tyttöystävä

Kuka on Yungbludin nykyinen tyttöystävä? Hän on suhteessa laulaja Halseyn kanssa. Hän on biseksuaali. Hän on usein vastustanut bifobiaa. Lisäksi Halsey ja Yungblud vahvistivat suhteensa helmikuussa, kuukausia sen jälkeen, kun heidät havaittiin ensimmäisen kerran yhdessä.

Yungblud-ura ja nettovarallisuus

16-vuotiaana hän aloitti laulujen kirjoittamisen. Vuonna 2017 Harrison julkaisi debyyttisinglensä "King Charles". Hän kirjoitti kappaleen "Tin Pan Boy" ääniraidaksi sarjaan 13 Reasons Why. Kuinka paljon Yungbludin nettoarvo on? Hänen nettovarallisuutensa on noin miljoona dollaria. Laulu on hänen ensisijainen tulonlähde.

Faktaa Yungbludista

  • Hän osaa soittaa kitaraa, pianoa, rumpuja ja tamburiinia.
  • Hänet laitettiin Ritaliniin varhaisessa iässä, mutta hänen äitinsä pyysi hänet pois, koska se vei hänen persoonallisuutensa.
  • Hänellä on valtava fani, jota seuraa sosiaalisen median alustoillaan.
  • Hänellä on miljoonia seuraajia instagram-tilillään.
  • Harrisonilla diagnosoitiin ADHD nuorena.
  • Helmikuussa 2020 hän puhui Evening Standardille ja myönsi yrittäneensä itsemurhaa kahdesti käytyään läpi useita positiivisia ja negatiivisia tapahtumia urallaan.

Lue myös: Madonna (Laulaja) Bio, Wiki, Aviomies, Lapset, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit