Kerryn Feehan (Näyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Mitat, Nettovarallisuus, Faktat

Kerryn Feehan on näyttelijä ja kirjailija, joka asuu Yhdysvalloissa. Hän mainostettiin tähteeksi elokuvissa Shitfaced (2016), How to Score Your Life (2012) ja Straighten Up and Fly Right. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Kerryn Feehanin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Kerryn Feehan Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Kerryn Feehan on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Kerryn Feehanin ikä

Kuinka vanha on Kerryn Feehan? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on todennäköisesti 30-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Grace Helbig (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Kerryn FeehanWiki/Bio
Oikea nimiKerryn Feehan
NimimerkkiKerryn
Kuuluisa AsNäyttelijä, kirjailija ja

Koomikko

Ikä30-vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5,5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Kerryn Feehanin poikaystävä

Kuka on Kerryn Feehanin poikaystävä? Hän on sinkku eikä ole antanut minkäänlaista näkemystä seurusteluelämästään. Lisäksi hän ei ole paljastanut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Kerryn Feehan Net Worth

Kuinka paljon Kerryn Feehanin nettovarallisuus on? Näytteleminen on hänen ensisijainen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Ella Anderson (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Kerryn Feehanin ura

Kerryn Feehan nousi kuuluisuuteen näyttelijä- ja kirjoitustaidoistaan. Hän tuottaa ja isännöi myös pisimpään ilmestyvää kuukausittaista naisten stand up- ja burleskiohjelmaa "Stand up and Take Your Clothes Off". Kerryn esiintyy säännöllisesti Caroline'sissa, The Comic Strip Livessä, Broadway Comedy Clubissa, The Standissa ja Stand Up New Yorkissa.

Kerryn Feehan Faktat

  1. Kerryn Feehan on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä yli 34 K+ seuraajaa.
  2. Valkoinen on yksi hänen lempiväristään.
  3. Hän on esiintynyt myös Tru Tv -ohjelmassa Ihmisten ystävät.
  4. Hän loi myös verkkosarjan "The Experts", joka esitetään HLN:n The Daily Share -ohjelmassa helmikuussa 2016, sekä tänä vuonna julkaistun "Keeping Kerryn ans Sydnee Sober".
  5. Kerryn on myös komediakirjoittaja, jonka töitä voi nähdä Reductress.com- ja The Loom for Someecards.com -sivustoissa.

Lue myös: Ana de Armas (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Etnisyys, Aviomies, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found