Claire Saffitz (Kokki) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Claire Saffitz on amerikkalainen kondiittori, ruokakirjoittaja ja YouTube-persoona. Hän on tunnettu ruoanlaittotaidoistaan. Hän toimi Bon Appétit -lehden toimittajana ja näytteli myös useissa sarjoissa Bon Appétit YouTube -kanavalla. Tämän lisäksi hän on erittäin aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Janice Griffithin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Claire Saffitz Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Claire Saffitz on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 65 kg tai 135 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-30-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Claire Saffitzin elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Claire Saffitz? Hänen syntymäpäivänsä osuu 16. syyskuuta 1986. Hän on 34-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Neitsyt. Hän syntyi St. Louisissa, MO, Ashkenazi-juutalaiseen perheeseen. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Hän osallistui Clayton High Schooliin ja valmistui vuonna 2005.

Claire SaffitzWiki/Bio
Oikea nimiClaire Saffitz
NimimerkkiClaire
Kuuluisa Askokki, Youtuberi,

Sosiaalisen median tähti

Ikä34-vuotias
Syntymäpäivä16. syyskuuta 1986
SyntymäpaikkaSt. Louis, MO
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontojuutalainen
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 65 kg (135 lbs)
Kehon mitatnoin 36-30-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
LapsetNA
Aviomies/puolisoHarris Mayer-Selinger
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)
KissaMaya ja Felix

Claire Saffitzin aviomies

Kuka on Claire Saffitzin aviomies? Hän on naimisissa miehensä, toverinsa kokki Harris Mayer-Selingerin kanssa New Yorkin Upper West Siden naapurustossa. Hänellä on kaksi kissaa nimeltä Maya ja Felix.

Claire Saffitzin ura

Claire Saffitz liittyi Bon Appétitiin vuonna 2013. Heinäkuussa 2017 Gourmet Makes debytoi, jossa Saffitz yritti luoda uudelleen tai kohottaa suosittuja välipalaruokia, kuten Doritos, Twinkies ja Gushers. Hän esiintyi ruoanlaittosegmentissä The Tonight Showssa, pääosassa Jimmy Fallon, tammikuussa 2020. Lokakuussa 2020 Saffitz teki sopimuksen Creative Artists Agencyn kanssa, joka edustaa häntä kaikilla muilla aloilla paitsi kirjoissa.

Lue myös: CZN Burak (Ravintoija) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Claire Saffitzin nettoarvo

Mikä on Claire Saffitzin nettovarallisuus? Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD). Lisäksi hän ilmoitti lokakuussa 2020 virallisesti, ettei hän palaa yrityksen YouTube-kanavalle. Saffitz ilmoitti, ettei hänellä ollut sopimusta yrityksen kanssa toukokuusta 2020 lähtien ja että hän arvioi uudelleen suhteensa Bon Appétitiin.

Claire Saffitzin faktat

  1. Claire julkaisi vuonna 2019 kaksi uutta sarjaa, joissa esiintyi Saffitz: Bon Appétit's Baking School ja Making Perfect.
  2. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  3. Hän suoritti historian maisterin tutkinnon McGill Universityssä vuonna 2013 keskittyen varhaismodernin aikakauden ranskalaiseen kulinaariseen historiaan.
  4. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  5. Hän rakastaa matkustamista ja valokuvaamista.

Lue myös: Robert Sandberg (kokki) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found